Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS'de işe yarayabilecek hangi Halk Eğitim Kursları/Sertifikaları var?

xact

Üye
Konular
20
Reaksiyonlar
0
Liseden bilgisayar programcılığı mezunuyum yani bilgisayar işletmenliği sertifikasına ihtiyacım yok. Başka hangi sertifikalar işe yarayabilir EKPSS için? Cevaplarsanız sevinirim.

Bilgisayar sertifikası gerekir.(bilgisayar işletmenliği için vb)

zendark Teşekkürler. Bilgisayar sertifikası işe yarayabilir düz lise veya bilgisayar dışında bir alandan mezun olan meslek lisesi mezunları için ancak ben bilgisayar programcılığı mezunu olduğum için gerekli olmadığını sanıyorum. Başka hangi sertifikalar işime yarayabilir?

Ösym nin sitesinde geçen yapılan atamaların sonunda kodlar var ordan istedikleri belgeleri ve sertifikaları görebilirsiniz.Tek tek insanların seçeceği işe göre değişmekte olduğu için şu sertifika işinize yarar demek olmaz.ÖSYM:::T.C. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Özel koşullar kısmında sıralanmakta.

Mesela kaloriferci olacaksanız kaloriferci sertifikası lazım gibi:)Santral memuru olacaksanız santral sertifikası.Aşçı olacaksanız aşçı sertifikası lazım...

Teknisyen/Teknisyen Yardımcılığı için hangi sertifikaları önerirsiniz? Sanırım 70-75 gibi bir puanla atanılabiliyor teknisyen yardımcılığı için.

Üst Alt