Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS tercihleri ne zaman yapılacak?

unknown_girl;

S.a ağalar ben ekpss ye ilk defa girdim ama anlamadığım,bu arkadaşın paylaştığı url de ekpps kura yazıyor,ben kuraya başvurmadım sınava girdim bizim tercihler ne zaman peki?o da mı aynı tarihte??
şimdiden teşekkürler.

Sınava girenler 5 ağustos 15 ağustos tarihleri arası tercih yapacaklardır.

5-15 ağustos olacağı kesinleşti mi? Faruk Çelik ertelenecek gibi şeyler söylüyordu bilgisi olan var mı? net bir şey göremedim ben hiçbir sitede ama belki gözümden kaçmıştır sizlere sorayım dedim.

ne ertelemesi arkadaşlar faruk çelike mi göveniyorsunuz hükümetin en kapitalis adamıdır.2 yıldır tercihleri bekliyorum 3-5 kadro için bide tercihlerimi ertelemeyi deniyorsunuz yaptığınız abestle iştigaldir.

tercıh

bu kuraya gırenler Içinde gecerlımı arkadaşlar tercıh kılavuzu agustostakı yanı

ne ertelemesi arkadaşlar faruk çelike mi göveniyorsunuz hükümetin en kapitalis adamıdır.2 yıldır tercihleri bekliyorum 3-5 kadro için bide tercihlerimi ertelemeyi deniyorsunuz yaptığınız abestle iştigaldir.

ben ertelenmesine tamamen karşıyım zaten bir an önce olsun bitsin kurtulalım şu özel sektörden

özgün kardeş olsun bitsin de kadroların artırılması için ileri bir tarihe alındı inşaallah geç olsun da güç olmasın ben de özel sektördeyim ama biraz daha sıkıcaz dişimizi diğer arkadaşlarımız için de

tabi ki herkes yerleşsin istiyorum ben de ama ne kadar ileri atıldı işte :(

kaynaksız bilgi paylaşmayalım lütfen bilgi kirliliği oluşuyor. tercihlerin 25 ağustosa ertelendiğini hiçbir resmi kurum-kişi açıklamadı.
eylem sonrası "kadro artırma çalışmaları nedeniyle zaman yetmezse ertelenebilir" dendi...
ösym yerleştirme takviminde 5-15 ağustos tarhleri halen duruyor...

kurayla en fazla alıcakları 500 kısı tahmınımce zaten o 500 kadroya en az 100 bin kişi basvurmustur yanı kura sayısal lotoyu tuturmak gıbı bırsey 1000 de 1 sans var kıme kısmet olur allah bılır bende kuraya katıldım ümidim yok ama genede allahtan ümit kesılmez ınsallah sınava gıren butun kardeslerımızede nasıp olur ama su varkı 90 puan alan kardesımız kesın gozuyle ataması olur dusuk puanlı kardeslerımızde eyer 3 tercıh yapılırsa atanmalı olabılır ınsallah en azından sınav kuraya gore daha sanslı ne kadar yuksek puan alırsan o kadar atanma sansıda yukselıyor valla ben artık dusunmekten coktum bazen sabahlara kadar atanmasam ne yapcam dıye allah hepımızın yardımcısı olsun ınsallah

valla kardees eyer kadrolar yukseltılmese 3128 kadroya cok kısı bosta kalcaktır en az 130 bin kişi atamayı beklıyor kura sınava gıren tahmınımce bbu sayı her gecen yıl dahada artmakta allah yardımcımız olsun ınsallah :(

lisans kadroları artırılmalı ki okumaya teşvik etsinler.

3 ay oldu sınav geçeli ... sabır sabır yaaaa sabırrrr!!!

arkadaşlar bende kurayla atanma ihtişmali olanlardanım şimdi bu kuraları çekerken neye göre çekerler tüm engeller aynı katagoride olmaz herhalde dimi tercihleride ona göre yapmak lazım sanırım

özgün kardeş eylemden sonraki açıklamalarda öle bi tarih duymuştum sanki

Üst Alt