Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS WhatsApp / Telegram / Signal grupları

Gruba katılırım da, iyilikten anlayan olur mu bilmiyorum.

EKPSS Hakkında WhatsApp'dan Yardımlaşacak Arkadaşlar Arıyoruz Katılmak İstermisiniz.?

WhatsApp EKPSS Yardımlaşma Ve Dayanışma Grubu

GRUP 1 https://chat.whatsapp.com/GPbjvS1ZhJZHYQLeRfyhV2 (İkisine birden katılma lütfen daha fazla insan yararlansın)
GRUP 2 https://chat.whatsapp.com/HBhIiPkqhl26tTWC86E9Tw

Gruplar 257 Kişi sınırını aştığı İçin 1. Grup doluysa 2.Gruba katılabilrsiniz. Ama ikisine birden katılmayın Lütfen.
Sadece bir grupta bulununki daha çok arkadaşımız yararlanabilsin.Yöneticiler 2grupta birden bulunanları birinden çıkartır bilginiz olsun.

Linke tıklayarak girebilirsin telefonundan. İlk önce 1. Linki dene doluysa 2.ye gir

2018 kura tercıhlerı acıklandımı bu aylarda acıklancagını bılıyorum bılgısı olan ?

Grup varsa beni de alabilirmisiniz 5537222100

Gruba beni de alır mısınız rica etsem

Arkadaslar ben edebiyat öğretmenliği için girdim 2018 ekpss ye 93 aldım siz değerli arkadaslara her türlü yardımı yapabilirim ekpss mantığını anlatabilirim bana mesaj atarsanız whatsaptan grup kurabiliriz teşekkür ederim bu arada atandım inş sizler de atanırsiniz

Merhaba atanmanıza çok sevindim.Hayırlı uğurlu olsun.Nasıl hazırlandınız,nerelerden çalıştınız.Bilgi verirseniz çok sevinirim.

Teşekkür ederim fatma hocam inanin kazanmak zor değil umarım siz de kazanırsınız amacım whatsap grubu kurmak ve sizler gibi değerli arkadaslara yardimci olmak rehberlik yapmak bunu yeni atanan bir öğretmen olarak kendim için bir borç biliyorum 05551047763 bana mesaj atarsaniz gruptaki diğer arkadaslarla birlikte size uygun en iyi kaynakları ve sınav mantığını anlayabilirim buradan kitap ismi vermek uygun olmayabilir tekrar teşekkür ederim

fatma hanım bu watsapp grubu bizim harita bölümünden mezun olan arkadaşlarla toplandığımız ve bilgi alışverişi yaptıgımız bir grup sizin alanınız neydi acaba

Tarih veya sosyal bilgiler branşında whatsap grubu varsa lütfen özelden iletişime geçermisiniz arkadaşlar?

Bende ortaöğretim grubuna katılmak istiyorum link var mı

Önlisans grubu varsa beni de dahil edebilir misiniz?

bende katılmak istiyorum gruba

Adalet bölümü ya da lojistik bölümü

Son düzenleme:
Üst Alt