Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS tercih kılavuzu tahminen ne zaman yayınlanır?

ekpss lütfen beni bilgilendirin

Arkadaşlar merhaba;
Bu yıl 2014 ekpss sınavına girdim.71.487 puan aldım toplamda 7binin üzerinde aday sınava girmiş başarı sıralamasında 2540. Sıradayım % 30 luk dilime girmişim bu puan ve sıralamadaki durumumla tercih yapsam yerleşe bilirmiyim garanti olarak yerleşsemde hangi kadro ve kurumlar tutar lütfen bilgisi olan bu konudaki arkadaşlarım bana açıklama yapsın rica edrim teşekkürlwr şimdiden...

5 agustosda tercıhler baslıo bu klıavuzlar nezaman yayınlanır nasıl bı tercıh yapmamız lazım kısının engel durumuna gore m ı yapılcak vs

osym nın sunmus oldugu ekpss başvuru kılavuzuna goz atmak ısdedım ÖSYM Videolar
yukardakı lınk de de goruldugu gıbı dırek vıdeo ya gecıo fakat ben işaret dılınden anlamıom goz ıcın gırdıgımde de ses kayıtları var en basıt halı duz metın neden yıok acaba tercıh kılavuzlarımızda boyle olmaz ınsallah bımere yazdım umarım duzeltılır bu durumdan dolayı bana katılanlar olursa bımere yazdıkları takdırde duzeltılır dıye dusunuom

arkadaşlar tercihleri yapıp göndermek için sadece 10 günümüz mü var? tercih yapacağız göndereceğiz ve bunun için 10 gün mü sürem var? 15 ağustostan sonra nereye yerleştirileceğimiz sizce kaç gün sonra belli olur?

Üst Alt