Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS tercihleri ne zaman yapılacak?

DinoLambertti

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
EKPSS tercihleri ne zaman yapılacak?

umarım en kısa zamanda olur

Galiba Temmuz da. Öyle bir söylenti var. Her hafta osym.gov.tr de sol da TERCİH var. Oraya bakmakta fayda var. Ayrıca Memurlar.net i takip etmek lazım. Burada da tercih zamanı bildiri olur sanırım.

Hayırlısı ile tercihlerde başlasa artık bitsin bu çile.

Sınav açıklanması için hayırlısı ile sınav açıklansada bitse bu çile deriz açıklanır hayırlısı ile tercih açıklansada bitsin bu çile deriz açıklanır nereyi yazsam çilesi başlar o biter hayırlısı ile atansakda bitsin bu çile denir o da olur çile bitmez bu nasıl bir hayat yahuu :) Ben neresi olsa giderim yeterki memur oluyum dedim 13. oldum şimdi hangi bakanlığı yazsam çilesi başladı offf offfff

Engelsiz tercih

slm

arkadaşlar

bu kanayan yarayı su an dindirmek gerekir diyorum ama maalesef su an cumhurbaşkanlığı seçimleri koltuk kavgasından dolayı ertelenmiş gibi görünüyor.
aslında işin gerçeği biz gibi gariban ve arkasında kimsesi olmayanlar için hayat zaten zor.
tercih meseleine gelince her şey güzelmiş gibi işte engellilere yönelik sınav turkıyede ilk işte kamuda engelsi kalmayacak ne bileyım biz engellilerın yanındayız falan filan.
lafı fazla uztamıcam.
şu an herkes tercıhler baslada rahatlayalım dıyor.
işin gerceği şu ki
ahmet amcamın engelli garıban ve kimsesiz oğlu gelecek için tek şansı olan memurluk için ve bır umut kapısı olarak sınava giriyor 90 puan alıyor ama atanamıyor.

sebep ne peki?
sebebp ne biliyomusunuz.
üstüne basa basa yazırum
ZAMAN AŞIMI YANİ 3 AYDIR TERCIİH KILAVUZU YAYINLANAMAZ MI.PEKİ SONUÇLAR NASIL 24 SAATTE YAYINLANIYOR.
ATAMALAR GERÇKLEŞTİ ARKADAŞLAR..BİZ VE NİCE AHMET ABİLERİN AYŞE ABLALRIN ENGELLİ ARKADAŞALRIMIN MERAKLA VE SON BI ŞANS UMUTLA BEKLEDĞİ GELECEĞİ YOK
TERCIH KILAVUZU YAYINLANACAK HERKES BEKLICEK AMA ÖNCEDEN KADROLARA ADAMI OLAN YERLEŞTİĞİ İÇİN BİZ YİNE O YERLEŞENLERİ GÖERECEĞİZ O TORPILLIER YINE TERCİH YAPACAK FORMALITETDEN OLAY BU ARKADAŞLAR.
NEYSE ALLAH YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN.GELECEĞİNİZ VE SON SÖZLERINIZ MUTLU OLSUN .İYİ AKŞAMLAR.
facem ismail uysun eklemek isteyen varsa ekelsın buyrun bu konu hakkında kampanya başlatalım.SAKARYALIYIM

Hayirlisi artik insallah kura ile alimlarda yusek olur insallah butun kardeslerimiz atanir gercekten artik bunalima girdim issizlik yuzunden cok zordayim benim gibi bir cok kardesimizde zor durumdadir artik hayirlisi allahtan

