Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS tercihleri erteleniyor mu?

yalnizefe

Üye
Konular
147
Reaksiyonlar
0
Hem Bakan Faruk Çelik'in açıklamasına göre hem de ÖSYM Yerleştirme Takviminde yer alan bilgiye göre, EKPSS tercihleri 5-15 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirilecekti. Ancak, Turhan İçli'nin sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklama kafaları oldukça karştırdı. ÖSYM sitesinde tercihlerin halen 5-15 Ağustos'u göstermesine rağmen, Turhan İçli tercih kılavuzunun ertelendiğini duyurdu. İşte o ileti:
Mücadelemiz ilk sonucunu verdi: Tercih kılavuzu erteleniyor. Atamanın 6 bine çekilmesi için çaba gösteriliyor. Zafer mücadele edenlerindir.
Bu açıklama, tercihleri bekleyen binlerce adayı şaşkına çevirdi. Adaylar, DPB'den açıklama bekliyor
Engelliler Sitesi - EKPSS tercihleri erteleniyor mu?

ertelenmesi daha hayrımıza olur 3bin arkadaşımız atanacağına 6 bin arkadaşımız atancak..

Turhan Bey in tweet inde kadro arttı demiyor...Ertelendi diyor..Kadronun artması için çalışılıyor diyor....Halbuki kadrolar belli...Geçen senenin Ekiminden beri...Bu cambazlıklar bitsin artık...

birileri zekamızla oynuyor bakalım sonu nereye varacak...

kadrolar artırılsın artırılmasına da diğer atamalarda da artırılımalı 80 den aşağı düşmeli alınacak kişi çok artırılmalı bir daha açlık grevi olmamalı dimi ama yetkililerden bize karşı çok ilgili olmalarını bekliyoruz ayrıca hizmetli kadroları İSTEMİYORUZ.

Memurlar.net te bir editör Kumbuzoğluyla görüşme yapmış yada başkasının görüşmesini aktarmış...Tercihlerin ertelendiği belirtilmiş...Ama tarih yok..Kadronunda arttırılacağı söylenmiş.Ama sayı yok...

Son düzenleme:
çok az daha sabredelim kulağımızın üstüne yatalım grev oldu bitti sözler verildi diye hepimiz bişeyler biliyoruz ama asla NETLEŞMEYECEK şeyler bunlar.
2 hafta daha sabredelim inşallah herkesin gönlüne göre olur

arkadaşlar,tercihler 5 15 ağustosta yapılacaktı ösymde açıklandı,sonra sayı yükselecek diye tarih 20 ağustos 5 eylüle çekildi,merak etmeyin,sayıda açıklanacak tercihte,gerilmeye gerek yok,anı yaşayın sıkılmayın

murat bey ben de öle biliyorum ama bu tarihin resmi boyutu var mı

20 ağustos -5 eylül diye resmi bir şey yok...Ama bu tarihler kuvvetle ihtimal..Bence eylül ilk haftası olabilir..Bu sadece benim görüşüm..

tabi öyle olmasını istemem..hemen olsun...:(

ösym deki tarihi değiştirmek saniyelik iş arkadaşlar..Bir yazıya bakar...Onlar için o sorun değil..Hiçbirşey sorun değil de ,işte...

murat bey ben de öle biliyorum ama bu tarihin resmi boyutu var mı

meral hanım ben ilk gün bakandan dinledim,kadroları arttıralım dendi tarihide ileri çekeceğiz denip,bu tarihler söylendi,ayrıca sosyal güvenlik politikalarada sordum aynı olacak dendi,tabi bu arada seçimde bekleniyor :) ayın 10nundan sonra rahatlar her şey nasılsa olacak :)

anladım saolun yeter ki geç olsun da güç olmasın inşaallah

merhabalar ortaöğretim den 75.085 puan aldım
teknisyen olarak atanabilirmiyim
teknik lise makina mezunuyum kaçıncı atamada şansım olur acaba
tecrübelerinizden faydalanmak isterim

deryab;

emredersiniz efendim,hizmetli kadrosu istemiyorsunuz madem siizi o zaman genel müdür yapalım:) umarım onu kabull edersiniz:)

keske ben atanabılseydım bırakın hızmetlıyı tuvalet bekcısı dahı yapsalar razıyım ıs yok abı her ne gorev olursa olsun ama devlet garantılı ısın oluyor 3 ayda bır 800 tl almakmı ıyı yoksa ayda 1900 tl mı :(

erteleme olursa sanıyorsunuz kadromu artacak! pes doğrusu 2 yıldır tercih bekliyoruz. kadro için bidaki atama için bastırın

