Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS tercihlerinde Atatürk üniversitesi'ni yazan var mı?

Erzuruma yoluy düşen olursa bende erzurumluyum burda da memurum yardımcı olabileceğim birşey olursa elimden geldiğince destek olurum :) buda burda dursun .

caqla isimli kullanıcı memurum yazmış siz ise Atatürk üniversitesini yazdınız mı diye soruyorsunuz... ne güldüm ama 😂😂😂

Mardin yazan varmı beyler bayanlar tercihler bitti artık herkez soyleyebilir nereyi yazdığını :) ilk tercihlerim mardin sonrası karadeniz iç anadolu doğu yazmadım başka puanım 81 herkez paylasırsa sevinirim iyi forumlar .:)

Daha 9 aylık atandım ben 2016/1 de atandm

Hayırlı olsun darısı başımıza inşaALLAH...

Mardin yazan varmı beyler bayanlar tercihler bitti artık herkez soyleyebilir nereyi yazdığını :) ilk tercihlerim mardin sonrası karadeniz iç anadolu doğu yazmadım başka puanım 81 herkez paylasırsa sevinirim iyi forumlar .:)

İlk atamada mezuniyet nedeni ile mi atanamadınız Puanınız çok iyi

hayır ondan değil mardin yoktu mardin istiyordum mardin ve diğer doğu illerinden yazdım yakın yerleri onlarda çok yüksek kapattı malesef batı yazsaydım yada karadeniz atanmıstım şimdi :( durum boyle olunca uzakta olsa yazdım bu sefer atanmak için yanlız doğu olarak bi tek mardini yazdım

Hayırlı olsun darısı başımıza inşaALLAH...

İlk atamada mezuniyet nedeni ile mi atanamadınız Puanınız çok iyi

hayır ondan değil mardin yoktu mardin istiyordum mardin ve diğer doğu illerinden yazdım yakın yerleri onlarda çok yüksek kapattı malesef batı yazsaydım yada karadeniz atanmıstım şimdi durum boyle olunca uzakta olsa yazdım bu sefer atanmak için yanlız doğu olarak bi tek mardini yazdım

hayır ondan değil mardin yoktu mardin istiyordum mardin ve diğer doğu illerinden yazdım yakın yerleri onlarda çok yüksek kapattı malesef batı yazsaydım yada karadeniz atanmıstım şimdi :( durum boyle olunca uzakta olsa yazdım bu sefer atanmak için yanlız doğu olarak bi tek mardini yazdım

hayır ondan değil mardin yoktu mardin istiyordum mardin ve diğer doğu illerinden yazdım yakın yerleri onlarda çok yüksek kapattı malesef batı yazsaydım yada karadeniz atanmıstım şimdi durum boyle olunca uzakta olsa yazdım bu sefer atanmak için yanlız doğu olarak bi tek mardini yazdım

Sizin için hayırlısı ne ise o olur inşaALLAH... ama sizin gibi yüksek puanlı kişileri gördükçe biz biraz zor ataniriz diye düşünüyorum

Sizin için hayırlısı ne ise o olur inşaALLAH... ama sizin gibi yüksek puanlı kişileri gördükçe biz biraz zor ataniriz diye düşünüyorum

umutsuz olmaya gerek yok benden az olan kişiler atandı ben ne diyeyim ki kaç ki sizin puanınız

madves
Mardin Büyükşehir Belediyesini yazacak bir arkadaşla memurlar.net te tanıştım. Yanılmıyorsam puanı sizin puanınızdan yüksekti.

ramazan2301
ikinci tercih atamalarının sizin puanınıza düşüceği kanısındayım.
Branş alanınızda tercih yaptıysanız atanma durumunuz daha yüksek olur.

ramazan2301

bence puanınız kötü değil alanınızı öncelikli yazmıssanız ihtimail yüksektir nereleri yazdınız?

tercihlerimin hepsi 4001'den .7 tercih yaptım.
Program Adı
1. Tercih391445929Bk. 4001GÜMRÜK VE TİCARET BAKANLIĞI / MEMUR / ADANA
2. Tercih391446097Bk. 4001GÜMRÜK VE TİCARET BAKANLIĞI / MEMUR / ELAZIĞ
3. Tercih390947567Bk. 4001SARIÇAM BELEDİYE BAŞKANLIĞI / ANBAR MEMURU / ADANA
4. Tercih391577975Bk. 4001TÜRKİYE HALK SAĞLIĞI KURUMU BAŞKANLIĞI / VERİ HAZIRLAMA VE KONTROL İŞLETMENİ / ADANA
5. Tercih310395587Bk. 4001FIRAT ÜNİVERSİTESİ / MEMUR / ELAZIĞ
6. Tercih391446253Bk. 4001GÜMRÜK VE TİCARET BAKANLIĞI / MEMUR / MALATYA
7. Tercih390926595Bk. 4001MALATYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI / MEMUR / MALATYA

ramazan2301

siz lisanssınız önlisans sandık biz atanma şansınız yüksek çünkü lisansta sayı çoktu

Umarım öyle olur samet hocam tşkler.sizin tercihleriniz de hayırlı olur inşallah.iyi günler

Üst Alt