Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS'de en düşük kaç puanla atama olur?

Konular
35
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar sınavdan atanmak için illa 80 puan mı almak lazım

benim tahminim ortaöğretimsen en az 80 ile atanılır

85-100 arası rahat atanıır diye düşünüyorum...

ArTe;
yine tekrar benim tahminim 60 lara kadar düşer gibi :)

eğer kadrolar dolmayacağını bile bile sırf çok alım yapılıyo gibi gösterip binlerce diyanet kadrosu açmazlarsa....düşer puanlar

silifkeli33;

biyere 80 puanı üzeri alan yazmıssın burayaa 70 puan üzeri alan 2 aynı konu 2 ayrı cevap haha :D

karargahx;

Arkadaşım konular farklı. Bu konu en az kaç puan diyor, diğeri ise lisans kaç puan atanır diyor.

Dikkatinize, iyi geceler

diyanet kadro açar yine. imamhatip ayağına doldururlar milleti. bizde baka kalırız.

lıseler şubat atamasında 80 den asayı ınmemıstı onlısanslar 60 a kadar ınmıstı ınsallah herkez yuksek puan alırda yerlesırsınız allahın ıznı ıle bende kuraya katılcam lıseyı bıtıremedım daha :(:(:(:(:( allahın ıznı ıle sansım %1 allahtan umıt kesılmez dua edın arkadaslar

Arkadaslar 2012 onlisans da 69 la 2 . Atmada gdenlrr oldi ve bu snav o snava gore daha zor dyorlar gorusleriniz neler ? 30 32 net anca gelir kac puan gelir tahminen ?

vatandaşlık ve güncel olayları tamamına yakınını yapan kopartır bu sınavda, mattan daha etkili

toplam vatandaşlık artı güncel 12 senin nasıl 15-16 oluyo fazladan soru mu yazdın vakit bulup:) tarihten kaç net var

kardeş genel kültür demionmu toplam 30 soru var benim 15 16 soru banko var tarihten sıçtık az doğru var ama türkçe iyi gibi

Matematik en yüksek puan getiren alandır yani 15 sorudan en az 7 - 8 matematik yapan istediği yere atanır. Bu arada ortaöğretim sınavında çıkan matematikte dört işlem bakkal hesabıydı çoğu yapamadı ya ne iştir anlamadım.

Arkadaşlar benim anlamadığım biz ortaöğretim öğrencileri için kimi kesim bu sınava çok zor kimi kesim bu sınava çok kolay diyor ben tahminen 40-43 arası net bekliyorum netlerimin çoğu genel yetenekten ama umudum çok azalıyor 85 puan dahi açıkta kalacak gibi ortaöğretimde bu yıl :(

alı sana katılıyorum 47 net var benım kac gelır tahmını

LEGİONNAIRE;

bence sana 90 ve üzeri gelebilir

hizmetli memur

selamün aleykm bnm bir sorum olacaktı bu sene ilk defa ekpps girdim ama ortaöğretim olarak çünkü üni. 2. sınıfım okulum bitmedi hizmetli kadroları yazıyor yani ne demek bilmiyorumm nerelerde istihdam edilecegiz. rica etsem yardımcı olabilir misiniz.

gül diyarı 32;

sadece hizmetli kadroları yok, veri hazırlama kontrol işletmeni - ambar memuru - vs.. bir çok memurluk kadrosu da var, genel hizmetler kadrosu ( teknisyen yardımcılığı - Hizmetli ) gibi işlerde bir Engelli kolay kolay çalışamaz, ayrıca Üniversiteniz bittiğinde hizmetli olarak çalışabilecekmisiniz bir düşünün.. çalışmayacağınız atansanız da işe başlamayacağınız bir kadroyu yazmak hem sizi mutsuz eder hemde o işe girecek diper engelli kardeşimizin hakkını yemek olur..

yapılan bu son sınava göre daha fazla kadro açılacağını ve listede ismi olmayan kurumların bu sefer tercih kılavuzunda yer alacağını tahmin ediyorum

"puanım yetmiyor Hizmetli kadrosu yazayım" diye düşünürseniz Hizmetli kadrosunda çalışan Engelli arkadaşlarımıza durumlarını - çalışma şartlarını sorun araştırın.. en doğru bilgiyi onlardan alırsınız, sonra kararınızı verin ilk atamada olmadı mı? 3-4 ay bekleyin diğer atamada başlarsınız üstelik sevebileceğiniz ve Okulunuz bittiğinde yükselebileceğiniz bir görevde çalışırsınız..

Üst Alt