Arkadaşlar herkes inşAllah olur. Hayırlısıyla olsun artık falan yazmış. Ama bizim asıl yapmamız gereken inşAllah maaşAllah la değil. Asıl yapılması gereken orda boş boş oturanları biraz rahatsız edip biyerlerine bişiler batırmak (herkesin affına sığınıyorum.) Herkes bişey tutturmuş gidiyor. Bizde böyle boş boş bekliyoruz bekli çıkar diye ama kimse baş kaldırmicakmı bu olaya. ÖSYM TUTTURMUŞ KAFASINA GÖRE GİDİYOR. ÖNCEDEN SINAV SORULARINI YAYINLIYORLARDI ARTIK ONUDA YAPMIYOLAR HERŞEYİ GİZLİCE YAPIYOLAR. KİM BİLECEK SORULARIN HATALI OLUP OLMADIĞINI, KİM BİLECEK BİZİM ALDIĞIMIZ PUANLARIN DOĞRU OLUP OLMADIĞINI, KİM BİLECEK TERCİHLERİN NEYE GÖRE YAPILDIĞINI. ADAMLAR TORPİLLER İÇİN GEREKEN HER ŞEYİ YAPMIŞLAR. BİZİM GARİBAN MİLLETİMİZ BOŞUNA BEKLESİN KİMİN UMURUNDAKİ? AMA ASIL ADALETİN UYGULANDIĞI BİR YER VAR. EĞER GERÇEKTEN HAKKIMIZI YİYORLARSA Kİ BEN ÖYLE OLDUĞUNA İNANIYORUM. BEN HAKKIMI HELAL ETMİYORUM.

Sınav açıklanması için hayırlısı ile sınav açıklansada bitse bu çile deriz açıklanır hayırlısı ile tercih açıklansada bitsin bu çile deriz açıklanır nereyi yazsam çilesi başlar o biter hayırlısı ile atansakda bitsin bu çile denir o da olur çile bitmez bu nasıl bir hayat yahuu :) Ben neresi olsa giderim yeterki memur oluyum dedim 13. oldum şimdi hangi bakanlığı yazsam çilesi başladı offf offfff
tapuyu yazmada nereyi yazarsan yaz puanına yazık olmasın tebrik ederim arkadaşım

valla keske bana cıksaydıda neresı olursa olsun

bekleyen dervis muradina ermis gibi birey olacak sanirim

Bu hafta içi arkadaşlar birşey beklemeyin.Kılavuz falan açıklanmyacak önümüzdeki hafta artık bekleriz.Kaynak : memurlar.net

Bu cuma bir heyet kadro sayısı arttırımı için görüşmeye gidecek.Devlet personel başkanlığı ile de iletişime gçeilerek bu bilgi alındığından dolayı.Bu hafta kılavuz yayınlanmayacak.

Kılavuzlar yayınlansa bile ne olacak sanki kadro sayısı 3260 mış

Bu 3360 kiş toplamı Alınacak kiş sayısımı yoksa Sdce Lise Düzeyndmi

seçimden sonraya kaldı bizim iş tayyip kazanamazsa 3000 değil 300 kişi anca alırlar bak gör hep secim diyorlar kendince oy vermeyin bakalım nah alıcaz sizi demeye getiriyorlar bizde secimden önce almayın bakalım oy gelecekmi nah size oy hadi bakalım hodri meydan

Almadan vermek Allah'a mahsustur ! Bizim ne haddimize... Kadro istiyoruzzz....

[FONT=sans-serif]yeni haber doğru mu 5-15 ağustos arası başvurular mı başlayacak :) bu durumda tercih kılavuzu ne zaman yayınlanacak ne zaman yerleşeceğiz? heyecanlandım :)[/FONT]

Beklenen açıklama geldi. 5 - 15 ağustos. 3138 kişi. Hayır olsun sonu.

eylülde falan iş başı yaparız o zaman inşallah :)

5-15 ağustos tarihleri arasında !

5-15 arasında tercihmi yapılacak durum ne net olarak

arkadaşlar tercihleri yapıp göndermek için sadece 10 günümüz mü var? tercih yapacağız göndereceğiz ve bunun için 10 gün mü sürem var? 15 ağustostan sonra nereye yerleştirileceğimiz sizce kaç gün sonra belli olur?

arkadaşlar tercihleri yapıp göndermek için sadece 10 günümüz mü var? tercih yapacağız göndereceğiz ve bunun için 10 gün mü sürem var? 15 ağustostan sonra nereye yerleştirileceğimiz sizce kaç gün sonra belli olur?

15 ağustostan sonra tercih sonuçları açıklanır bu süre :3 ile 15 gün arasında değişir.
Sonuçlardan sonra atandığınız kuruma müracaat edersiniz. Bu sürede yaklaşık olarak 1 ay ile 2,5 ay arasında Askeri kurumlar daha fazla sürer.

Eshat;

off 2,5 ay mı:/ çok teşekkür ederim sağol.

Üst Alt