Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS tercihlerinde Atatürk üniversitesi'ni yazan var mı?

zerda34

Üye
Konular
13
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar önlisanstan Atatürk üniversitesini yazan varmı aranızda. Yazan arkadaşlar puan ve sıralamayı yazabilir mi?

Puanım 80 sıralamam 606
Yazacaktım. Son anda vazgeçtim

Çok kişi yazacak diye tahmin ettim ve vazgeçtim

Benimde kötü ama ben yazdım nasip bakalım ümit yok ama yinede yazdım

kirli-gugu
Siz çakılı kadro olduğu için mi yazmadiniz

Atatürk üniversitesini aradım. Ankaradan aradığımı söyledikten sonra görüştüğüm kişinin söylemleri tersleşti. Çevremdekilerde yazmamamı önerdi. Başka bir seçmeme sebebim ise üniversitelerde tayin ile geçiş sorunu olmasından

Evet üniversite ve belediyede tain yokmuş burdan arkadaşlarda öyle dedi bende her üniversite ve belediyeyi yazamadım sınırlı illeri yazdım

Doğuya yoğun bir talep var hekes düşük kapatacağı düşüncesi ile yazıyor ama aksi bir durum olabilir ama size bu sıralama ile ilk tercihiniz gelir

Alakası yok geçen senelerde 2. Atamalarda Doğu düşük puanlarla kapattı hep

Reinaldo

2014 e şuan bakamiyorum ama 2016 nin ilk alımında Kastamonu 74 ile kapatırken Şırnak 84 ile kapattı bunu görünce doğunun da batıdan farklı olmayacağını düşündüm belkide siz haklısınız ama benim görüşüm bu puanı yüksek olsun düşük olsun doğuya yönelme gördüm bu tercihler de

Demek ki millet akillanmis Doğu düşük kapatinca hep herkes orayı yazıyor

Adalet mezunuyum
1-hazine mesteşarlığı
2-KKK (zabıt katipliği - Elazığ)
3-KKK (zabıt katipliği - İstanbul)
4-Deniz KK (VHKİ - Ankara)
5-Deniz KK (VHKİ - İstanbul)

Doğuda ki askeride ki sivil memurların batıya göre yüksek almasından dolayı yazdım. Ama yazmamda ki bir diğer sebep ise Doğu insanının temiz samimi bir yaşamı olması. Batı da birbirine saygı sevgi hoşgörü bitmiş. Geçen sene Van'a gitmiştim. Dükkandan çerez alacağım sahibi aşağıda ki dükkanı işaret etti. Aşağıdakiler daha sıcak dedi. Ordan alabilirsiniz dedi. Bu ufak bir örnek ama burda mesajla duyguyu gönderemiyorum. O anı yaşadığınızda anlıyorsunuz

Bu konuda pek bilgim yoktu :) o zaman şimdiden hayırlı olsun ankarada ki göreviniz

Güzel dileğiniz için teşekkür ederim. Hazine müsteşarlığının gelmesi çok zor. 90 ve üstü puan almış önlisanslılarla karşılaştım. Ben gene de ilk tercihime yazdım. Size de başarılar diliyorum. Allah gönlümüze göre versin :)

Amin cümlemizin inşaALLAH... Yanlız benim anlamadigim ilk alimda bu kadar yüksek puanlı kişiler neden atanmadı hep yüksek puanlı kişiler duruyor galiba biz boşuna tercih yaptık

93 puanlı ile karşılaştım. Tek tercihte bulunmuş ve yerleşememiş. Bu ve benzeri durumlardan dolayı yüksek puanlılar mevcut.

Evet engellerden dolayı heryeri tercih yapamayan var ama ben yinede sonuç belgesi görmeden doğruluğuna inanamıyorum

Diyelim ki ilk atamada tek ya da birden fazla tercih yaptık ve yerleşemedik, sonraki atamalarda yine tercih yapma hakkımız var mı? Ayrıca bir tercihte kaç yer yazma hakkımız var? Bir de doğudaki sivil memurlar batıya göre maaş olarak mı fazla alıyorlar?

Bi de, inşallah hazine müsteşarlığı olur, kendim kazanmış kadar sevinirim, mükemmel yer, nadide bir kurum :)

Suret

tercih yapıp atanamazsanız bir sonra ki atamada yapabiliyorsunuz.
tercih zamanında 30 tane kurum yazabiliyorsunuz.
Sadece askeriyede batıya göre doğuda çalışanlar maaş olarak yüksek aldığını duydum.
Güzel düşünceleriniz için teşekkür ederim. Hazine müsteşarlını istiyorum ama nasip kısmet.
Siz galiba 2016 ekpss sınavına girmediniz?

kirli-gugu yok ilk defa gireceğim sınava, böyle işte doğru bilgi bulabilecegim yerde sorular sorarak büyük resmi görmeye çalışıyorum :)

Yavaş yavaş da hazirlanacagim altmış soruymus, işaret dili tercümanı kardeşim çok aşırı kolay, sen kesin yüz alırsın diyodu, o şekilde sınava girmeye karar verdim ama hiç çıkmis soru filan da yok, onumu gormem lazım iyice hazırlanmak için...

Siz sadece beş tercih mi yaptıniz?

Üst Alt