Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS sonuçları açıklandı!

80 puan ile 4.800'cü olabiliyorsam yüksek puan alan fazla yok demek ki...

81 puan 3795 'ci olmuş

94 puan 210.'cu olmuş : yani 400 kişi civarı 90 üzerinde puan almış kalanı 90 altında puan almışlar... Tercihler iyi yapılır ise ilk alımlarda 70 puan arası atanır.. koca Türkiyede 90 ı geçen 400 kişi var... Sınav gerçekten kötü geçmiş..

Nagihan07;

ama gecen sene 90 ile kapatmış ilk atamalar benim puanım 85,55 sıralamam 1845 ilk atamayı bırak 2. 3. atamada umudum bile yok

TESTLERDEKİ DOĞRU VE YANLIŞ CEVAP SAYILARI
Doğru Yanlış
Genel Yetenek Testi 21 6
Genel Kültür Testi 11 2
EKPSSP3 Puanı 76,36784
Öğrenim Durumundaki Başarı Sırası 1583
Öğrenim Durumundaki Aday Sayısı 6081

ali kardeşim çok umutsuzsun...bekle gör 2. atama 80-82 arasına kadar düşecek tahminimce

lisans 79.8 puan aldım ziraat mühendisiyim umarım atanırım.

arkadaşlar bundan sonra süreç nasıl işleyecek tercih klavuzu ve kadrolar mı yayınlanacak ? öss'de olduğu gibi ? bilgi verebilir misiniz ? baya cahil kaldım bu konulara

74,5lerin altına kadar gerilese 3.atama da benim için ve diğer arkadaşlar için çok güzel olacak tabi her zaman ki gibi 2000 3000 kişi alırsalar işimiz yaş

Lise Düzeyinde girdim sınava sonuçlar pek'de iyi değil herhalde İstanbul içinde atanma şansı varmı dostlar fikirleriniz nelerdir.

ykigiWD.png

Crystal pek şans yok gibi ümidini kırmıyım ama ne olacagı belli olmaz.

mssql;
Tebrik ederim büyük başarı umarım hak ettiğini alırsın.

karargahx;
Hiç çalışamadım doğru dürüst genede şükür hiç mi şans yok İstanbul dışı olabilir mi :)

Ayrıca; Herkese hayırlı olsun inşallah herkes hak ettiği yerleri kazanır.

ama gecen sene 90 ile kapatmış ilk atamalar benim puanım 85,55 sıralamam 1845 ilk atamayı bırak 2. 3. atamada umudum bile yok[/QUOTE

90 ile kapanmış dediğiniz ara alım.. ben ilk atamadan 74 puan ile atandım.. en düşük puan ile atanan bendim.. şimdi bakıyorum 90 alan Türkiye sıralaması: 667 85 alan: 1845 80 alan 4220 3 Bin kişi alacak ise 80 üstü ilk atamada iş başı yapar... ilk sınav böyle değildi binlerce insan yüksek puan almıştı... geçenlerde de söyledim yüksek puan alabilecek kişiler bu sınava kalmadı önceki ile girdi.. şimdi geriye bizim gibi 70 lik 80 likler kaldı... taban 70 üstü bu yıl bir kuruma girer

Önlisans mezunuyum Genel Yetenek Testi 13 7

Genel Kültür Testi 10 11

EKPSSP2 Puanı 67,16942

Öğrenim Durumundaki Başarı Sırası 3962

Öğrenim Durumundaki Aday Sayısı 7941
Diyarbakır atamam durumum nedir ?

bilmiyorum...

