Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS'de 80 ve üstü alanlar buraya

Arkadaşlar herşey puan degil...unutmayın geçen ki atamalarda diyanete çok düşük puanlarla atama yapıldı..meslek de önemli

slm bende dybkrlym bende 88 aldım istersen tercihleri birlikte yapalım cünkü aynı yeri yazarsak seni almazlar beni alırlar boşuna tercihlerin yanmasın kardes

paranoya;

kesinse tercih klavuzu nerde tercih klavuzu çıkmadan kimse bişi demesin bayanlar baylar

ben 80,91.. puan ile Tercihte bulunmayı düşünmüyorum.. emeklilik işlemlerimle uğraşacağım..

2012-2013 lıse 5552
2012-2013 ö.l 2436
2012-2013 lis. 1613
2012-2013 toplam 9601

2012-2174/4266:yuzde 50 lıse alım oranı
2013-3378/5335:yuzde63 lıse alım oranı
2012-2013:5552/9601:yuzde 57lıse alım oranı

2012-1093/4266:yuzde25 ö.lısans alım oranı
2013-1343/5335:yuzde 25 ö.lısans alım oranı
2012-2013:2436/9601:yuzde 25 ö.lısans alım oranı

2012-999/4266:yuzde23 lısans alım oranı
2013-614/5335: yuzde11 lısans alım oranı
2012-2013:1613/9601:yuzde 16 lısans alım oranı

yanı 3000ıne kesın dıye bakarsak bunların enaz yarısı ;
lıse 1500-1700kadar ..cıkabılır ıstatıstık onu gosterıyo.
ö.lısans 700-750 kadar
lısans 450-500 kadar

sıralamanıza bakıp budurma gore karar verın gırıp gıremıyecegınıze ...

yahu arkadaşlar ortada bi 3bin dolaşıp duruyosa ya arkadaşlar sizin dediğiniz bu 3 bin bütüün 2 senedeki ortaöğretimmi yoksa ilk atamamı biri bişi söylesin allah aşkına önüne gelen bişi diyo

Gardaşım buradan yazılanları hiç okumadığın anlaşılıyor İLK ATAMADA 3000 Kişi..Biraz daha dikkatli okumanı tavsiye ederim...

gel birde sen ona bi anket yap bakalım kaç kişi ilk atama kaç kişi 2. atama anlamış :) gör

Gardaşım şuana kadar bu soruyu sadece sen sordun yanlış anlama bişey ima etmiyorum ama sabahtan beridir o kadar çok konuda geçiyor ki bu 3000 kişi meselesi anlamamış olmanız bilmem hangi sebebe bağlıyabiliriz..?:confused:

ferhat kurt;

işte senin anlama kapesitende o kadar ... o kadar çok konuda o kadar çok saçmalayan varki 3 bin olayı hakkında senin anladığında sadece bu seninkini neye bağlayallım?..

85,55 puanım ortaöğretimden girdim 1845 sıralamam ruh halim ümitsiz

3000! kadro

arkadaşlar çok vaktim olmadı okumaya bu 3000 kadro nerde yazıyor kim açıkladı dayanağı ne ayrıca resmi olmayan şeyler varsa milleti üzmeyelim ileri geri atıp tutmayalım lütfen.

burada her türden engelli var ayrıca ruhsal olarak işi olmadıgından dolayı engelli arkadaşlarımız psikolojik streste. tahmin değil resmi işlerle konuşalım

80 ve üstü alanlar başlığı çok komik ha sokağa çıkıp benim maaşım bu diye bağırmışsın ha bu başlık tamamen etik(ahlâkî)değil

Nâgihan ben senin birkaç mesajını okudum. Çok güzel şeyler yazmışsın önceki mesajlarında. İyi de bir puan tutturmuşsun sınavda. Neden tercih yapmıyorsun anlamıyorum. Benim %80 engelli raporu almış bir arkadaşım var. Tam 3 senedir emekli olmak için uğraşıyor, bir türlü olamıyor. SGK iki kez başvurusunu reddetti. O da SGK'yı mahkemeye verdi. Milyarlarca avukat parası verdi. Çocuğu SGK o hastâneden bu hastâneye sevk etti, rapor çıkarttırdı ilâveten. Sonuç sıfır elde var sıfır. Girdiği dâvâları bir bir kaybetti. Emeklilik işi öyle kolay bir iş değil. Çok ağır engellilere verilen bir hak. Yatalak olma durumuna, başkasının sana bakma zorunda olma durumunda, kendi işlerini (tuvalet, yemek vs.) kendin göremiyorsan bu hakkı edinmek daha kolay oluyor. Bir sürü kriter var. SGK kılı kırk yarıyor bu konuda. Gene de sen bilirsin, hakkında hayırlısı olsun...

Heiken;

hesap dogru 50.000+lıselı gırmış (3000-4000 kadar iş okulu bıtırmışde varsanırım)50.000 kadarda kuraya gıren olur 8000ö.lisans 6000de lısans olduguna gore 120.000 hesabı dogru demekkı adamın elınde herturlu verı var ve % 100 dogru kabul edlımelı soyledıklerı bu adam kım dıyenler var d

80 ve üstü alanlar buraya toplansak nolur, 3000 kadronun artırılmasıyla ilgili olan BİMER ve diğer imza kampanyasına destek verelim

şimdi buraya 80 ve üstü yazınca ne oluyo anlamadım 75 alan fikrini paylaşamıyo mu onlar düşüncesini söyleyemiyomu..

yazın hepiniz yazın yazsan ne olacak ki boş verin siz bildiğiniz gibi hareket edin inşallah hepimiz atanırız ne diyeyim allah yar ve yardımcımız olsun

Gardaşım ben bi taraflarımdan uydurmadım heralde Sayın Bakanımız çıkmış Ntv açıklamış biraz gündemi takip etsen iyi olur bana çıkışacağına.Ayrıca elinde internet denen nimet var yaz google alırsın cevabı anında..:mad:

Ortada hol yok yumurta yok he yiyelim birbirmizi burda.Amma eleştirir olmuşuz her şeyi.Bekleyin ve görün arkadaşlar.Beklemek istemiyosanız da burda birbirinize giydireceğinize vaktinizi daha verimli harcayın derim.

[SIZE=2]milletin kafasını bulandırmak için açılmış bi konu, 80 ve üstü ne demek ya, ,isterseniz atamayı garantileyenler buraya diye değiştirin adını böyle saçmalık mı var 80 altında alanlar nolcak o insanların umudunu kırıyor bu konu[/SIZE]

Hiç günlerce çalışıp sınava girenle, sınava az yada çalışmamış şans anlamında girmiş bir olur mu ?
80 üzeri puanlı demek; ilk atama için muhtemel şanslı olanlar.Tercih illeriyle, puanlarıyla bir fikir alışverişi bulunmak amaçlı yani. Şurada ne kadar laftan anlamaz, her şeyden olumsuz anlam çıkartan adam var. Çok zoruna giden varsa 70 üstü alanlar diye konu açsın hatta sadece sınava girenler diye açsın. Şurada sızlanacağınıza iki mail atsanız eşinize dostunuza mail attırsanız kadro şansımız daha çok olur. Ama yok alışmışsınız ağlamaya sızlanmaya.

mustafaya katılıyorum calısan la calısmayan bır olmaz 80 ve ustu alanla altı bır olmaz

google'a yazınca birçok haber sitesinde çıkıyor

Üst Alt