Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS'de 80 ve üzeri puanla atanamayanlar buraya puanlarınızı yazar mısınız?

Buna benzer bi forum acildiydi aşağılarda orda yazmış herkes belki bi fikir verebilir sana

Suana kadar 90 üzeri 4 kişi 80 üzeri 6 kişi buldum..

Ben saydim da önümden yerleşen kişi sayısı 170 civarı sıram 218 aşağı yukarı böyle buda bi fikir verebilir yine bi vardır doksan ustu 30-40 kisi

81 puan 2200 sıaralama lise mezunuyum.kamuda hizmetlıyım sadece memurluk tercih ediyorum.ılk atamada çıkmadı sonrakıne hayırlısı inşallah...

Ekpss LİSANS, 80 Üstü Atanamayanlar Bölüm ve Sıralama

sadece lisans mezunlarının olduğu facebook grubu yada forum var mı acaba ?

puanım 79,XXX kusuratlı

benim ortaöğretim 81.5 sıram 2221 ben de önümde kaç kişi kaldığını merak ediyorum. bu atamalarda 2514 kişi alındı ama 80 puanın altında atananlar da oldu. muhtemelen tercih yapmayıp 2. atamayı bekleyenler ve tercih yapıp gelmeyenler de var. 90 ile 100 puan arası 300 kişi var 80 ile 89 arası 3500 bakalım ne olacak.

bende lisans 80,65 puanım memur sayısının azalacak olması gözümü korkutmuyor değil ama umarım gerçekten isteyenler atanır herkesin hakkında hayırlısı olsun

btlaltn, kamu personeli alımında engelli kısıtlama olmayacak. Yani normal seyrinde olacakmış. Maliye bakanlığı açıkladı. Puanım 81.70, sıralama 1439.

o zaman umarım dişe dokunur bir kadro olur 2. atamalarda

Lise puan 87 sıra 635 şuan ki tahmini sıra 250 hizmetli olarak çalışıyorum mecburen gih yani memurluk yazdım ilk atamada gelmedi 122 memurluk vardı 215 sıraya kacar düştü ikinci atamada memurluk şansım ne olur 150-200 arası memurluk acilirsa gelirmi tahminleriniz nedir teşekürler

YALÇIN00086

Ehbe kardeşim zaten çalışıyosun ve memursun görevde yükselme sınavına gir yüksel bir daha kadroyu neden dolduruyosun yani şimdi yazık günah değilmi sen gih statüsünde çalışırken bir engelli kardeşin işsiz bi şekilde dolaşacak 1 yıl beklicek bir saha sınava girecek aynı çileyi yaşıyacak madem hizmetli kadrosundan memnun değilsin o zaman neden o kadroyu seçtin yazık ya engelliler birbirlerine bu şekilde köstek olurken başkalarından yardım istiyo...

Haklısın kardeşim dogru soze ne denir ama şu var ben emniyette calışıyorum bizim kurum en son yukselme sinavini 12 yil once acmış yani burda yukselmem imkansız milli egimtim olsa 3 yil bekle gir sinava yuksel ama bizde o yok zatem en buyuk yanlış engellinin hizmetli yapılması ama sanada hak veryorum ama bizi buna mecbur bırakanlara allah merhamet versin

Arkadaşlar memur olan tercih yapamaz diye bir ibare mi var adam çalışmış kazanmış yüksek puan almış atanmış hakkı yani hem egm de ben de çalıştım bilirim gys olmaz ben de memurum lisanstan Branson olan kadroya yerleştim bu aramada.

Branşım yazacaktım Branson da ne

Kurum degiştirmek sınavdanda zor torpil lazım oda bizde yok

Şansım ne sizce

YALÇIN00086
Kurum değiştirmeyi dene bide, tercihler için en az 6 ay daha zaman var.Belki bu süre içinde kurum değişikliğin gerçekleşebilir.Şans konusuna gelince bilemem nasip kısmet diycem ama nasibin verilmiş zaten bir tık daha fazlasını istiyosun bilmiyorum.Ben önlisans mezunuyum Lise mezunlarının veya Lisans mezunlarının araştırmasını yapmadım.Ne diyim herşey gönlünce olsun

