Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS stresi artık hat safhada!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
uyku uyunmaz olundu,
açıklasınlar artııkkk,
herkesin simdden hakkında hayırlısı olsun, :)

Hayırlısı ile güzel yerlere yerleşirsiniz inşallah. Şimdiden herkese hayat yolunda başarılar diliyorum. Mutlu olun inşallah.

bende heycan yoktu o bu yorumları okuyunca heycan bastı ama atanamıcam biliyom 78,464 orta ögretim onn için hayal kırıklıgı olmcak biliyom atanamıcam :)

zaman azaldıkça sanki yazı gözümün önüne geliyo yerleşemediniz :( olmaz inşallah öyle birşey

çatlamak üzereyim rabbim hayırlısını versin ıns

tumblr_mgty5v8lgV1rw9wwmo1_500.jpg

Sen 78,464 ile ümidini kaybetmişsen Ben 70,455 ile tercih sonuçlarına hiç bakmıyım yani.?:(:(
Bir açıklansın hele bu kadar ümitsiz olma bence , sonuçta sınavı iptal olanlar var, tercih yapmak istemiyenler var vs.:cool:

bende heycan yoktu o bu yorumları okuyunca heycan bastı ama atanamıcam biliyom 78,464 orta ögretim onn için hayal kırıklıgı olmcak biliyom atanamıcam :)

Ne bilim cok zor bi ihtimal bende okadar sanş yok cunku adam 65 le atanır ben ortada kalırım oderece yani :)

ben Tekirdağdayım sözlüm ise keşanda adak adadım keşan çıkarsa kurban keseceğim inşallah puanım 83

Onur bende tekirdagdayim tekirdag ve corluyu yazdim. Edirne kesani da yazdim puan 85,59 ama ins sen oralara atanirsin bn oralari pek istemiyorum.

Kardeşim seni beni Allah kurtarsın... yeni hizmetli atanacaklarında Allah yardımcısı olsun çok zor .. kaç puan aldın
85 puan aldim hemserim sivasliyim bendeUrfa van bitlis batman hakkari sirnak agri kutahya bilecik sivas nigde hatay kilis tercihlerim arasinda insallah hizmetlilikten kurtulucaz ikinci atamaya kalmaktan korkuyorum

allahım hepimizin hakkında hayırlısını versin hakkımızda hayırlısı neyse o olsun son saatlere girdik saat 13.00 13.30 sonra tüm engelli kardeşlerim hakkında hayırlısını verir içi sıra benimde

saat 13,30 da açıklanmaz zannetmiyorum 13,30 da kura çekilir saat 3 yada 3,30 gibi yayınlanır :D

kaç açıklanırsa açıklansın hayırlı olsun atama olacak tüm engelli arkadaşlara

haber olacam ya atanma beklerken öldü diye :confused:

mavi09 inşallah Allah c.c. yüzünüzü güldürsün inşallah.
seherr güzel haber olur sayende gazete para kazanır :D

ne demek arkadaşlar bende sizler gibi işe muhtacım allahım son saatlerde hepimizin yanında olsun hepimiz bir birimiz için dua edelim dua etmekten başka yapacak bir şey sattlerin geçmiyor ama bilgisayarda müzik dinleyip kafa dan stres atıyorum sonuçlar açıklana kadar

Ben tercih yapmadım, 81 civarı lise puanım vardı

benden düşük puan alanlar bir sıra ilerlemiş oldu

umarım gerçekten hak eden insanlar yerleşir..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt