Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS tercih tarihleri belli oldu: 27 Ağustos - 5 Eylül 2014

yalnizefe;

kendimiz yapabilicez.yani bi kuruma gitmemiz gerekmiyormu

Anladım. önlisans mezunuyum. önlisansta tercih edebileceğim en iyi yer sizcwe hangisi?

Tercih yapacak arkadaşlara şimdiden hayırlı olsun diyorum. Arkadaşlar tercihlerinizde sonradan pişman olmamak için çalışabileceğiniz kadroları tercih etmenizi rica ediyorum. Ataması yapılamayan arkadaşlar üzülmesinler sonuçta çok az bir alım var.
Daha fazla engelli arkadaşın çalışma hayatına girmesini diliyorum. Saygılar.

Atanmak benim için mucize olur ama hayırlısı olsun sonunda açıkladı. :)

devran29;

inşallah kardeşim inşallah Allahım en çok ihtiyaç sahiplerine nasip eder inşallah

arkadaşlar kamu misafirhanelerinin günlüğü ne kadardır?

devran29;

Şu forumda sana dua ettiğim kadar kimseye etmedim. Her gördükçe atanmanı istiyorum kalpten. Allah yardımcın olsun arkadaşım. Tüm ihtiyaç sahibi arkadaşlarımız öncelikli olarak atanır inşallah.

devran29 ınsallah sen hepınızden önce atanırsın,ınsallah kura,da ılk senın ısmın cıkar inşallah,,bende kura secımını beklıyorum ama kurban oldugum allah önce sana versin inşallah, ve egerkı olmadı sen hangı ılde yasıyorsan o ılın beledıyesıne maıl atalım burdan topluca,, sen yeterkı kendını bırakma dostum...

27 ağustos atamalarla ilgili!

biliyorum sıkıldınız hep aynı şeyleri duymaktan ama bizim birbirimize ihtiyaç ve desteğimiz lazım
puanım 67.38850
başarı sırası 24796
aday sayısı 49527
bu ne anlama geliyor
benim ne yapmam lazım?
sıralama nedir ?
nolur yardım edin lütfen ?

degerlı arkadaslarım tercıh kulawuzu 27 sınde yayınlanacak dagılımda ogun bellı olucakk sıralama konusunda baska baslıkar war orda zaten bulabılırsınız kuraya 60 bın ozurlunun katıldıgını bılıyorumm toplamı 4151 su puanım var ata,na bılırmıyım dıye yorum yapmak bıraz sacma olur hepımız bekleyım gorucez hepımıze bol sannnss

Üst Alt