Kadrolar zaten belli ertelenince ne degisicekmis aetacakmiymis yillardir bos kadrolar kendileride bal gibi biliyor

Milleti oyaliyorlar kardesim ellerinde 6000 kadro var diye bunlar demedi mi. nasil arttigini gorduk 138 artti. Buvsinav isi devletin resmi isi eger ertelendiyse resmi wciklamayi yapacak koyacak sitesine avukatmis hakimmis banane kardesim elin adamindan millete ne prim veriyosunuz. Onlar adam satmayi bilirler yonetmelik var millet sinava girmis bunlar kadro artirimi adina orda gitmiş calisanlar tercih yapmasin die sinava giren adamlarin ayağını kaydiriyor. Begenirsin begenmezsin ayrı mesele ama adam sinava girmis emek harcamis para yatirmis is bitmis adamin ayagini kaydirnaya calisiosun böylece haktan hukuktan bahsediosun hadi işine!!

Içimden küfretmek geliyor ama edemiyorum.ltf birisi benim yerime kadrosunada ,verecekleri işede,sayılarada rica etsem küfredebilirmi ?sadece kendisinin duyabileceği bir sesle ve pozitif motivasyonunu bozmadan lütfen.ki ki

insallah kontenjan artirilmis bi sekilde tercihler acilir, Sehit ve gazi yakinlari olan bi tanidik anlatti adamlar tercih yapmis 15 il dedi ama 3 il yakin il hangisinde calismak istersin demisler yakin 3 il yazmis tamma biz cagiracagiz demisler ne.is bunu tam dogruluycak var mi...

_DELAL_;

icin rahat olsun 10 yil yetecek kadar küfür ettim onlara :) azda olsa rahatladim motivasyonumda aynı beklemeye tam motive olmuştum aylardır halada ayni motiveyle 1 yil daha beklerim (bu gidişle seneye atarlarda :))

yemin ederim bunları yaptıkları bizimledalga geçmek resmen bizi gayle almıyorlar seçimlerde sandıga gitmiyeçeksin aslında

şehit ve gazi yakınları yerleştirmeleri yapılıyor, haydi hayırlı olsun birde soma yakınlarına kura ile yerleştirme var..allah herkese iş versin nasip etsin gözümüz yok ama seçim üstü die ne yapacağını nerden prim yapsam o kar die her kesime oynuyor..bizim sitemimiz sınav olalı kaç ay oldu adamları sınavsız cup memur helal olsun valla....

Aslında bu sehit yakınlarının 30.000 Kamuya alacaklarına dair bir konu acaçaktım ama üzerime tepki doğar diye hiç bulaşmadim.Madem sen dile getirmişin sonbahar doğru 30.000 Kişi alacaklar hemde sınavsız kamuya yerleşcekler.Ya fazla konuşmakta istemiyorum söylenecek cok laf var ama sunu söylesem bizim hayatımız zaten zor bunlar için sokaklarda caddelerde yürüyen ölü gibiyiz kimse bizi görmüyor üstüne birde sınav yapıyorlar kaç kişi alacaklar o bile mechul Aklıma bu sınavsız alımların sayesinde engelli kadrolarının neden düşük olduğu geliyor..

O 30.000 kişilik kadronun 15.000 nini bize verseler göbek atardık , göbek :)

şehit yakınlarını hatta mezardaki şehitleri de atasınlar ! bizim hakkımız yenmesin demek istiyorum ama gerçekler öyle değil

Üst Alt