Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS stresi artık hat safhada!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Net bilgidir : ösym'yi aradım saat 6 dan itibaren osym sitesinden takip etmeye başlayın dediler. Buda demek oluyir ki en erken 6 da açıklanacak

Sistemdeki bir hatadan dolayı sonuçlar yarın saat 09:30 'da açıklanacakmış bilginiz olsun.

Bn sadece tercih sonuclri nezamn blli olck onu srdum.

18.00 yorum mu?. Yoksa güvenilir bir kaynaktan mı duyum alındı ?

şunun şurasında cumaya ne kaldı ki :)) cumada mübarek gün deyip pazartesiye sallarlar

Ösym yi arayan başka birine de 13:30 da kura başlıyor sonuçlar 140,30 bulur denmiş..

Her kafadan ayrı bir ses kaç tane ösym var bu ülkede..:D

yahu o kadar para alıyorlar, IT' geliştiricileri hala sistemi adam edemediler.

ah bana verecekler varya :F

ÖSYM de heralde kendi kafasına göre yorum yapıyor 5i bulur 6yı bulur vs.
Bazıları da demek ki şimdi 2 desem açıklanmazsa sorun olur en iyisi yarın diyim ben diyor demek ki :D

Arkadaşlar sabırın sonu selamettir demişler "Bismillahi ala nefsi ve mali ve dini. Allahümme raddini bi-kadaike ve barik li fima kuddire li, hatta la uhibbe ta'cile ma ahhartehu ve te'hira ma acceltehu." [FONT=Verdana]Meali, "Allah'ım! Sana malımı, dinimi ve nefsimi emanet ediyorum. Allah'ım! hükmüne beni razı kıl, kaderimde bulunanı bana mübarek et, tehir ettiğinin acele olanını, acele ettiğinin tehirini istemeyeyim. Nefsimi isyandan mahrum kıl, teslimine yardımcı ol. Yüce rabbim herkes hakkında en hayırlısını bilir ve verir.[/FONT]

Ösym direk meşgule düşüyor nasıl ulaştınız bravo

10.sıradayım bekliyorum arkadaşlar:D

arkadaşlar birbirinize kıracak sözler söylemeyin o kadar zamandır bekliyoruz sonuçları , eninde sonunda açıklanacak

Ozgur mesgule dusuyorsa nasil 10. Siradasin bi kac kez ust uste ara baglaniyor siralamayi da sabirla bekle cevap veriyorlar

Evet sonucu açıklıyorum aynen şöyle dedi bugün 6 da açıklanacak beyfendi teşşekür edderim iyi günler dedi hatun...:D

Önce meşgule düştü sonra baglandı ve görüştüm ..Saat 6 dedi boşa heyecan yaptık..

Banada 6 dediler arkadaşlar ekpss bölümüyle görüştüm alp doğru söylüyor..

Tüh ya saat 6'da da halı saha maçım vardı

Sakin arkadaşlar siz tartışınca pat diye yayınlanmayacak :)
Muhammed Ali tebrikler biz açıklansın diyoz bu da maçı için üzülüyo :)

arkadaşlar ben de ösym yi aradım, kuralar çekildi, sonuçlar 18:00 ( altıdan ) sonra ösym.gov dan yayınlanacak, sayfayı takip edin dediler..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt