Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS zihinsel engelliler soruları kolay mıdır?

Konular
35
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar ekpss sınavında zihinsel kategorisinin soruları kolaymı zormu

türkiye birincisi zihinsel çıktı gerisini sen düşün.

hergele1905;
bedenselden (GENEL) gırmenız gerekmıyomu

ösym nin demekki raporları kontrol etcez düzeltcez demesi fiyaskoymuş :D yine giren girene istediği gruptan :D

hergeleye bak ya kim aldı seni zihinsel grubuna

profilde kalça çıkığı yazıyor %5 zihinselden rapor alıp gerisi ortopedikse ve zihinselden giriyorsa arkadaş vah vah vah

sınavı kazansada gittiği yerde sıkıntı yaşar arkadaslar yazıyo zaten bu heryerde bırakın girsin.

herkeze gecmışolsun şimdıden :cool:... bunun gıbı 1000kişi gırse hepsıde 80-90 alsa alınacak 5000 inin 1000 i gıttı zaten.
sorular çok kolay şimdı baktım.lisans bıle.

Boşver bu okumus cahilleri onlar memur olacagina sen ol kardes en iyisi.Zaten bu ulke neden boyle okumus cahillerin cok oldugundan.Sorular senin calismana bagli. Gecen sınavdaki gibi olursa sende iyi calisirsan kolay olur..

bir örnek
hastalanmamak için ........

bu cümlenin sonuna aşağıdakilerden hangisi getirilemez

A) iyi beslenmeliyiz
B) soğuktan korunmalıyız
C) temizliğimize özen göstermeliyiz
D) fırsatları değerlendirmeliyiz
E) sağlığımıza dikkat etmeliyiz

:p

stay çok saol kardeş destek olduğun için ösym kağıdında zihinsel yazıyor zihinseldenmi gircez

Ösym sitesinden sınav giriş belgene bak orada yazar hangi kategoride olduğun...

Boşver bu okumus cahilleri onlar memur olacagina sen ol kardes en iyisi.Zaten bu ulke neden boyle okumus cahillerin cok oldugundan.Sorular senin calismana bagli. Gecen sınavdaki gibi olursa sende iyi calisirsan kolay olur..

neden burdakilere okumuş cahil diyorsun anlamadım? arkadaşın profilde kalça çıkığı yazıyor ama zihinselden giricem diyor sonradan söyledi rahatsızlıklarını..ömss de türkiye birincisi zihinsel nedenmi soruları ilk okul seviyesinde olduğu için ama sınava giren zekası normal olduğu için fulledi...sizin gbi okumamış cahil olmaktansa okumuş cahil daha iyidir..

psikiatriden rapor alan herkes zihinsel değildirki...bu bir fiyasko olur...çünkü zihinsel engelli benim bildiğim mongol tarzı insanlardır...senin genelden girmen gerek...zihinsel buysa psikiatriden aldığın rapor seni zihinsel engelli yapıyorsa ve o tarafta sorular kolaysa bu saçmalık olur...ve diğer yandan bizde alalım ozaman psikiatriden rapor ve bizde girelim zihinselden...stay bunun okumuş cahille ilgisi yokki...veya okumamışla...bu adaletsizlik ve HİLEDİR..!

cumcumiii;

bu senede çok haksızlık olacağı anlaşıldı zihinselin soruları türkiyenin başkenti neresidir. çay nerede yetişir tarzı sorular var.

Esas soru şu aslında bu kadar kolay soru sorulmaya çalışıp kapasitesi düşük olduğu düşünülen bu adamlar liseyi bile zor bitirmesi gerekirken nasıl ön lisans veya lisans diploması alıp zihinsel olarak sınava girebiliyorlar acaba? Lisans diploması demek normal muhakeme gücü var demek yani zihinsel engeli yok demek olmaz mı? Sanırım bu bölüm EKPSS Sınav sisteminin By Pass edildiği bölüm oluyor.

Ya muhendis bak kardesim yazilarini surekli okuyorum bugune kadar cvp bile vermedim nedenmi snn gibilere bulasmak istemedigimdendir. Surekli bir haksizliktan bahsediyorsun ama milletin yazilarini kucumsuyorsun kime nasil catarim onu ariyorsun millete yargısız infaz yapiyorsun.Neymis profiline bakmista sonradan solemiste rahatsizliklarini ya ilk once sen bir adama yardimci olmaya calis tani tanimlada ondan sonra goruslerini sole. Adalet aramak hak aramak snn gibi bir insana kaldiysa ohoo. Beni de okumamis yaptin onada eyvallah..ama senden ricam bana karsilik cvp gonderme snnle muhattap bile olmak istemem. Kendi capinda takill.

Ya siz ne diyorsunuz geçen sınavdaki lisans düzeyi sorular lise dengindeydi..

özellikle önlisans ve lisans okuyan kişiler nasıl zihinsel oluyor.hatta liseyi de buna katabiliriz.

bır zıhınsel sorusu:
fatma hanım fıyatı esıt 3 kavonoz bal almıştır.fatma hanım kargo ucretı olarak 11tl olan bu ballara 77tl vermıştır.
fatma hanım bu balların 1kavonuzuna kaç para oder.

bu sorunun zıhınselde hangı bolume aıt oldugunu tahmın edın bakalım.(oö.öl.lisans)?

STAY;
sizde kendi çapınızda takılın bence yazmamayada devam edin bir kere cevap verdiniz hakaret boyutunda sessiz kalmak en iyisi sizin için..

musty35;
:D soruya bakınn..

ya şu zihinsel engelli arkadaşlar bi açıklarmı öğrenelim bizde kime zihinsel engelli diyorlar yani bizim bildiğimiz çevremizde gördüklerimizden farkları ne? yani hafızada tutmada güçlük mü yaşıyorlar veya başka birsey mi nasıl bir sorunla zihinselden rapor alıyorlar öğrenelim bizde ona göre davranalım..

mühendis haklı hergele denen şahısa özelden soru sordum abuk sabuk konuşuyor adam degil profilindede kalça çıkıklıgı yazıyor terbiyesiz adam

psikiyatriden raporum var diyor teşşizini sordum abuk sabuk konuşuyor burda bilgi alışverişinde bulunuyoruz yoksa işimiz ne

arkadaşlar haklısınız... olaya bir de şöyle bakalım isterseniz ortopedik engelli memur alımı ile zihinsel engelli görme işitme engelli alımları aynı oranda değildir öyle değil mi. her kategori kendi arasında bir yarış halinde... öyle değil mi?

ben böyle bir bilgi okuduğumu hatırlıyorum en çok ortopedik engellilerin istihdam edildiğini okudum. aynı zaman da bu iş gücü açısından da mantıklı.

sonuçta derdimiz maaş almak değil di mi? çalışmak iş gücü üretmek.

kısacası faydalı olmak.

Üst Alt