Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS stresi artık hat safhada!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Biz ne kadar sabırsız insanlar olmusuz yaa neden kalpler kırılıyor demek ki Türk insanının yapısında sabırsızlık ve etrafa sataşmak varmış beyler lütfen üsluplara dikkat edelim Allah herkesin gönlüne göre versin kısmetimizde varsa olur yoksa 2. atamalarda inşallah...

Abiler tartışmakla hiç bi yere varılmaz ha saat 14:30'da ha saat 18:00 'da açıklanır ne var bunda? Bi kaç saat yüzünden birbirinizi kırıp kalitenizi düşürmek neye gerek?

mesai saatinin bitmesine yakın açıklanacak sanırım 16:30 falan olabilir mesela

borsa etkilenmesin diye mesai sonrasına bırakmışlar tartışmakda faydasız bugün açıklansa yarın başlanmıyor zaten itiraz tebliğ derken 1 ayı bulur.. herkesin gönlüne göre versin.

ulan nerden sallıyorum? salladığımı ispatlamazsan şerefs.zsin! senin nerden bilelim gerçek olduğunu??? sen kimsin ki inanalım arayın dedin aradım işte söylediler 14:30 diye birdaha aradım kuralardan hemen sonra dedi. evet palavra sıkıyorsun facebookta bütün gruplara ösym'yi aradım 18:00 da yayınlanacak diyen kim acaba???
burda senn doğru söylediğinde mechul o yüzden başkasına yorum yapmadan düşünerek konuşursanız bir problem kalmaz burda yalan söylemek kimin işine gelecek boş yere gerilmeyin... farklı bilgi verilmiş olabilir bunuda göz önnde bulundurun

Burda asıl suçlu ösym dir duyru kısmına açıklanacağı yada sisteme yükleneceği saati neden yazmazlar ki çok mu zor

sorgulamayı nerden yapıyoruz

arkadaslar sorgulamayı hangı sıteden yapıcaz kura sonucunu

ÖSYM: 'Noter huzurunda gerçekleştirilecek olan kura çekimi Başkanlığımız tarafından 11 Eylül 2014 Perşembe günü Saat 13.30'da ÖSYM'nin Üniversiteler Mahallesi İhsan Doğramacı Bulvarı Bilkent/Çankaya/ANKARA adresindeki Merkez Binasında yapılacaktır.'

bildiğim kadarı ile aisosym.gov.tr adresinden sonucu öğreniyorsun

sakin sinire gerek yok memurlar netten engelliler başlıklı bi sitede yarın açıklanacağı yazıyor malesefki

arkadaşlar saat 18 den sonra açıklanacak mış sonuçlar

şimdi ösym yi aradım 18 den sonra dedi

osymyi aradım az once saat 6 dan sonra siteyi takip etmeye başlayın dedi.. şster şnanın ister inanmayın :) kolay gelsin

kardeslerimiz kura ceklisini izliyen oldumu

Ya cikmadiysamm ne yapcam benn :':)':)':)':)'(

ben istanbuldayım izleyemiyorum manesef... akşam 19,30 gibi biter kura.

Hayirlisi arkadaslar insallah en cok kim muhtacsa ona cikar

Kuralar NOTER huzurunda çekildi ve sonuçlar halen bekleniyor

Bune yaa millet heyecandan olsa gerek stres yapmış herşeyi bırakıp birbiriyle tartışıyor. bu arada edr_ddm sana da katılıyorum

Tüm arkadaşlara hayırlısını diliyorum. Beklemek çok zor biliyorum az kaldı arkadaşlar biraz daha sabır : (

sinirler gerildi iyice atanırsam benden herkese yemek ama şakire yokkkkkkkkkk

Anlıyorum ki toplum olarak ne kadar da beceriksiz bir milletiz. Ne yani memurluk oldu oldu. Olmadı işsizmi kalıyoruz. Daha iyi bir iş yapamıyormuyuz ? Daha çok para kazanamıyormuyuz ? Yok o bir şey değil memura verseler 5-10 bin maaş tamam. Yahu tamam olalım ama verdikleri para da anca karın doyurur. Neden biz iş kurup çok para kazanamıyoruz yaa. Aman Allah ım ne kadar üreten değil de tüketen bir milletiz!!!!!

sayın Mehmet tamam haklısında engelli sayfası ve memurluk bekleyen engelli

söylesene engelli olarak özgüvenin yerinde olsa okumuş olsan tekerlekli sandalyede olsan cesaret edebileceğin yapabileceğin muhtaçsız bi iş önersene

davulun sesi uzaktan hoş gelir misali seninki ben çalışıyorum özel sektörde şükür ama belki bendeb durumu daha kötü durumda yada lisans mezunu olup işsiz olan çok kişi var özel sektör engelin fazlaysa çalışacak düzeydede olsan işe almıyor gerçekler acıdır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt