Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS'de 80 ve üstü alanlar buraya

NSBMEHMET

Üye
Konular
14
Reaksiyonlar
0
Slm arkadaşlar 80 ve üstü puan alan arkadaşlarımı buraya davet ediyorum fikir alış verişi yaparız diye düşünüyorum atanma konusunda bakıyorum da formda bek ümitsiz arkadaşlarımız var 90 ve üstü alanlar bile atanabilir miyim demişler sizce bunlar atanmasında kimler atansın şakamı yapıyorlar bu arkadaşlarımız evet alımlar 3000 gibi bir rakamdan söz edilmekte buda biraz zorlaştırıyor ama ... Sizin fikrinize göre memur alımları kaç puan ve hizmetli alımları kaç puana düşer

her şeyde bir hayır vardır kısmet nasip allah büyük gerisi yalan

saygılar

Bence 78 e kadar düşer benim puan 73,7 ümitsiz deyilim seçim oldugunu düşünürsek

81 buçuk aldım inşallah gideriz sıralamam 3820

lise 88 ppuan sıra:1111 Acaba aday dağılımı ne olacak(lisans-önlisans-lise)

Hacı kimsenin ayrım yapmasına gerek yok siz şimdiden ayrımı yapmışsınız 80 ve üstü alanlar alamayanlar diye.Ayıp olur ama.Herkes engelliyiz arkadaşım ortak noktamız var puanlar gelip geçer bize insanlık yeter.

Pardon garşım yanlışlık olmuş senden alıntı yapmışım.

Ayırım yok hepimiz kardeşiz alakası yok inşallah hepimiz yerleşiriz ama sadece bu ağırlıktaki ortalamadaki arkadaşlarla fikir alış verişinde bulunmak için açtım saygılar tekrar

90.65 - 641 Sıralamam kadrolara göre değişkendir. İstanbul - Rize - Konya

onlısans 613.sıra ...3000 de kac onlısans olur bilemem ama sınırdayım gıbıme gelıyor

Genel Yetenek Testi 26 3
Genel Kültür Testi 19 5
EKPSSP1 Puanı 86,98928
Öğrenim Durumundaki Başarı Sırası 1386
Öğrenim Durumundaki Aday Sayısı 49527

Bendeki durum ne olabilir?

arkadaşlar merhaba,

öncelikle böyle sınavların %30 faktörünün şansa dayalı olduğunu unutmayalım her yarışta olduğu gibi birileri kazanır birileri kaybeder bu sınav sonucundada birileri kazanırken malesefki birileride kaybedecek. benm şahşi fikrim düz lise mezunu olanların ayrım yapmak için sölemiyorum ama 75 üstü puan alanların her zaman bir şansı var seltifikası olanlar handikap yapmış olurlar şanslarını artırırlar. burada tartışılması gereken acaba ben girebilecekmiyim değil kaç kişi girecek kadroların artırılması bize sadece fazladan bişanstır.

vay be burada bile 80 üstü alanlar grup kurmuş, 80 puan altında alanlar zaten ümitsiz, sizde tuz biber ekin sizde ayırın,

Forumda dolaşmaya çekiniyorum artık herkes birşeyler sallıyor bilip bilmeden adamın atanma sevinci varsa bile yorumları okuduktan sonra hevesi kursağında kalıyor herkez bişey demiş o zaman bende 100 aldım ekppseden atanabilir miyim acaba ne olacak bu durumlar yapmayın arkadaşlar herşey olacağına varır takmayın kafayı bu kadar dünyanın sonu değil yas hayırlısı neyse hakkımızda o olur.

2012 ömss de en düşük kaç puanlar yerleştirme yapıldı?Benim lisans 57,5 puanım.Şansım yok gibi ne dersiniz?

arkadaşlar ümitsizliğe kapılmaya gerek yok dediğim gibi şans ve yarış kaybedenlerde olcak elbet kazananlarda hayatın cilvesi bu ben geçen sene 87 puanla açıkta kaldım tamamen kendi salaklığımdan bi kere 80 üstü alıpta atanırmıyım diye soran olmasın sakın

80 ütsü alan rahat olsun muhabbetide anlamsız bence daha ortada kadrolar yok 6 bin kişilik ortaöğretim kadrosu açmaları durumunda puanlar çok fazla düşer yada 1000 kişilik kadro açmaları durumunda tam tersi olur ben ilk 1100'deyim ve memur kadroları için asla oldu bitti bu iş diyemem bence ümitsizliğe kapılmayın ama kesin oldu bitti yönündede düşünmeyin

2012 ilk yerleştirme toplam kadro 6.700 civarı, ortaöğretim 3.052. 2014 Toplam kadro Mehmet Ali Kumbuzoğlu-Devlet Personel Başkanı'nın ağzından 3.000. Lise ????? . 1.000 olursa kim rahat edecek ?

Ben şöyle bir haksızlık tespit ettim. Bir mühendis var 75 almış. 2012 1. Atamada atanamamış Ortak branşta. Ortak branş puanları yüksek. Puanı daha yüksek. Ama bir çok mühendis var 63-70 puan aralığında mühendis kadroruna yerleşmiş. Bu atanamayan mühendise niye kadro açılmamış. Devlet madem bazı mühendisliklere kadro açmayacaktı zamanında o bölümleri açıp o kadar öğrenciyi o bölümlerde niye okuttu. Bu öğrencilerin hakkı emeği ne olacak. ???

Konuyu kapatımısın gardaşım ayıp olur be ayrı gayrı adamlar zaten üzgün düşük puan aldık diye birde sen deşme yarayı..Lütfen Please...!

Ayırım yok hepimiz kardeşiz alakası yok inşallah hepimiz yerleşiriz ama sadece bu ağırlıktaki ortalamadaki arkadaşlarla fikir alış verişinde bulunmak için açtım saygılar tekrar

Arkadaşlarımız Lisans veya önlisans için 80 ve üzeri almanız gerek olmaya da bilir . Çünkü ziraat teknikeri okuyan veya gıda okuyan birisi için 80 ve üzeri almak değilde kendi branşında sıralaması önemli ! ama şu da olabilir , kendi branşında da iyi puan alması gerekebilir :)

Bence bu sıralama lise için gerekli olabilir .

allah yar ve yardımcımız olsun ümit allahtan kesilmez nasipmimiz şamdaysa şama gideriz bilmeyerek kalp kırdıysam özürdilerim amacım bu değil paylaşım sadece bakalım kadrolar bi açıklasın daha kesin olan bir şey yok ortada

Üst Alt