Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS tercihleri başladı mı?

UnFeeLinq;

angaralı niye herkeze atar yapıp duruyosun 2014 temmuz ayında 3000 personel alımı yapılacak diye devlet personel daire başkanı açıkladı, sen önce bi araştırda öyle atar yap herkeze kimse element uydurmuyor. Şimdi açıklama olduğuna göre bi imzada sen at gardaş

EKPSS tercih ?

EKPSS tercih klavuzu yayınlandımı tercihler başladımı ? bilen varmı bazı sitelerde yayınlandı tercihler başladı dioda 2014 e

bu girdiğimiz 2014 EKPSS yoksa 2014-ÖMSS Mi oldu ÖMSS den mi tercih yapacagız yoksa nedir anlamadım ben bilen biri yokmu

Ya bizi temsil edecek sesimizi yetkililere duyulabilecek bir sendika veya benzeri bir kurum yokmu toplanıp sesimizi duyuralim.Aile bakanligina kontenjan sayisini artirmalari için mektup yazalim.Gerçi ben yazdim gönderdim cuma günü ama bi benle olmaz herkes yazsin lütfen

ekpss tercihleri başladı mı?

selam arkadaşlar 27 nisandaki sınavı kazandım ama tercihler hakkında bir bilgim yok tercihler nezaman başlıyor bilgisi olan cevaplarsa sevinirim.....

EKPSS KuRa ile Başvuru YapanLaR Tercih ne Zaman...?

EKPSS'ye Başvurumu yaptım KuRa Tercihler ne Zaman Başlıyor acaba...?

tercihler ne zaman açıklanacak

tercihler ne zaman açıklanacak bilen varmı arkadaşlar

Üst Alt