Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS Tercihlerimi nasıl yapacağım?

ablacım

Yeni Üye
Konular
13
Reaksiyonlar
0
ekpss tercihini nasıl yapabılırım lutfen yardımcı olun

Tercih kılavuzunda nitelik kodlarına göre belirlediğiniz tercihlerinizi
ÖSYM sitesine aday şifrenizle girerek tercihler kısmından EKPSS'yi seçip tecihlerinizi gireceksiniz.

@Plumeria

bu tercih kılavuzu nerede? anlatım şeklinizden ayrı bir tercih kılavuzu varmış ve bu kılavuzdan tercih yapıldıktan sonra ösym nin sitesine şifremizle giriş yaparak,tercih kılavuzundan seçtiğimiz tercihlerimizi girmemiz gerektiği sonucu çıkıyor.

benim bildiğim kadarıyla ayrı bir tercih kılavuzu yok.
herşey ösym nin web sitesinde.

Merhaba arkadaşlar,

1) Sonuçlar ne zaman açıklanır
2) Atamalar ne zaman olur.

Bilen arkadaşlar,, yardımcı olur musunuz

@Plumeria

sen sonuç olarak atanmış bir memursun..bizim yaşadığımız süreci yaşadın ve iyi biliyorsun.
fikrini sormak istiyorum.bu konuda fikrin benim için değerli.

şimdi ben önlisans 86,514 puan aldım.
sıralamam 187. oldum.

tercihte bulundmak istediğim birkaç kurum var,ama atanamama korkusundan hep en çok alım yapan tek bir kurumu seçtim.
sence istediğim diğer kurumlarada yer vermelimiyim tercihlerimde ilk sıralarda.
nasıl bir yol izleyeyim.
86,514 puan ve 187.sıralamayla atanma şansımı nasıl görüyorsun biraz fikir paylaşırmısın lütfen

fringe En çok istediğin yerleri en aza doğru sıralayarak tüm tercihlerini doldurmanı tavsiye ederim, ekpss tercihlerinde en çok yapılan hata 3-5 tercih yapıp kalan tercihleri boş bırakmaktır.

ablacım

Aşağıdaki bilgiler doğrultusunda tercihlerinizi yapabilirsiniz.

Tercihlerinizi Yapmak İçin Buradan Giriş Yapın

@Plumeria

plumeria,

sen sonuç olarak atanmış bir memursun..bizim yaşadığımız süreci yaşadın ve iyi biliyorsun.
fikrini sormak istiyorum.bu konuda fikrin benim için değerli.

şimdi ben önlisans 86,514 puan aldım.
sıralamam 187. oldum.

tercihte bulundmak istediğim birkaç kurum var,ama atanamama korkusundan hep en çok alım yapan tek bir kurumu seçtim.
sence istediğim diğer kurumlarada yer vermelimiyim tercihlerimde ilk sıralarda.
nasıl bir yol izleyeyim.
86,514 puan ve 187.sıralamayla atanma şansımı nasıl görüyorsun biraz fikir paylaşırmısın lütfen

önlisans ve sıralamanız 187 ise fazla dert etmeyin,yaklaşık 759 tane boş memurluk var, tercihlerinizi güzel yaparsanız boşta kalacağınızı sanmıyorum. Üniversite ve belediyelerde tayin zor diyorlar çakılı kadro diyorlar, eğer tayin istiyorsanız bunları yazıp yazmamayı düşünün, eğer açıkta kalırsanız ki sanmıyorum, 2inci atama 2017 başlarında olur tahminimce, onda daha rahat tercih yaparsınız. tavsiyem öncelikle gitmek istediğiniz yerleri yazın, ardından gidince pişman olmayacağınız ve yaşayabileceğiniz yerleri yazın. gitmeyeceğiniz yerleri kesinlikle yazmayın, gelirse ve gitmezseniz ikinci atamada şansınız olmaz.

önlisans ve sıralamanız 187 ise fazla dert etmeyin,yaklaşık 759 tane boş memurluk var, tercihlerinizi güzel yaparsanız boşta kalacağınızı sanmıyorum. Üniversite ve belediyelerde tayin zor diyorlar çakılı kadro diyorlar, eğer tayin istiyorsanız bunları yazıp yazmamayı düşünün, eğer açıkta kalırsanız ki sanmıyorum, 2inci atama 2017 başlarında olur tahminimce, onda daha rahat tercih yaparsınız. tavsiyem öncelikle gitmek istediğiniz yerleri yazın, ardından gidince pişman olmayacağınız ve yaşayabileceğiniz yerleri yazın. gitmeyeceğiniz yerleri kesinlikle yazmayın, gelirse ve gitmezseniz ikinci atamada şansınız olmaz.
ozgurluk

çok tşk ederim..

merhaba ben birşey sormak istiyorum bilgisi olan varsa yazsın lütfen.
tercih yapamak için ösym de engelli olarak mı kayıtlı olmak lazım.ben kayıt yaparken normal kayıt yaptırmışım.

merhaba ben birşey sormak istiyorum bilgisi olan varsa yazsın lütfen.
tercih yapamak için ösym de engelli olarak mı kayıtlı olmak lazım.ben kayıt yaparken normal kayıt yaptırmışım.

ösym de ekpss sınav başvurusu yaparken %40 ve üzeri raporunuzu verdiniz mi? Daha doğrusu Ekpss sınavına girdiniz mi?
Sınava girerken verdiğiniz rapor sınavdan sonra sistemlerinden siliyorlar nedense, eğer sistemlerinde ekpss puanınız varsa tercih yapabilirsiniz.

Bu sözünüzü anlamadım "ben kayıt yaparken normal kayıt yaptırmışım"

Üst Alt