CrystaL;

istanbul a yakın bir şehir bile mümkün değil... kusura bakmayın... istanbul 100 - 95 arası oynar.. mesleği - niteliği olan ( lisans mezunu - santral operatörü - teknisyen - mühendis - kaloriferci vs..) evet düşük puan olabilir oda düşsün 90 a düşsün..

başka şehirlerde ise tercih edilme durumuna göre 70 e kadar düşebilir.. ataması yapılıp gitmeyen pek çok insan var... hizmli olarak atanmış masa başı iş sanıyor.. diploma almamış ama atanmış... gibi pek çok kişi milletin hakkını yedi... yani neresinden bakarsanız bakın sınavın şekli de yanlış, amacı da yanlış.. çaresizlikten afrikaya tayinimiz çıksa gideceğiz.. bun insanların bulunduğu şehirde hiç mi kadro yok - nereden başvurmuş Denizli den - erzurumdan.. başlat işte orada bir kurumda 80 milyonluk ülkede 60 bin Engellini istihdam edemiyorsan kusura bakma da sorun bizde değildir

önemli olan alınacak 3bin kişiden dağılım nasıl olacak. mesela kaç lisans , kaç önlisans gibi. benim puanda lisans 74 -sıra 1998 benim şansım olur mu acaba.

88.2 sıralama 265 atanırım heralde. BU NALLİGAN 07 IRKÇILIK YAPIYOR BUNU FORMDAN ATIN BE TÜRKİYE BÜTÜN T.C. VATANDAŞI OLANLARINDIR. SADECE TÜRKLERİN DEĞİLDİR.

allaha sukurler:)

Lise puanim 88,27867 sizce atanır miyim .olursa kaçıncı atama olabilir.

lisans 80 puan sıralamam 1014 atanırmıyım acaba ?

Genel Yetenek Testi 26 4
Genel Kültür Testi 25 5
EKPSSP1 Puanı 91,68701
Öğrenim Durumundaki Başarı Sırası 477

.s.s 7 8 yanlış bekliyordum demekki tarih sorularında ummadıgımız yerlerden çakmışlar .s

london78;

T.C vatandaşıysan Zaten Türksündür... Rahatsız olduysan seni bu ülkeden atmak lazım.. Oraa yazan Hürriyet Gazetesinin Logosudur.. Büyük Türk Milletini Çeşitli Irklar oluşturur.. Bazı Bölücüler ise sadece nüfus cüzdanı taşır , yeşil kart alır, her gösteride sağa sola zarar verirler.. TÜRK üm ve Gurur Duyuyorum.. varsa Sorunu olan gider aslan gibi çarpışırım engelliyim ama Ölmedim daha..

hergele1905;

Eyvalah Müslüm baba... engellilerin hepsi kardeşimizdir diyoruz Adam Türk ' lafına gıcık oluyor.. kitabın ortasından konuşmak farz bunlara .... anladın sen onu:)

nagihan07
ne kadar da güzel söylediniz içim rahatladı biraz olsun allah sizin de kalbinize göre versin ben de 82 aldım ilk atama da çok istiyorum ama bakalım hayırlısı inaşallah

zaten en çok diyanet kadrosu açıklıyorlar.. bu zaman kadar nasıl giremediniz diyanete şaşırdım.. Din ile ilgili bir yerde çalışamayacağım için sınavsız alsalar girmem.. 40 puan ile Diyanet e yerleşen var içiniz rahat olsun amacınız Diyanet e girmek ise mutlaka girersiniz ilk atamada.. ancak başka kurumda 82 ile ön lisansın işi zor..

o kişinin maksadını anladığınız için ve benimle aynı duyguları hissettiğiniz için asıl size Helal Olsun forumda yalnız olmadığımı bilmek güzel

özer kardeşim inşallah gönlüne göre olur . Allah yardımcın olur.

yaw de bırakın şimdi slogan atmayı burda ekmeğimizin peşine düşmüşüz be azcık susun.. zaten hayat bize golünü atmış siz neyin kafasını yaşıyosunuz... aşın artık bunları .... bu ne biçim resimdir. TÜRKİYE SADECE BENİMDİR desem gelip vuracak mısınız. kışkırtmayın birbirinizi. işinize bakın ekmeğinize bakın. ikinize de söylüyorum. bese :)

Üst Alt