Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS tercih tarihleri belli oldu: 27 Ağustos - 5 Eylül 2014

yalnizefe

Üye
Konular
147
Reaksiyonlar
0
Engelli Memur Kadrolarına Yerleştirme İşlemleri 27 Ağustosta Başlıyor.
Devlet Personel Başkanlığı EKPSS tercih takvimini açıkladı.
2014 Yılı içerisinde engelli memur alımlarına ilişkin ilkokul/ortaokul/ilköğretim, ortaöğretim(lise), önlisans ve lisans eğitim seviyesinden olmak üzere toplam (4.151) adet kadroya yerleştirme yapılacaktır.
Bahse konu kadrolara tercih işlemleri 27 Ağustos-5 Eylül 2014 tarihleri arasında ÖSYM Başkanlığının internet sitesi üzerinden gerçekleştirilecektir.
Engelliler Sitesi - EKPSS tercih tarihleri belli oldu
DPB: Engelli Memur Kadrolarına Yerleştirme İşlemleri 27 Ağustosta Başlıyor

hayırlı ugurlu olsun ınsallah butun muhtac olan kardeslerımıze cıkar

eee bakın bazı arkadaşlar sabırsızlandı buna gerek yoktu er geç açıklancaktı hayırlısı bakalım

arkadaslar gruplara göre dağılım henüz belli olmadı değil mi

evet arkadaşlar hepimize hayırlı olsun bu kısıtlı kadroyla yüksek alan arkadaşlar atanacak peki klavuz ne zman yayınlanır bilgisi olan varmı

27 agustosta yayınlanacak kılavuz... kadro dağılımları da o zaman belli olur.. ama öğretmen atamalarından haber yok daha.. umarım 5 eylülden önce belli olur

4151 kisi sadece sinava girenler icin mi,bunun icinde kurada dahil mi..

hakkımızda hayırlısı olsun ne diyim genede bu kadro az geldi bana

yanlısım yoksa evet kurada dahıl zaten en az kuradan alım olur dıye tahmın edıyorum 100 bin kişiden fazla kurayı beklyen var milli piyango gibi kime cıkarsa sans bende kuraya katılmısım dualarınızı eksık etmeyın herkese dua edelım
:(

84 puan lise şansım ne olur bu durumda görüşlerınız almak ıstıyorum 2170 sıralamam

Engelli memur kadrolarına yerleştirme yapılacak

Engelli memur kadrolarına yerleştirme işlemleri, 27 Ağustos-5 Eylül tarihleri arasında yapılacak.

Devlet Personel Başkanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, 2014 yılı içinde engelli memur alımlarına ilişkin ilkokul/ortaokul/ilköğretim, ortaöğretim

alıntı: Engelli memur kadrolarına yerleştirme yapılacak

Hakkımızda Hayırlısı ...Tarihin açıklanması herkes için iyi olmuş ....Ginede Ne olcak ne bitecek belli değil...Şu kılavuz açıklanada kadrolar belli olaydı

slm arkadaşlar ben kura ile katılıyorum bu tercihleri.gidip bir kurumdanmı yapıcaz .2012de lise okullarından yaptırmıştık yinemi aynı olucak

ÖNLİSANS 74,45228 puanım 1750 sıralamam şansım nedir?
Herkes için hayırlısı olsun inşallah.

önlisans mezunlarından memur olupta ve sınavı iptal olup tercih yapamayacak kişi sayısı kaç olur acaba tahmini olan varmı arkadaşlar

Arkadaşlar memur birisi sınava girmiş ise yine memur olarak tercih yapamayacak Ancak Memur olarak girip daha üst bir konum için tercih yapabilir. Örneğin Memur olarak girip tekniker yada teknisyen olaran tercih yapabilir.

çok şükür tercih tarihi belli oldu, şimdi tercih edeceğimiz kurumların maaşlarını nasıl öğreneceğiz? Internetten başka bi şansımız yok heralde di mi? Yani sadece ordan mı öğrenebiliyoruz

çok şükür tercih tarihi belli oldu, şimdi tercih edeceğimiz kurumların maaşlarını nasıl öğreneceğiz? Internetten başka bi şansımız yok heralde di mi? Yani sadece ordan mı öğrenebiliyoruz

Kurum önemli değil herkes üç aşşağı beş yukarı aynı alıyor ..Önemli olan öğrenim durumunuz ??

mafoldum bittim ben eyerkı ismim cıkmasa biterım işssşzlik yüzünden allahm sen bize yardım ett

Üst Alt