Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS stresi artık hat safhada!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SEHERR

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
:mad:günaydın herkese nasılsınız sınav sonucu bekleyişi ruh durumunuz nasıl arkadaşlar...???

Hadi bakalım tercihler bugün açıklanıyor .. Kim kaç puanla nereye Atandı .....

Bu saatten sonra paylaşımda sıkıntı olmaz ... fakat tercih öncesi kesinlikle puan ve tercih paylaşmayın ...

Ne olacak paylaşınca ?

Yani kim ne isterse yapar ne olmuş ki ?
Farklı farklı forumlarda yapılmıyor ne de olsa.. Bir zararı yok sanırım

İs yerinde vakit geçmiyor bugün , açıklansa da biz de yolumuza baksak

Bugun aciklansa ciksa devlet memuruyum daha bu ise gelmem obur tarafa gecene kadar rapor alirim.

Heyecan hat safhada, hayatım da yeni bir sayha aralanacak biiznillah. Fakat bu saate takılmamak lazım biz yine akşam ya da yarın açıklanacakmış gibi bekleyelim. Çünkü çok üzülüyor ve kısabiliyoruz.

Gelmiyor sanki 13:30 ya bugün yemeğe bile gitmiycem işte o denli heyecan var bende bakıyorum bakıyorum saat hep 1 dk atıyor anca :(
allah hepimize hayırlısını versin inşaallah

mutfağa gidip gelme 5 dak geçerdi şimdi dediğin gibi 1 dak ilerlemıyor saat

hayatın sonu değil ama bir umudun daha yerle bir olmuş oluyor ve herşeyin biraz daha geriye atması demek oluyor

Kura çekiminin bugün oldugunu nereden ögrendiniz resmimi söylentimi ?

niye öğrenmek istiyorsun ilgili merci misin sen?

hayırlısı isteyen istediği yere atanır inş

Slm arkadaşlar kuralardamı açıkalnıyor aceba

hakkımızda hayırlısı neyse o olsun torpilsiz alnımızın teriyle atanalım inşallah

kaç puanla nereleri yazdınız urfa yazan varmı ..yada ankara istanbul .. adana

Arkadaşlar bugun açıklanacak olan sadece kura ile atananlar olacaktır, lise ön lisans daha sonra açıklanacak bugun sadece kura için yapılan tercihler açıklanacaktır.

014-EKPSS Sonuçlarına göre Yerleştirme Sonuçlarının Açıklanması VEEEEEEEEEEEEEEEE İlköğretim/Ortaokul/İlkokul Mezunları için Kura İşlemi

Yani bugün ikiside açıklanacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt