Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS sonuçları ne zaman açıklanır?

arkadaşlar muhtemelen yarın soruların bir bölümü salı yada çarşamba da sonuçlar açıklanır herkezin gönlüne göre inşallah bi arkadaş sormuş 70 le atanırmıyım diye ama çoook zor 76 ile atanamadım 3 tercihde de

karahanweb,;

Arkadaşlar yorum yazarken, bilgi paylaşırken lise , önlisans . lisans diye ayrı belirtmek daha sağlıklı olur diye düşünüyorum. 2012 ömss 3. atamada lisansda 49 puan ardahan atama oldu. Lise veya önlisans dan buyuk ihtimalle 76 ile atanamadın 3 tercihde de sanıyorum. yanılıyorda olabilirim , yazılsaydı bilebilirdim :)

pardon dostum biz balıkesirde süper lig coşkusundayız unutmuşuz :)) ortaöğretim tabiki

ben ortaöğretim den 80,7 aldım

orta öğretim 78.01 olanlar 3. atamada atandı ama 77 ye düşmedi ayıca şuda var o sınava bu sınav gibi hazırlanma da çok olmadı çünkü hiç bişey belli değildi ne konular ne sınavın nasıl olacağı bu sınavda herkez çalışarak girdi yani atanma barajı tahminim 80 in altına düşmez

2012 ömss de yüksek alanlar zaten yerleşti bu sınavda yüksek puan alan fazla olmayacak eskisi gibi

yanlış düşünüyosun bu sene herkez çalışarak girdi sınava bu sene daha zor bence

Puan patlamasi olur sinava girenler cok hazirlikli girdi tam donanimli arti dershane hocalariyla gelmis motive olsun die.. ilk atama nitelik arayan kurumlara puan dusebilir,tercihlerde lise (2001) onlisans( 3001) olarak kurumlara basvuranlar yuksek puan 90 dan 95 asagi dusmesini beklemeyin kesin derim..

Puana ek olarak - Nitelik ( belge - sertifika vs) isteyen kurumlara düşük puanlar ile yerleşen oldu. ÖMSS ile 74 puan Lise - Atamam oldu. 15.ci tercihimdi.. ancak kurum sertifikamda ME onayı olmadığından kabul etmedi.. yani Puan yerine Tercih önemli Kars/sarıkamış kimse yazmaz belki uzak diye.. orada yaşayan bir arkadaş yazar 45 puan alsa yine atanır başka yazan olmadığı için..

canınızı sıkmayın, daha fazla kurum alım yapacak bakın göreceksiniz.. ilk atamada olmaz ise de vaz geçmek yok zaman çabuk geçiyor 2. atama ile 70 ler 80 ler atanır.. umut ile yaşamak lazım biraz.. her önüne gelenin yazdığı bunalımlı mesajlara kafayı takmayın lafa daldık uyumayı unuttuk geç olmuş hoşçakalın Memur adayları

60 sorudan 43 tane yaptım ne de olsa 4 yanlış 1 doğruyu götürüyordu.Lise mezunuyum yabancı dil bölümünü bitirdim ve böbrek naklinden % 76 raporum var.Bu gibi sınavlarda raporun önemi var mı yok mu anlamadım gitti.
43 sorudan da 5-6 yanlışım çıkar diye düşünüyorum atanmazsam çok pis ağzımı bozacağım.Bu benim son şansım diye düşünüyorum.Atasınlar herkesi ölürmüsünüz :D

Nagihan07;

İnşallah dediğin gibi olur İnşallah atanırız yaa..

Fatihhhh;

raporunuz % 40 ve üzeri ise sorun yok... fena olmayan ortalama bir puan ve doğru tercih yaparak atanmak mümkün

Arkadaşlar askeri liseler sınav sonuçları 10 günden çıklandığuna göre muhtemelen E kpss de bugün yarın açıklanır

sonbahar.44;

sana katılmıyorum çok az insan ciddiye alıp hazırlandı. girdiğin okulda istisnai bir durum olabilir ama görecekseniz matematik yapan bu sınavda istediği yere atanır çünkü matematik çalışılarak öğrenilen bir ders olduğu için sınava girenlerin yüzde 90'ı çalışmadığı için matematiğin kat sayısı yükselip belirleyici olacaktır yani 15 soruluk matematik testinin en az 7 sini yapanlar kendilerine atanmış gözüyle bakabilir. matematik sorusu yapmayanlar ise isterse 30 soruluk genel kültürün 20 sini yapsınlar muhtemelen ikinci üçüncü dördüncü tercihleri bekleyecek.

ösym kolpacı çıktı :D hani en geç 10 günde açıklayacaklardı her sınavı :D

4.leventte oturuyorum ÖSYM'nin demirlerine kendimi bağlasam mı ne yapsam.?:cool:

hergele1905;

öyle deilmi ama ! Bişey söylüyorlar ve söylediklerini yapamıyorlar :D

suskun62;

öyle baba şerefsizler bizi oyalıyolar açıklıcaksan açıkla uzatmanın ne alemi var

ben iyimserin en az başvuru en çok alım lisansdan olacak

Ya arkadaş lisanstan atanacak bölüm yok ya geçen sefer baktım hiç almasa daha iyi yani..

Üst Alt