Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS zihinsel engelliler soruları kolay mıdır?

paranoya sana sesli güldüm kardeşlik... konu abuk subuk konuşmaksa mühendisde abuk konuşuyor konu adamliksa muhendis adam değil. Adam zihilsel olarak girecek kolay mı zor mu onu sormuş yazılara bakılırsa genel olarak zihilsel olarak memur alımı yapılmazsın o zaman.

tsrahman;

oyle bışey yok oransal olarak genelden cokfazla gıren oldugu ıçın oyle gozukuyo. bence bu sorularla 1000 zıhınsel gırse 1000 i de gırer yukarıdakı yazdıgım soryuya bakınız[SIZE=3].(LİSANS SORUSU)[/SIZE] ..adam 95 aldıktan sonra sen gelmemı dıyecekler adam zehır gıbı kafa var ama zıhınselden gırmış .
pskılojık sorunu olması onu gerızekalı yapmaz nerde bızde bunu ayıracak memurlar, adama vermışler zıhınselı gecmışler..

Böyle bir kolaylık sağlıycaklarsa mental retardasyon koşuluyla birlikte IQ sınırı koymaları gerekir, o kişide bu koşulları sağlarsa zihinsel engelliden girebilmeli yoksa çifte standart olmuş oluyor ama IQ sınırı oluncada bu adam memurluk yapabilir mi acaba ayrı bir konu sanırım sadece yardımcı hizmetler olabilir.

Ben hastalıgını sordum cvp vermedi hastalıgına göre zihinselmi degilmi onu söyleyecektim zihinsel olabilir allah yardım etsin

tsrahman;

engel grubuna göre iş yok puanı alan atanıyor ister işitme ister ortopedik ister zihinsel olsun

Bak paranoya kardeşlik.. Yazdıkların hiç sana yakışıyormu yazılarıdamı okumadan cevap yazıyorsun başta söylemiş %50 psi %12 ortapedi diye.. Birde muhendis hakli adam abuk subuk konuşuyor adam degil diyorsun.sonradada adam cevap vermedi diyorsun.Adam simdi sana cevap vermedi diye adam mı olmuyor??
Burdaki bazı adamlar fırsat kolluyor.Adam %50 zihinsel yazınca apişip kaldılar.Sonra başladılar vay efendim zihinsel nasil lisans aliyor zihinsel nasil memur oluyor vs vs.
Niyeti iyi olan adam söyle yapar .Sorusunu sormuş zaten dersinki ya kardeşlik sınav zor veya kolay.Yanlız snn profilinde kalça çıkıklığı yazıyor.Bize tam bilgilerini verirsen snn zihinselde girip girmediğini oğrenir ona gore sana yardımcı olabiliriz vs vs ondan sonra sisteme kanuna tasiriya istediğin kadar istediğinle tartişma yapabilirsin.

asdfasdfasdf ya mühendis senin iyi niyetini çok iyi goruyorum ben.Konu bu rdaki zihinsel sınavi kolay mı zormu o tartişmayi sen buraya kendin getirdin. benim yazdiğim 6-7 msj senin yazdiğin 1.219 bedeldir.kaybol

asi1985;

teşşizi soruyorum psikiyatrik oldugunu sormuyorum sıpastikmi dowmu hafif mental retardasyonmu v.s umarım anlamışsındır

Zihinsel olabilir kulavuzuda okursan orda teşşize göre engel gurubunu belirliyorlar aile ve sosyal politikalar bakanlıgı

hayırdır karargahx sen bunlara bakıpta milletin karakterini mi söylüyorsun anlamadım.Benim olaylara nasil yaklaştığım belli sizinki de belli..İyi niyetliyiz diyorsunuz hiç göremiyoruz camurdan başka..Ozaman söyle diyelim avatarına baktın mı sen hiç

Biz sizin gibi ufak defek şeyleri adamların suratina vurmayız.Mühendise dediğimiz şu adam bir şey sormuş bu direk senin raporunun %5 zihinseldir fln filan..Benim dediğim gibi yap ondan sonra git başka konu aç zihinsel hastalar memurluğa alınmalımı işte zihilsel olmayıp zihilsenden girip basit sorularla memur olanlar var vs vs tartışma yarat arkadaşını kayircam diye ufacik yadığım yazıyla nerelere geliyorsun tovbe artık yazmıcam ...

ekpss zihinsel soruları

arkadaşlar sınawa kimler zihinselden gircek düşüncelerimizi paylaşalım

aynen reiss dört gözle bekliom sınawlar ne zaman açıklanır

ygs 2milyon kişi girdi 1 haftada acıkladılar bunuda inş öyle hızlı acıklarlar ..

Vay be milletin avatarına bakıp da kişinin karakter analizini yapan saflar var. Allah akıl fikir versin...

Avatar kısmını ben söyledim doğrudur. Ama arkadaş ufacık bir kelimeye dediğin gibi kişinın karakterini analiz yaptı ya da laf sokmaya çalıştı. Bende madem sen böyle bir analiz yapıyorsun bende avatarına bak dedim. Olay kapanmış bitmiş hatta o arkadaş konuyla alakalı konuyu açan arkadaşa yardımcı olmuş tbrk ederim. Sense olayı anlamadan kafana göre yorum yapmışın.Olayı anlasaydın benim avatar kelimesine takılmazdın o arkadaşınkinide katardin neysee...Hadi saf olan bizler olalım saf demek temiz demektir.Ya saf olmayanlar nolcak yıkansınlar o zaman...

ASi1985;

tam kitabın ortasından konuştun asikardeş :D

Bu şizofrenlerin bazıları genelden bazıları da zeka dan daha kolay sorulardan sınava girdi ? Niye böyle oldu ?

Üst Alt