Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS tercih kılavuzu tahminen ne zaman yayınlanır?

zeki insan

Üye
Konular
21
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar ekpss tercih kılavuzu tahminen ne zaman çıkar

kura başvuruları bittikden sonra Haziran başı gibi açıklanır bence

Temmuz-Ağustos gibide sonuçlar açıklanır heralde....:cool:

Sınav sonuçları ne zaman açıklanacak diyorduk.. Şimdi kılavuz ne zaman açıklanacak diye merak ediyoruz.. sonra tercih yapacağız tercih sonuçları ne zaman açıklanır diyeceğiz.. sonra kurumlar evrak teslim süresi belirleyecek.. işe başlayan var mı diyeceğiz.. sonra klasik hikaye maaşını beğenmeyen mi ararsın, dağın başına görev verdiler diye ağlayan mı :) sanki silah zoruyla memur yaptılar.. düşünüyorum da bazı şeyler bize müstehak galiba.. öyle başa böyle tarak durumları

Nagihan07;

bu süreç kısır bi döngü, 2016 ekpss de böyle olcak, şimdi atanamayanlar o zaman gelince ilk defa girenlere yardımcı olcak :) insan merakı işte

Nagihan07;

herşeyi kabul edenlerin de hakkı yeniyor artı hastanelerde sınavdan önce engellinin yanından geçmeyen sağlık raporu çıkaranlar mı ararsınlar genelde bu tipler baya bir yüksek puan yapıyorlar...

2012 ornek olabılır..

2012-ÖMSS Sınav Sonucu İle Yapılan Yerleştirme Sonuçlarının Açıklanması (09.08.2012)
2012-ÖMSS/ Tercih Süresinin Tamamlanması (19.07.2012)
2012-ÖMSS/Kadrolarına Yerleştirme Yapmak İçin Adaylardan Tercih Alınması (12.07.2012)
2012-ÖMSS Tercih Kılavuzu (11.07.2012)
2012-ÖMSS: Sınav Sonuçlarının Açıklanması (29.05.2012)
2012 Özürlü Memur Seçme Sınavı (ÖMSS): Genel Bilgiler (27.04.2012)

Sınav sonuçları ne zaman açıklanacak diyorduk.. Şimdi kılavuz ne zaman açıklanacak diye merak ediyoruz.. sonra tercih yapacağız tercih sonuçları ne zaman açıklanır diyeceğiz.. sonra kurumlar evrak teslim süresi belirleyecek.. işe başlayan var mı diyeceğiz.. sonra klasik hikaye maaşını beğenmeyen mi ararsın, dağın başına görev verdiler diye ağlayan mı :) sanki silah zoruyla memur yaptılar.. düşünüyorum da bazı şeyler bize müstehak galiba.. öyle başa böyle tarak durumları
Kurumlar ne kadar süre veriyorlarmış evrak teslimi için? Mesela git raporu yenile dedi..Raapor yenilemek 2 ay sürüyor nasıl olacak???

ekpss te kura için başvuruda bulunmak istedim önüme 7 mart 2014 tarihi itibariyle bir orta öğretim kurumundan diploma almaya hak kazanan adaylar 2014 ekpss kura ta basvuramaz diye bur yazı çıkıyor.lise terkim bu konuda

Sistemde bir hata olmuş olabilir.Bir Ösym bürosuna gitmende fayda var..

bence en geç 5 gün sonra yani 9 hazirana kadar kılavuz açıklanır.

Mezun olup diploma alacak insanlar var, öğretmen alımı ile ilgili bilgide verilmedi, açıklama Temmuz olarak yapıldığı halde 3 Bin kadroya razıymış gibi neden acele ediliyor

bu hafta sakın açıklanmasın şu finalleri bir bitirelim araya tercih yoğunluğu da girmesin :D

artık bir zahmet açıklansada bizde beklemekten usandıkk nekadar alım olacak bakalım

Ekpss tercih ve atamalar

Arkadaşlar EKPSS 2014 tercihleri başladı mı yoksa belli bi tarihten sonra mı başlayacak? bilgisi olan yazarsa sevinirim. hergün ÖSYM'nin tercih sayfasına bakıyorum fakat herhangi bir bilgiye veya tercihe ulaşamadım. kısacası tercihler nasıl ve ne zaman yapılıyor? cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

TERCİH KILAVUZU ne zaman açıklanır _?

Evet arkadaşlar ben ilk defa sınava girdim ve bundan sonra yapılacakalr hakkında en ufak bilgim yok forumda cok karısık ve sınava yenı gıren yüzlerce arkadaşımız var bir bilgilendırılme yapılır ise sevinirim kılavuz ne zaman acıklanır ? tercihler nasıl yapılacak ?

sevgili arkadaşlarım;
ösym sayfasından tercihleri takip edeceğiz..Anasayfada duyuru kısmında yani sağ tarafta yazar zaten başladığında...
Ancak hala bir ses çıkmaması kötü...Bu yüzden hepinizi başbakanlığın bilgi edinme sayfasına mail atmaya davet ediyorum..
Ne zaman tercihlerin ve atamaların yapılacağını soralım....Cevap vermek zorundalar...Ne kadar çok kişi atarsa o kadar çok baskı olur....

Adamlar kadro ayarlamaya calısıyorlar kadrosuz klavuzmu yayınlansın az sabret.

Arkadaşla bu sene mezun olacaklarda beklenecek. Dplayısıyla haziran sonundan önce atama beklemeyin

ekpss kurra usulü klavuz acıklandımı bilen varmı arkadaşlar bu forum kimse benim mesajıma cevap vermiyor :S:S

Kılavuz aciklanmadi sabredin ... Hep ayni sorular kura ve diğerleri bir aciklanir

sabredin biraz adamlar kadro arttırmaya calısıyor bekleyip görücez ayın 16-17 sine kadar acıklanması kuvvetli ihtimal sabredin suan kadro sayısı 5000-6000 civarında.

kokrtum valla ya hep lise mezunu hizetli idi nasıl tedirgin oldum anlatamam :D umutla beklemek cok kötu imiş ya :D

Üst Alt