Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ekpss tercihleri 10 Eylül'de açıklanabilir

1903ASKIM

Yasaklı Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı (EKPSS) sonuçları ve kura ile kamu kurum ve kuruluşlarının boş kadrolarına yapılacak tercihler için bugün son gün.ÖSYM'den yapılan yazılı açıklamada, 2014 EKPSS sonuçları ve kura usulüyle gerçekleştirilecek yerleştirmeler için başvuruların 28 Ağustos'ta başladığı hatırlatıldı.Adayların tercihlerini, bugün saat 23.59'a kadar kılavuzda yer alan kurallara göre, "https://ais.osym.gov.tr" adresinden T.C. kimlik numaraları ve şifrelerini kullanarak yapabilecekleri belirtilen açıklamada, tercih süresinin kesinlikle uzatılmayacağı ifade edildi.EKPSS tercih sonuçları en geç 10 Eylül Çarşamba gününe kadar açıklanmış olacak.

Sonuçlar link : 2014/2 EKPSS Tercih Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak
EKPSS tercih sonuçları ne zaman açıklanacak?

ben bakmayacağım bile 70 puna kadro hey gidi hey.....

Bana bu haber çokta inandırıcı gelmedi ama inşallah utandırırlar beni :)
Açıklanır inşallah zaten 2 günde bile kalpten gidebilirim :p
Çok fazla umutlu değilim ama olabilir de yani belli mi olur :)
İnşallah herkes için hayırlısı olur.

Inşallah uzun tutmayıp cumaya kadar açıklanır

hepimiz için hakkımızda hayırlısı bakalım

İnşallah açıklanır artık bitsin !

Umarım heyecanımız bekleyişimiz hayırla ve mutlulukla sonlanır :)

terchlerımın içinde agrı bitlis manisa van gıbıbır çok şehır var 84 puanla eger bırı düşmese hızmeltıdeyazdım memurda egerkı düşmese kıme düşer bılemem .90 üstü çok kişi oldugunu sanmıyorum açıkçası

84 ile yerleşirsin bence hiç kaygılanma derim passini

teşekkür ederım umut verdınız lakın .burda bır çok arkadaş bunu demıyor hakkarı bıle 90 la kapatır dıyorlar ozaman hıç gırmemelıydık yanlışmıyım.sadece benı demıyorum 70 alan kardeşlerımızınde sonrakı atamalarda atanabılmelerı için şimdı barı ılkatamada 80 e kadar düşmesı lazım yanlışmıyım.

Moralinizi bozmayim ama 20si gibi aciklanir.

yoo siz haklısınız ama ümit iyi bişeydir bence hem de 84 güzel bir puan siz burdaki arkadaşları kafanıza takmayın diyelim ki bu sefer olmadı ikinci kesin olur yani allaın izniyle

kurban oldugum Allah kımseyı kımseye muhtaç etmesın düğün arfesındeyım bu işe çok ıhtıyacım var yarısını memurlu yarısınıhızmetlı yazdımama bır taraftanda gıtttıyımız yerde hızmetlı olursak oldukça ezılecegımızı düşünüyorum ama hayırlısı bakalım inş.

vallahi arkdaslar bende hic merak etmiyorum ve hic heycan yok olursa olur olmazsa isimize bakariz iscok memurluk degilde bende size tavsiye emekli olun ve güzel bir is bulun bir yan geliriniz olsun memurlukdan daha iyidir bende yiyeceginiz ekmek varsa olur bunu kimse engelliyemez saygilar

amin amin ezdirmeyin kendinizi asla inşallah sonuçlar açıklansın bakalım hizmetli oluşanız da haklarınızı öğrenirsiniz kimseye kendinizi de ezdirmezsiniz bişey olmaz inşallah benim de bakmam gereken bir annem ve iki kardeşim var onların hatırına inşallah atanırım bi yandan da üniversie okuyorum ama kaç senedir de mezun olamadım artık iş lazım atanırsam evlenme ihtimalim de olur 2 3 sene içinde kısmet hersey allah görüyor hepimizi inşallah hemen açıklanır ona göre bi yol alırız hepimiz

inşallah degerlı arkadaşlarım rabbım herkesın gönlundekını versın...

allah hepımızın yardımcısı olsun ınsallah ya bız kuracılara ne demelı en azından sız kardeslearımızın puanı ne kadar yuksek olursa atanma sansınızda o kadar yuksek olur allahın ıznı ıle tahmını 80 bin kuraya katılan kardeslerımızden 240 kişi secilecek ben kendım hıc umitli degılım zaten artık hayatım alt us oldu ıssızlık yuzunden benım bu gıdısatım ıyı degıl allahtan gene umıt kesılmez dualarınızı eksık etmeyın ınsallah butun kardeslerımız atanır hayırlısı neyse o olsun

devran kardeşim rabbım senın yardımcın olsun.hüznüne yürekten ortak oluyrum bılesın .aderımızı yazan belkı sana daha ıyılerınıde yazmıştır umutsuzolma .belkı bu sınav olmaz farklı bır druum olur.

85,59 küsüratlı bir puanım var atanabilir miyim sizce ? yazdığım yerler konya muğla manisa ankara erzurum sinop rize tekirdağ aksaray mersin denizli kırklareli edirne antalya aydın giresun....

Allah razi olsun kardesim allah yardimcimiz olsun insallah rabbim herkese nasip eder hayirlisi ile

alp çok çok zor sinirlenme ama gerçekten zor ben 90 altında puan göreceğimizi sanmıyorum sağlık ve teknisyenlik alanı hariç düz memur 90 altına düşmez belkide yanılıyorumdur bilemem

ya şu 90 altı inşallah atanır da görürsünüz sizde gelmez gelmez deyip insanı sinir etmekten başka işiniz yok abi adam 85 almış inşallah atanırsın

85,59 küsüratlı bir puanım var atanabilir miyim sizce ? yazdığım yerler konya muğla manisa ankara erzurum sinop rize tekirdağ aksaray mersin denizli kırklareli edirne antalya aydın giresun....
benimde 85 küsür önlisans ama ben çok umutluydum bak:( seninde mi önlisans. 90 altına düşmez diyorlar umarım öyle olmaz ya.

Rüyamda gördüm dün, tercih sonucum önümdeydi ve atanamıyordum. :) Genelde rüyalarım çıkar, atama 2. bahara kaldı.

şusaltuk buğra arkadaş gerçekten umuda ıhtıyacıolan kişielerı depresyona sokuyor ,bu konularda daha bılgılı deneyımlı olan sayfa yönetıcılerımız neden bıze fıkır vemez adam 86 almış yuz alsa kendı gıdecegı yerı kendı seçsın ozaman nebu umutsuzlukya

gümrük ve Ticaret Bakanlığı rotasyon

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı lisans memurluklarda rotasyon var mı

gör bak umutuszluk aşılamak değil amacım boşa umutlanıp yıkılmaktansa şimdiden kötü haberi almak iyidir bu kadar basit pasinli ağırına gittiyse sen de gir umut ver ozaman :D

Üst Alt