idare1984
Ben atanayım, ben daha iyi bi kurumda çalışayım, ben istediğim yerde çalışayım, ben daha fazla maaş alayım, ben ....., bu benlerin ve noktaların (yani isteklerin)sonu ne zaman gelecek ve ne zaman işsiz kaldığınız günleri hatırlayıp diğer engellileri düşüneceksiniz birde buna cevap ver hadi eyvallah

ben atandım inşallah hepiniz ikinci atamada atanırsınız

Arkadaşlar evet doğru hani memurların bu sınava girmesini istemiyorsunuz belki ama, neticede adamın hakkı. keyf için bile girse kimse niye girdin, benim hakkımı yedin dememeli (BEN girmedim sınava)

dilmacvolkan

Ben Önlisans mezunuyum tercih yapsada yapmasada bana giren çıkan yok ama tercih yapıp atanması demek bir engellinin hakkını yemesi demek başka bi engellinin atanmasını onun nasibini yemesi demek.Sahte engelli raporu alanlar için bütün engelliler haklarını helal etmiyorlarsa nasıl kul hakkı yiyorlarsa, aynı şekilde memur olupta tekrar atanan bir engellide kul hakkı yemiş oluyor.Git istediğin hocaya sor, aynı şekilde fetva verir

Kendi adıma konuşayım, ben bu kişilere hakkımı helal etmiyorum.Hakkın huzurundada bunun hesabını sorarım.O zamanda söylersin yasal hakkım vardı onu kullandım diye.

Bu hadisi şerifi biliyosundur inşallah "Komşusu aç yatarken tok yatan bizden değildir" Bir engelli işsizlikten kıvrınırken, diğer engelli mevcut kadrosunu egosu uğruna değiştirp işgal edecek, sonrasa hiç bişey yokmuş gibi hayatına devam edecek öyle mi? Hem bu dünyada hem önür dünyada fitil fitl burnundan gelir.Kimsenin yanına kar kalmaz

içinizden biri neden benle aynı yerde görev almasın.ben isterim ki sizlerle beraber çalışmayı.inşallah atanırsınız ben sizlerden biriyle izmir altındağ ilkokunda beraber çalışmak isterim.inşallah olur

hem ben altındağ ilkokulunda kalıcı değilim bir veya daha sonraki yıllada başka ile tayinim olursa giderim.

Suqer

Hiç işsiz kalmadim kardeşim mezun oldum o sene memuriyete başladım sonra 2014 te ekpss ile atandim şimdi de bu atamada bransim olan kadroya yerleştim çalışmak azmetmek istemek lazım memur birinin yeniden kazanması kesinlikle hak yemek değildir bunu iyi anlamak lazım söylediklerim yanlış anlaşılmasın dilerim hak eden alın teri dökmüş kim var ise atanır.

@Suqer
kardeş başımıza hoca kesilmenin alemi yok. kızmana hiç gerek yok. ben hizmetliyim şu anda. 2018 e hazırlansamda memur olarak atanmmak istesem kime ne? nasıl senin hakkını yemiş oluyorum? ben gece gündüz ders yapıp senden yüksek puan alıyorum diyelim. ben atanınca senin hakkını yiyorum öyle mi. Senin hakkını helal etmen mesele değilki, eğer devlet bana bu hakkı veriyoırsa bundan kime ne arkadaşım. çok çalış al puanını memur ol..

@idare1984
aaaaaa.olurmu yahu sen hem kpss ye gir hem ekpss ye gir. hak yiyosun bak mazaallah

Devlet adama sınava gir, yüksek puan al ve memur ol demiş.. adam yüksek puan alamamış hizmetli olmuş.. Bir sonraki sınava tekrar girip yüksek puan alıp memur olacak..

bunun neresi hak yemek ? kendinize bir hayal dünyası kurmuşsunuz orada yaşıyorsunuz.. Bu Sınav Adama hak olarak verilmiş adam ister girer, ister girmez.. hak falanda geçmez.. bende hizmetliyim memur olabilmek için tekrar gireceğim.. bundan kime ne ? nasıl hak yemiş oluyorum ?

Sende çok çalış sende yüksek puan al.. tutan mı var ?

Üst Alt