Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS tercihleri erteleniyor mu?

2012 ilk ömss'den önce böyle bir sınav yoktu doğal olarak hepimizin memur olma hayalleride normal kpss'ydi.
öylemiydi ? Böylemiydi ? Birsürü sinir bozucu yorum var . Sabredin ya 3 gün kaldı 3 gün sonra ösym'den net bilgilere ulaşılacak bu velveveye hic gerekyok.
Tamam biz mağdur insanların ama doğuştan ama sonradan lakin somadaki kardeşlerimiz dahada mağdur oldular- şehit - gazi aileleri bizden daha mağdur o insanlar vatan millet için gazi ve şehit oldular.
*** lütfen ortalığı velveleye vermeyin yazılan bilgilerin %95'i yanlış buraya saçma sapan şeyler yazıp insanların morallerini ve umutlarını kırmayın.
Allah herkesin gönlüne göre versin hepimizin hakkında hayırlı olan neyse o olsun

biz onurakgün sehit ve gazilere laf söyemiyoruz biz sadece bizlere verilen sözler ve adalet iştiyoruz yıllardır boş olan kadrolar doldurmuyorlar seçim ayagına sehit ve gazileri memur yapıyorlar peki yıllardır akılları neydeydipeki

şehit yakınlarına verilen kadrolarda kimsenin gözü yok, olamazda. sıkıntı sistemin işleyişi. kamuda 23-25 bin engelli memur açığı var, 6-7 bin kadro açıklanamıyor, vermiyorlar. bizleri umutlandırıp süründürüyorlar. oysa, "istenirse 1 gecede 35 bin kadro" açılabiliyor. isyanımız buna...

sabırsız olanlar eyleme katılmalıydı

2012 yılına baktığımızda 29 nisanda sınav yapılmış ve 19 temmuza kadar tercihler yapılmış. ağustosta yerleştirmeler açıklanmış. 2014 yılına geldiğimizde 27 nisanda sınav yapıldı, 5 mayısta DPB baskanı anadolu ajansına temmuz ayında 3000 engelli ataması yapılacagını müjdelemiş. daha sonra gelen tepkiler üzerine 3000 personelin az olduğu bunun için kurumlardan tekrar açık kadro sayısını isteyerek artırım yapılacagını ama basvuru süresinin biraz uzayacagından bahsetti. daha sonra (16 temmuzdu sanırım) faruk çelik 3138 engellinin agustos ayında yapılacagını açıkladı. yine tepkiler bir karışıklık sonrası faruk çelik atamanın ileri bir tarihe alınarak sayının artırılmasna çalışagız açıklaması yaptı.. bir kac gun sonra birisi çıkıp 3400 kişiyi eylül ayında alacağız diyecek.. 200-300 kişinin artırılmasını kar mı sayacagız??? burda 300 kişinin daha fazla atanması değil devletin bizleri 1 ay daha oyalaması.. hesaplasanıza 3000 kişi yaklaşık 2000 tl maaş alsa 6 milyon para yapıyor iki ay gec alsa 12milyon para yapar.. artırılacak 500 kişinin parasını çıkarttı devlet işte.. şehit ailelerine yaptıklarını bizlere de yapsalardı.. 3000 atama temmuzda 3000 atama eylul ekimde.. buna kimse gocunmazdı.. kurtulmanız lazım artık 2. sınıf vatandaslıktan..

Kadro artirimi gercekse faruk Çelik kendi Tweeter hesabindan paylasamaliydi simdibu turhan içli vs. Adamlarla bu haberlerin yayilmasi daha,sonra artirim olmazsa,ben oyle bisey demedim die yalanlamanin habercisi de olabilir

şehit yakınlarıda atansın atanmasın demiyoruz ama 30 bin nedir be hükümet yıllardır bize açmadığın kadoyu açmakta nedir ya hey allahım

Seyredin sirada cözum sureci die cikaracaklari yasa dagdan inenlere cup direk memur,ahada bunu buraya yaziyorum...

Biz onu bekliyoruz zaten gazetelerde gormuyo musunuz dagdan inene tokiden ev ve is kredisi,dio

Terörun sona erdirilmesi die cikan kanunu gormediniz mi terorist partiler nasi memnunyetle karsiladi

Engelliye ayrilan odenek,engelliye sahip cikacagiz die AB sozlesmesi yaptilar,iskurda 120 trilyon birikmis engelli calistirmayan kurumlardan kesilen ceza,bu parayla hic bise yapmiyorsa devletimiz engellilere ozel tatil yeri kucuk bi belde kasaba gibi yer ayarlar engellilerin buna ihtiyaci var gercekten..

