Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
EKPSS sonuçlarının hala açıklanmaması kabul edilemez! [Gündem]
Yinede biraz bu zor günlerde anlayışlı olmak lazım arkadaşlar. Yani şikayet etmekle elimize bişey gecmez zaten ohal uygulaması kamuya yapıldığı için atamalar gecikiyor. Bu fetönün ayıklanması için biraz sabır lazım .
Sabır da bir yere kadar. Nedense hep bizim açıklamalar en sona kalıyor. Sınav soruları desen 1 ay sonra yayınlanıyor diğerleri aynı gün, branş bazında sıralama desen hala açıklanmadı ama bizden sonra yapılan kpss lisansın kiler açıklandı.
murat7044 ben de senin ruh halindeyim, ayrıldığım işten üç beş bişe var onu yiyorum. Ama aile geçindirenden tutta, maddi krize girmiş kişiler var, intihar etmeyi düşünen bile gördük, depresif ve paranoid arkadaşlar da var, sırf bu belirsiz süreç bile eminim delirtmeye yetiyordur onları, kırılmış kolu çekerek düzeltmeye çalışmak gibi bir şey onlar için. Yani bırak normal bürokratik süreci engelliler söz konusu ise ekstra önlem ve çalışma gerekiyor, bknz malum vekilin yemin için meclis başkanından sonra yemin için öncelik verilmesi gibi.
İnsanların kızıyor olması bırak bu ayrıcalığın tanınmasını, normal vatandaşlar için süreçten bile daha fazla arkaplana atılması ve geciktirilme adaletsizliği
2014 de atanmış bir arkadaşınız olarak sizi çok iyi anlıyorum sabırsızlıkla bekliyorsunuz aynı şeyleri bende yasadim daha bu yolun başındayız atanacaksiniz inşaallah o sevinç sonra tekrar bi kosturmaca atandığınız kurumdan haber bekleme süreci tabi yine stres evrak tamamlama yine tlf bekleme her gün kurumunuzu ariycaksiniz ne zaman başlıyoruz diye birde bakmissiniz hayirlisiyla baslamissiniz yüzünüzdeki ifade tamda bu şekilde ama Allah tan hayırlısıni isteyin dua edin de çalışma arkadaşlarınız insan olsunlar yok sa nerden atandim bile diyebilirsiniz Herşeyin Hayırlısı
Sayın Cemil ER, İlgi: 09.08.2016 tarihli ve 948348 sayılı Bimer başvurunuz Merkezimiz tarafından gerçekleştirilen sınavlara ilişkin gerekli bilgiler ve duyurular için ÖSYM:::T.C. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi adresinden web sitemizi takip etmenizi bilgilerinize rica eder, iyi günler dileriz
engellı ve gazıler ve şehıt aılelerıne bınek araba alımlarından artık kdv ındırımıde olsun durumlarının ıyı olmadığı şehıt ailelerı var durumları ıyı olmayan engellıler var durumu ıyı olmayan gazılerımız vardır.devletımız fedekarlık yaparsa kollarının altına alırsa mınetkar kalacaklarından emınım.teşekkurler türkiye