GESTAPO herkesi tanımak zorunda değilsin zaten

benim kim olduğum vs hiç önemli değil. benim eski, senin yeni üye olman da önemli değil. burada konu biz değiliz.
ilk mesajınız üstüne yazılanlardan sonraki mesajlarınız baya farklı

bu farklılık düşüncenizin değiştiğinin göstergesi mi? bu şekilde mi anlayalım yoksa ilk mesajınızdaki düşüncelerinize halen katılıyor musunuz?
mevzuat gereği sınava % 40 ve üstü engelliler girecek. %50 veya %60 altında binlerce engelli o sınava bu yıl da girecek? sınava iyi hazırlan bari
bu arada kadronun az olması gibi sıkıntıları paylaşmak ayrı, insanların engelini sorgualamak ayrı.
insanların engellini sorgulamak kimsenin haddine değil.
haliyle senin de değil.
herkes mevzuatın kendine tanıdığı hakkı kullanıyor. ha hiç mi sorun yok, eleştirilecek tartışılacak hiç mi konu yok. elbette var.
ama gerçek sorunları dillendirmenin yolu %50 veya %60'tan düşük orana sahip engellilerinin ayağına çomak sokmak değil.
kadro sayısı az, engel durumlarına göre soru olsun vs binlerce sorunu dillendirmek başka, şu gerçek engelli değil diye binlerce engelliyi töhmet altında bırakmak başka konu.
ÖTV indirimi konusunda da haksız ve kötüye kullanımlar bahanesiyle sınır konulmaya çalışılmıştı. insanların şikayetleri bütün engellileri etkileyecek şekilde aleyhe işledi. ama sonuçta bu yanlıştan bir nebze dönüldü ve sınır 200 Bİnle kaldı vs.
bu hikayenin benzeri EKPSS sınavları için olmasın lütfen.
engelliler olarak elbette en iyisini isteyeceğiz, mücadele edeceğiz ama bunun yolu bir başka engellinin ayagına kurşun sıkmaktan geçmiyor.
aslında arkadaşlar engelli olmadığımı yazmasalardı %40 orana sahip engelli sağlık kurulu raporu almış sana göre hafif engelli biri olarak karşına çıkacaktım. oynum bozuldu
son söz: hoş geldin