Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS'de en düşük kaç puanla atama olur?

Nagıhan su bolumlerın hepsını yaz bıde ıstedıgımız butun devlet daırelerını yazabılıyozmu onu yaz

hergele1905;

karışık 15 -16 diyon sen ozaman, ee matematik nasıl genel kültür çökmüş senin, benim de matematik çökük :)

genel kültürde tarihle karışık 15 16 banko var dedim

hergele1905;
senın bankon az benım 25 banko var ınkılap tarıhı 8 unutıye ezberlemıstım madde madde ıyı oldu bu

En düşük 80 puan ise biz ümidi keselim o zaman

OzİStar;

kardesim öncelikle hangi alandan girdin ortaöğretim önlisans lisans kaç puan bekliyorsun bunlar önemli?

sınavda atanmak için 15 soruluk matematiğin 7 - 8'ini doğru yapmak şartıyla 35 - 45 arası net yeterlidir. matematik neti çıkaramayanlar atanmayı hiç düşünmesinler bile. matematiğin katsayısı az yapıldığı için sıralama da belirleyici durumdadır.

qqM5Nd.jpg

GENEL ANKET

Matematik

magus2120;

İnsanların heveslerini kursaklarında koyma bence.... 2012 matematik neti çıkarmadan yerleşen çok kişi var.

benim şimdiden kursağımda kaldı :Dben matematikten 15 net bekliyorum toplamında 40-42 net arası umudum kayboldu bile :)

40 netle 83,2 gibi bir puan çıkıyor. (standart sapma hariç) 1. de olmasa 2. atamalarda yerleşirsin. Rahat ol..

crisis;

kardes benim matematik full Türkçede en fazla 2-3 yanlış genel kültürde 17-18 doğru bekliom en az umarım matematik ve Türkçe iyi katsayı getirirde 85 lere kadar çıkar puanım

Ali_Gs;

Orta öğretim olarak girdim sınava 65 - 70 puan bekliyorum belki daha yukarı belkide aşağıda olabilir.

ortaöğretimden girdim anadolu teknik lisesi bilişim teknolojideli veri tabanı programcılığı mezunuyum. kontrol etme şansı bulamadım 5-6 matematik dahil, 26-33 arası net bekliyorum atanma şansı hiç mi yok o zaman? sadece mezun olduğumuz bölümden tercih yaparken yerleşmeyi falan etkiliyor mu mesela düz lise mezunlarına göre? yoksa önemli olan sıralama ve puan mı?

aslan2695;

kardes benim anladığım kadarıyla bilgisayar sertifikan varsa santral operatörlüğü falan yeter ama bildiğim kadarıyla yanlış olmasın netlerine gelince herkes muammada :D

LEGİONNAIRE;

geçen alımlarda listede ismi olmayan tüm kurumlara görüş soruldu - kurumlar açık Engelli kadro sayılarını zaten bildirmek zorundalar..

bu liste şaşırtıcı olarak çok fazla kurum personel alımı yapacaktır : karayolları - dsi - TSE - Maliye - DHMİ - TSK - daha bir çok kurum alım yapabilir..

ancak halen daha ısrarla DİYANET diye önümüze imamlık - müezzinlik kardolarını koyarlarsa gömsünler bizi ölelim..

İstediğiniz kurumu yazarsınız tabii ki şartlarınız uyuyor ise : Eğitim - ek sertifika isteklerini gözden kaçırmamak lazım

engelli imam mı olur ya, diyanet başkanlığında müftülükte falan kağıt işlerini yaparsın da imamlık zaten dinen olmaz yani devlet açmasın bol keseden

lo ben kıble ne taraftadır onu bilem bilmiyem nasıl melle olacaz :)

meraba arkadaşlar.. 35 37 arası netle lise düeyinden atanabilmek mümkün müdür acaba?

berussa16;,

35 - 37 net ile atanabilmek mümkün evet.. Nasıl ? = hangi soruları doğru cevapladığınız önemli ( standart sapma)

Tercih edilen kurum - tercih edilen İl - İlçe bunlar önemli.. Hiç kimsenin yazmadığı bir yer vardır siz yazmışsınızdır puanınız kaç olursa olsun siz atanırsınız.. Yani şimdiden net bir şey söylemek o kadar kolay değil, Bu sınav sonuçlarına daha fazla insan sevinecek diye düşünüyorum , ümitsizliğe kapılmanın kimseye faydası yok

Bu sınav işçi alımında da geçerli olacağı için,mesela meslek liselerinde bazı bölümlerden alım olursa 65 ile giren bile olacaktır.Örneğin ben Kimya mezunuyum ve Kimya mezunu engelli sınavına girenlerin sayısı muhtemelen azdır ve alım olursa girme şansımızın 65-70 puan bile olsa yüksek ihtimal olacağını düşünüyorum.Çünkü geçen alımlarda Kimya ya muadil bölüm olan laboratuar dan 4 açık vardı sadece 1 kişi başvurdu 3 kişilik yer boşta kaldı.Bunun gibi örneklerde var.

bu sınavın sonuçları ne zaman açıklanır arkadaslar

Nagihan07;

teşekkür ederi cevabınız için. ben yaşadığım şehre ya da yakın illere atanmak istiyorum ama yaşadıgım yer için şansım az gibi.

hergele1905;

üye nickimin altında yaşadığım yer yazıyor bi zahmet ordan okuyabilirdin be kardeş soguk espriye gerek yoktu (!)

Şuna bakın ! kaç puanla yerleşilebileceğini söylüyor. Bunu ancak ermişler bilebilir, senin gibi imansızlar deil :D

Üst Alt