Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS tercihleri başladı mı?

böyle birşey için mi konu açtın :D

Tercihler başlayınca Tercihleri kaç günde yapmamız gerekecek ? 30 Tercih hakkı var sanırım.

daha önce 15 tercih yapmıştık.. 30 tercih mi yapılacak bilmiyorum.. yine 15 olabilir henüz tercih kılavuzu yayınlanmadı - yayınlandığında sitede en üstte konusu sabit kalır her dakika konusuna birileri yazar..

[SIZE=3]googledan basitçe bulunacak bilgiler için konu açmayın konu kirliliği oluyor, imza kampanyaları arka sıralarda kalıyor milletin haberi olmuyor ondan sonra[/SIZE]

Arkadaşım imza kampyasını %3 kanununa göre 45 bin civarı kadar açık kadro var. 45 bin kadro dan az olmasını istemiyoruz o yüzden imza topluyoruz. Lütfen kanunlara uyalım.

sen imza kampanyasını neye dayanarak yapıyorsun peki ? 3000 kadro açıldıgını nereden duydun ve kimden teyit ettin ?

[SIZE=4]sen benim imza kampanyasını başlattığımı neye dayanarak söylüyorsun ? nereden duydun? kimden teyit ettin ?, biz kendi çıkarımızı düşünmüyoruz. bu soruları soracağına forumu karıştır biraz insanlara yardımcı olmanı tavsiye ederim. senin amacın ne burda? köstek olmak mı binlerce insanın emeğine[/SIZE]

Arte relax biraz adam bişey demedi sadece merak etti sordu uygun bişeyse destek verelim dedi daaaaaaa

senin de imzaladıgını gördüm neye dayanarak imza atıyorsunuz arkadasım aydınlatın bizde imzalayalım ?

3000 veya 25000 kadro sayısı önemli elbette fakat çalışan engelli ve bireyin hayatını rahat huzurlu geçirebilmesi ,kadroların arttırılması için imza attım

Oylede olsa imza kampanyasi yaparak ayni şuur da birlik olsak kaybımız ne olur arkadaşım?

ÖN LİSANS Mezunları'nın tercihleri ne zaman başlıyor ..Bilgisi olan ver mı?

unFeeling bizim sayemizde kadrolar artarsa ve artan kadrolar sayesinde ataman çıkarsa teşekkür etmene gerek. problem değil !

Sacma sapan herseye konu acıyosunuz forum gereksiz konular la doldu taştı .

arkadaşlar tercihler açıklanmadı. ayın 21 inden önce açıklanmaz beklemeyin bboşuna kuraya giren kardeşlerimiz var. kura ise başlamıştır. 21 inde sona erecektir.
tercih hakkımız her zaman 15 olucaktır. değişiklik olursa tercih yayınlandığında görürsünüz ve süresi 1 haftadır.

Anlaşılan sen bir 85-90 filan aldın merhemi buldun. Başkaları umurunda değil. Beni soruyorsan benim puanım merhem olmuş çoktan atama gününü bekliyorum. Benim çabam hak olarak verilen %3 için açık olan 45 bin mi 23 bin mi o kadroyu doldurmak. Tüm engelli arkadaşlarımızın kardeşlerimizin iş güç sahibi olmasıdır.

Arkadaşlar 25.000 kadro açılmadığı sürece, 3.000'le, 5.000'le kusura bakmayında kimse atanamaz 90'a kadar alınır, altındaki puanlar yine 2016'ya kalır, İşallah devlet yola gelir kadroyu açarsa hepimiz yerleşiriz Allah'tan dileğim bu.....

2014 Ekpss Tercihleri-

2014 Ekpss Tercihleri Ne Zaman Yapılacak Bilgisi Olan Varmı Arkadaşlar ?

Ortalama Ne Zaman Acıklanır Sizce ? İlk Defa Sınava Girdim Fazla Ekpss Müfredatını Bilmiyorum.Korkuyorum Tercihleri Kaçırmaktan.

vallahi ya

ilahi yani güldürdün beni. tabiiki ösym'yi takip et devamlı burdakilere sorma kimse ösymden iyi bilemez

27 Nisan 2014 ekpss Sınavı'nın tercih zamanı

27 Nisan 2014 ekpss Sınavı'nın tercih zamanı nezaman arkadaslar bilen varsa yardımcı olabilirmi?Teşekkürler

ösymnin klavuz yayınlanması bekleniyor klavuzdan sonra yapılabilir tercih ancak

Ekpss tercihler nezaman??

Arkadaşlar bu konuda hiç biyerden bilgi edinemedim.Forumlarda da rastlamıyorum.Bileniniz varsa yazsın burda?Tercih formları nezaman açıklanacak?

Mayıs sonunda 1 haftalık senelik izine çıkmayı planlıyorum.Tercihleri kaçırırım diye endişe ediyorum.Tercihler kaç gün devam eder?

internetin varsa sıkıntı olmaz girersin kontrol edersin

ekps tercihler ne zaman başlayacak

ekps'ye önlisans olarak girdim.kuraya tabii olanlar tercihlerini yaptılar.biz ne zaman yapacağız? bir tarih verildi mi?tarihi kaçırmaktan korkuyorum da :)

Üst Alt