Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS tercih kılavuzu tahminen ne zaman yayınlanır?

daha önce de sölemiştim şimdi yine söylüyorum ağustosun ortaları veya sonlarında yayınlanır tercihler ve yerleştirmeler ekim-kasım aylarında olur.

100 bin kişinin ümitle beklediği bu tercih sonucları eger 3000 kadro acılırsa kıyameti koparalım miting yapalım protesto edelim ne bu yahu dalga gecer gibi kurumlar 30 000 acığımız var die beyanda bulunuo bilmem nerenin başkanı kumbuzoglu 3000 alabiliyoz diyor hersey sizde bitio kumbuzoglu yemeyin bizi yetti artık bu vatandaşın sıkıntısı maddi sıkıntıdan dolayı ne özellerde tedavi görebilioz nede bir doktor ilgileniyor bu ne kardeşim HEP BİRLİKTE İNTİHARMI EDEK ÖLEKMİ BİZİMDE YAŞAMAYA HAKKIMIZ YOKMU pazartesi insallah olumlu bir kadro sayısıyla cıkarsınız karşımıza yogsa cogu kişinin hayalleri yıkılıcak sınava her acıdan bakın bu 100 bin kişinin hepsinin bu işe ihtiyacı var ne olur 10 bin kadro acılsa sanki

klavuzu mulavuzu cardu curdu boş verin boşuna hayallere kapılmayın hepsi boş beleş işler bizim engelilerdende kaypak olan çok o yüzden engelilerde bir araya gelemezler işimizde rast gitmez herkes başının çarsine baksın gemisini kurtaran kaptandır kamuya girmek için 15 yıldır uğraş veriyorum derneklere üye oldum istifa ettm hepsi kendi çıkarının peşinde hep masal hep masal bitmmez bu massllar en iyisimi oltayı at denize rast gele de bekle başka yapacak bir eylem yok herkse hoşçakal kendinize iyi bakın anne baba ve ailenizi üzmeyin

oyüzden dikkatli adımlar atmalıyızki işleri bize düşünleri bizde süründürelim şimdi sıra bizde c.başkanlığı için onlara bir nevi ceza

klavuz çıkmaz ayın son çarşambası yayınlanır artık

ben bir telefon acayim tayipcigime hemen yayinlar yoksa kulaklarini cekerim :p

tatilimi yarida kesip geldim gine bir bokyok

walla bana kalırsa bu ay sonunda belki yada agustos ortasında yani işe başlama eylül ekim gibi olacak ona göre hesaplayın işte :( stresle bekliyoruz bakalım. ( Önlisans 69.486 puan aldım hiçte umudum yok.) selamlar.

lisans 1600. sıralamayla 2.atamada atanırmıyımki hiç umudum yok :l

Hukumet alacagini aldi neden ugrassinki simdi nasil onlar yani biz engelliler elimizin altinda diye dusunuyolar sanirim insallah aciklanir tercihler hicde umudum yok

PARANOYA slm kardeşim hakkımızda hayırlısı ama şöyle diyim bildiğim kadarıyla 3.000 kişi alacaklardı şimdi sen 3260 yazmışsın yani DPB okadar calısıyoruz alımı arttırmak için diye acıklama yaptı hepi topu 260 kişimi arttırdılar :((

arkadaşlar be oyumu akp verdim şu güne kadar güze çalışmalar yapıldı bizleri düşünen tek parti idi ama şu saatten sonra artık engellilerle uzaktan yakından devletin ilgisi kalmadığını görüyorum bu saatten sonrada benim oyum ekmek için ekmeleddine valla

Raporun bitiş tarihi senin işe başlama tarihinden sonraysa birşey diyemezler. İşe başlatmak zorundalar. Ama tarihi daha önce bitiyorsa mecburen değiştireceksin. Sonuçlar belli olduktan sonra evraklarını teslim etmen için 11 günün var. Bu süreyi geçersen her halükarda iptal oluyor.

Ha zaten ekmeleddin kadroyu hazirladi bizi bekliyor gelin sizi memur yapayim diye..İnadina RTE..

samedbasaran;

aynen haber sonuna kadar doğru bütün hayallerimiz yattı geçmiş olsun

sonbahar.44;

gunaydın yenı mı uyandınız;)
allahtan bu satışçılara hıç oyum yok bugune kadar.sırada 2022lerın kesılmesı var bekleyın gorun.

tercih klavuzu 5 ile 15 i arasinda yayinlanacak

Arkadaşlar tlefonuma gelen msjda engellilerin tercihleri 5 ile 15i arasında yayinlanacagi yaziyordu

o tercih klavuzu değil tercihler 5-15 arası tercih klavuzu daha önce yayınlanır

ayrıca telefonunuza nerden böyle bi mesaj geldi

Uyan engelli

Tüm engelli kardeşlerime sesleniyorum . Herkesin olduğu gibi bizimde hakkımız var bu akan mürekkebin icinde. kimseye minnet etmiyoruz bize verilmesi gereken haklardan mahrumuz . bizim payımızı bize sadaka olarak vermeye kalkıyorlar . bizde boyun eğiyoruz minnettarlık diliyoruz . uyanın artık . birlik olun. yanlış anlamayın kimseye karşı cephe alalım demiyorum . sadece bazı gerçekleri hissettirelim . biz susarsak kimse bize sahip çıkmaz, hakkımızı korumaz . DUA İLE...:):eek:

Üst Alt