Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ekpss tercihleri 10 Eylül'de açıklanabilir

son saatlerde tercih değiştiren var mı ?

arkadaşlar umudunuzu kaybetmeyn,puanlarınız güzel sayılabilecek derecede,ilk atama olmazsa ikinci atamada atarsınız,unutmayın darda kalana rabbim mutlaka el uzatır yardım eder,moralinizi bozmayın,inşallah hepiniz atanırsınız,allah yardımcınız olsun...

Ben tamamen degistirdim eski isyerimlede anlastim eger olmazsa bu atamada hizmetlilikten istifa edicem ayni gunSirf sikinti cekmemek icin tam tersine cevirdim tercihleri son anda

önlisans puanım 80 kusur sıralamam 538 bursadan amasyaya ankaradan sakaryaya adıyamandan kahramanmarasa hataya balıkesırı yazdım kısmetımız varsa atanırız :)

Sonuçlar yarın açıklanıyor mu ?

Sonuçlar yarın açıklanıyor mu ? Bu sonuç açıklaması hakkında net bir bilgi son bir bilgi var mı ?

Sence net bir bilgimiz olabilir mi ?
memurlar.net yayınlamadı ÖSYM yayınlamadı öyle bir şey
Ayrıca hiiiççç sanmıyorum 1 günde açıklayacaklarını

Önce kura çekilcek ondan 1 gün sonra sonuçlar açıklanır kura da yarın çekilcek diye bir söylenti var 11.de filan açıklanır tahminimce cuma mübarek gün deyip cumaya da bırakabilirler :)

pekı kuramız nerde cekılıcek yada bızım bu kura we engellı personel alımıyla hangı bakanlık ılgılenıyo bılgısı olan varmı

2014 ÖMSS 3. atamalarının tercihleri 3 Şubat son gün idi 4 Şubatta sonuçlar açıklandı o zamanda kadro sayısı azdı şimdi yaptığımız tercihlerin sonuçları bugün açıklanması lazım bekleyip göreceğiz...

murat6677 kardeşim ÖMSS 3. atamada sadece lise mezunu hizmetli aldılar. Kura ile alım olmadı o yüzden 1 günde açıkladılar. Zaten bilgisayar ile bunları ayarlamak maks. 2 saat sürer ama kura çekimi filan olunca işler uzuyor o yüzden bu atama o kadar erken açıklanmaz Cuma günü diye tahmin ediyorum :)

Birkan :) Cuma mübarek gün diyip o gün açıklarlar evet :D:D
Yada haftasonlarını berbat etmeyelim üzüntü sevinç vs. yaşamasınlar haftabaşı yayınlarız derler belki :D

pek sanmıyorum ya tercihlerde de hep o gün açıklanacak şu gün açıklanacak diye hep oyaladılAr ama inşallah bu sefer bizi şaşırtırlar......
sabahtan beri kaç kere girdim baktım belki açıklanmıştır diye :D

PUANIM 69 küsür yazdımda yazdım.. çıkmaz.

Facia 69 mu aldın ? Hayırlısı inşallah olur bu sefer

lisans ortak branş (4001) kaç puanlarla atanır ?

Ortaögretim 83 -1+1
lisans 72 -1 +1
önlisans 76 -1+1 olur gibi

lisans gerçekten artı eksi bir ile 72 ile atananlar olur mu ? Benim puanım 78 ama şu şekilde yorum yürütüyorum. Bu tercihlerde atanamam fakat 2. tercihlere ilk 150 deyim diye düşünüyorum.

benim puanım da düşük lisanstan bence ikinci atamalar olursa atanırız kesin ....öyle umuyorum

lisansın 72 civarı olur gibi tahminice

lise72 puan aldım atanma şansım yok ama ALLAH büyük bekleyip göreceğiz :)

herkesin hakkında hayırlısı olsun inş

slm arkadaşlar bende önlisans tıbbı sekreterim 74 puanla atanırmıyım acaba

lisanstan 6 binden fazla kişi sınava girmiş ama foruma bakınca kimse bişeyler yazmıyor. nerede bu engelli lisanslılar o zaman ?

ekpss tercih sonuçları bugün açıklanır mı?

bilgisi olan varmıı tercihler ne zaman açıklanır?

Üst Alt