Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS ve sonrasında kullanmak üzere diploma ve raporu çoğaltmak için noter mi gerekir

çayımınşekeri

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar ben öncelikle sınava girecek tüm arkadaşlara başarı diliyorum...Umarım rabbim hepimizin gönlünden geçeni hayırlısı ile nasip eder.Ben Beden Eğitimi öğretmenliği mezunuyum mazeret günü başvurumu yapacağım yani 13-14 mart acaba elimizdeki rapor başvurduğumuz yerdemi kalıyor. Hastaneden aslı gibidir almadım elimde tek rapor var.diplomada aynı şekilde siz nasıl yaptınız noterde onaylatıp çoğalttınızmı ?çünkü ileriki dönemdede rapor ve diploma lazım olur diye düşünüyorum.Şimdiden çok teşekkürler...

Hastaneden çoğaltabilirsiniz raporunuzu, onlar resmi kaseleriyle çoğaltıyorlar, rapor aldığınız hastaneden yapmalısınız bunu. Ayrıca sınav başvurusuna gittiğinizde raporunuza bakıyorlar sadece, sonra size bir belge veriliyor onunla da başvuru yapmaya gidiyorsunuz. Kolaylıklar dilerim.

Üst Alt