Cok hayalperestsiniz devlet işsizlik fonundaki parayi bile nasil harcarim die dusunuyor kaldı ki oradan harcamada yapiyor heralde

Bari birsey yapamiyorlar onu yapsinlar, hayalperes deil olabilcek birsey,anliyorum parayi ne yapsak da nerede kullansak diyor devlet engelliyi unutuyor..

van depreminden sonra deprem paraları ile yol yaptık dediler.. şimdi de çıkıp hızlı tren yaptık bedava biniyosunuz derler... :)

devlet bizi hiç bir zaman görmedi görmüyeçekde bu kadar basit

işte bu olumsuzluktan dolayı atanamazsam 2016da girmeyecem sınava hep alavere dalavere bizlerle oyun oynanıyor.3000 bence az isterim ki hepiniz atanın keşke hepimiz atansak fena mı olur

en iyisi dağa çıkmak sonuçta dağdan indikten sonra iş garanti

Epss yerleştirme hakkında

Arkadaşlar ben artık olumlu düşünmeye başladım.Eminim ki bir çok kişi atanacak.Gönül isterdi ki herkez atansın.Ama malesef devletinde belli bir bütçesi var.Eminim ki o bütçeyi biraz zorlayacaklarını ve birçok engelli kardeşimi devlet kadrosuna işe yerleştireceklerini düşünüyorum.Biraz sabırla beklemenizi diliyorum sizden yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik.Halimize şükür.Bakın çevremizdeki devletler ne hale gelgi.İnsanlar canının derdine düşmüş.Allah onların yar ve yardımcısı olsun.Bizim ülkemiz bakın dimdik ayakta.Buda devletimizin sayesinde.Ne depremler ne savaşlar gördük.Biz birbirimize kenetlenmeyi ve bir olmayı bildik.Eminimki engelli kardeşlerimin de 1 ay içerisinde yüzü gülecektir umuyorum ve temennim budur.Herkeze saygılarımı sunar, biraz daha sabırla beklemeyi umuyorum.

Hocam tamam haklısınız da bu söyledikleriniz devletin yapması gereken şeylerdir. Devletin belli bir bütçesi olduğunu ve ona göre davranmalarını gerektiğini biliyoruz fakat bazılarımızın kızdığı nokta devletin bazı konulardaki tutarsız ve birbirinden alakasız açıklamaları. Engelli personel açığımız var deyip de sınavı erken tarihe almaları, DPB'nin engelli kadrosuyla alakalı gerekli açıklamalardan kaçınmaları, topu diğer bakanlık ve kurumlara atmaları. Aynı şekilde bazı engelli abilerimizi açlık grevini yapmaya mecbur bırakmaları ve 'kadro arttırmaya çalışacağız' lafıyla geçiştirmeleri.. Efsane olduk resmen. Dilerim ki hepimizin yüzü güldüğü bi sona ulaşırız artık.

Bence bu tercih ertelenmez ana haberlerde sabah haberlerinde 2 gün ard arda eylemin haberi cıksa belki ertelenirdi kadro artardı ama verdikleri sözün üstünü kapatırlar bence keşke kadro 10 bin olsada 1 ay daha bekleseg emegi gecen arkadaşlara teşekkürler bide şu cb seçimi için adaylara yapılan yardımlara sinir oldum yaa ekmeleddin bey 10 milyon lira tayyib bilmem kac para yardım almış biz isteseg 5 kuruş vermez bu halk bari bu cb adayları bir delikanlılık yapında o paraları bir vakfa falan ve yahut bir yardım kuruluşuna bagıslayın veya bizim hesaplara eşit miktarda yatırın olmazmı sizin gemicikleriniz yatlarınız katlarınız var bizim oyuncagımız bile yog

Arkadaşlar iyi hoş konuşuyoruz da bu işin bir düzeni sistemi var , ertelemek vs bunlar kolay şeyler değil... 5 ağustos için günlerdir bekleyenlerimiz var... onlar elbette bu tarihlerde tercih yapmak isteyecektir... Tarih ertelenmesi diye bir şey olacağını ben sanmıyorum umarımda olmaz çok bekledik çünkü... Ertelenmeden ümidi kesin. Ancak şu olabilir... kadro arttırılabilir bu olabilir ama kadro arttı diye tarih ertelencek diye bir durum yok... yine artar ama bu kez 2. tercihte o kadar adam alırlar yine alırlar... 5 ağustosta tercihler yapılacaktır herkes rahat olsun... eylülde zaten çalışma başlangıcı olması gerekiyor... biz eylülde nasıl tercih yapalım ki birde çalışalım ? 5 Ağustos tercih günüdür... Eğer denildiği gibi kadro arttırımı da
olursa büyük ihtimal ya tercihler sırasında fazla alım yapılır. yada ikinci alımlara atılır... yani şu düz mantıkla kafa karıştırılmasın.. kadro sayısı arttı. alım ertelendi.. böyle bişey olmaz. yine fazla alırlar.. siz yine yaparsınız tercihinizi 3 bin alacağına tercih yapan 5bini alır bu kadar basit

Ben ertelenmemesinden yanayım... bu zamanı çok bekledik zaten dahada beklememeliyiz... ertelenmesin yine alım arttırılsın bunu hepimiz isteriz alım arttırılsın ertelenmeye gerek yok yine tercih yapılsın.. tercihlere göre 3 bin alacağına 5 bin alsın.

30 bin boş kontenjan içinde teknisyenler-öğretmenler-doktorlarda var sadece düz devlet memuru olarak değil.
bugune kadar ben sabırla beklemeye çalıştım sizlerede sabırlı olmamız gerektiğini söyledim ama HATTİ isimli kullanıcının yazdıklarına katılıyorum

onurakgun;

hocam doktor var olmasına var ama engelli doktoru devlet ne yapsın acil vakada ne yapabilir kalp masayı yapamaz vs alacaksa engel grubu koyar bunlar belli bişey madem engelli doktor hemşire çıkmıyor onar yerine kurum deişikliği ile düz memur kadrosu açın zor bişimi

Üst Alt