Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS'de kim kaç puanla nereyi tercih etti?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben klavuza gore tercihimi yaptim o noktada bi acik vardi zaten gih kadrosuda yok denecek kadar azdi 85 puanla acikta kaldik dogrusu bu.
Ama klavuzda yazan gih ti davaysa dava acariz sorun degil onlarda isini adam gibi yapacak o hatayi yapmayacaklardi.
Dpb nin osym ye gonderdigi listedede gih ti.
Osym nin yayinladigida ben bunu bilirim

erdalakbay hatırlar mısın kimler vardı ; Ne mualif yorumlar eleştiriler , Siyasi tartışmalar . Ekpss yi Ömss diidik didik eden yorumlar . Haklı taraflarını haksız taraflarını deile getiren yorumlar . Onaca Engeli hakkının kazanılmasına yardımcı olan , onca olumsuzluğu dile getirip çaözüme kavuşturan başlıklar . Ama sonuç atanan gitti ve Gittiği yerle ilgi bir daha bilgi vermedi m, selamı sabahı kesti , ..

Anlayana bir kıssadan hisse biz erdal kardeşimizle atandıktan sonra onca yazımız da yorumlarımızla kurumda çalışma şartlarıyla ilgili onlarca bilgi verdik .Biz yardımcı Hizmetler Atanınca işe hangi kıyafeti giyip gideceğimiz bilmiyorduk . Takım elbisemi giyeceğiz yoksa sivil mi .. ya ne kadar maaş alacağız . bu kadar basit soruların bile aylarca çabalamamıza rağmen cevabını bulamadık ..

Kardeşim zamanı geldi galiba ;bizimde elimiz ayağımı formdan çekmenin " Kalender Şahım , Dünya konar göçer yurt sana kul ya kaderini yaşar yada hak ettiğini unutma "

Arkadaşlar bir kişinin yorumu yüzünden duygusala bağlayıp kendinizi geri çekmeyin.. eminim o arkadaşımız da sizin YH yazmadığınızı bilmeden yapmıştır o yorumu.. biz bize böyle yaparsak başkaları ne yapmaz.. sevelim birbirimizi, destek olalım birbirimize..

Arkadaslar bu sitede maddi veya manevi elimden gelen herseyi herkes icin yaptim.
Hayatimizi duzene sokarken burda bizi yonlendiren dogru veya yanlis hic kimseyi kirmadik amma velakin bu iki oluyor.
Yalniz bu son tercih suresinde kimin itisin vs laflarini isittim.
Hakkim olmayani yapmamama ragmen ustelik ayni konuda defalarca milleti dogru yonlendirmeye calistim lakin iyilik yaramiyor.
Mebde calismanin rezilligini anlattik lakin burdaki rezillik daha agir.
Site yoneticilerinden ricam uyeligimi sonlandirmalari.
Selametle

Yorumlarınızı yeniden düzenlemişsiniz. Ben Kalender Şah'ın da Hizmetli olarak bir ya da iki tercih yaptığını okudum ama şimdi bakıyorum yorumdan o kısım kalkmış.

Erdal, kılavuzda hata olduğunu fark etmedim. Bildiğim üzere tüm Hizmetli kadroları yardımcı hizmetler, o sebepten onun da Yardımcı Hizmetler olarak eklendiğini düşündüm, kusura bakma. Atanırsan umarım davayı kazanırsın.

Hizmetli kadrosuna bakışınız daha önce size sunulan imkanların durumuyla kıyaslamadan ibaret. Memurluk öncesi masa başında ofis programlarıyla iş yapıyorsanız hizmetli kadrosunda size bazı şartlar ağır gelebilir. Ama özel sektörde 950 TL civarı bir ücrete haftada 6 gün, günde 10 saat çalışıyorsanız bulunmaz nimettir. Engelliye hizmetli kadrosunun açılması çok büyük haksızlık. Kura ile yapılan diğer atamalarda bile memur kadrosu verilmişken. Fakat eldeki imkanlar bu. Bu saatten sonra hizmetli kadrosunu kötülemenin bir faydası yok. Engelli arkadaşlarımızın yeni bir işe kavuşmanın sevincini yaşamak yerine, nasıl bir tehlike beni bekliyor, nasıl bir .. bulaştık psikolojisi ile gitmesine sebep oluyor. İyi düşünün iyi olsun diyorum ben. Size rastlayan amir 10 tanede 1 ise burada yaptığınız etki 10 tanede 9 gibi. Kamuda engelli birine yapamayacağı, sağlığını bozacak bir iş verilemez verilse bile raporla, mahkeme ile bu iş çözülür. Yani olumsuzluk ortamı yaratmanın şu saatten sonra anlamı yok. Olan oldu biten bitti. Psikolojik, şizofren engelli arkadaşlarımız da var. Her amire ön yargılı bakacaklar belki gitmeyi düşündüğü kendi şehri dışında ki şehirlerde yaşama cesaretini kaybedecek. Bu tarz değerlendirmeler yaparken soran kişiye göre spesifik yorumlar yapmak lazım. Hizmetli yazan kişi astım hastasıysa o tozun pisliğin altında yapamaz. Ama çok iyi derecede bilgisayar kullanıyorsa ya da o okulda danışma görevlisine ihtiyaç varsa ona temizlik yaptıracak halleri yok. Engele göre iş verilmek zorunda.

Son düzenleme:
"[FONT=sans-serif]hanımefendi inanın o puanlar çok puanlar değil ben 90 üstü puanla mecburi hep memur yazdım , gelir mi inan emin değilim .Üzerine , birde gelmesi en muhtemel yerleri kadroları yazdım"

Bu iki cümlenin arasındaydı hizmetli yazdığı kısım da ama kalkmış. Garip.

Bir de ben Kalender Şah'ım şuyum buyum. Kendinizi fazla nimetten saymayın lütfen. Durumu ajite edip yok forumu terk etmedik, yönlendirme yaptık şu bu diyerek ne kanıtlamaya çalışıyorsunuz ki. Bir şeye yaramayan siyasetçiler gibi.[/FONT]

mssql arkadaşın söylediklerine ek olarak hak savunmayı bilmemek sebep oluyor burdaki aksaklığa. Engelliyiz, kendi haklarımızdan bi haberiz. Kuran okumadan müslümanım ben şudur budur diye laf salatası yapmak gibi. Bir haksızlığa uğradığınızı düşünüyorsanız, şikayetiniz varsa açın okuyun kanunu, ona göre amirinizle konuşursunuz. Çözülmüyorsa dava edersiniz.

Ek olarak puanlar konusunda burada yapılan yorumlarda 94-95 puan üzerine kesin atanmak için sadece hizmetli yazma reçetesi veriliyordu. 94-95 puanlı kişi 40. kişi oluyor 107 kadroya o da yerleşemeyecekse kim yerleşecek acaba daha düşük puanlılar mı? Hatta 90 - 94 arası puanlılar hizmetli yazacakmış mutlaka. Tercih listesi şöyle olacak tepeye 1 memur kalanlar hizmetli. Buna benzer yorumlar da okudum. Bunlar bana samimiyetsiz geldi. Aynı tavsiyeyi verenler hizmetli kadrosunu yerden yere çalan adamlar. Bu sebeple yorum yaparken biraz da olsa nefsinizin etkisinde kalmadıysanız bravo.

Bahsettiginiz yanlis yonlendiren ben degilim.
Benim yapimda emir almak yok.
Isimi sevmiyorum herkesin bi sebebi var elbette ama yine soyluyorum hakaret bile isittim.
Ve gih disinda hic bi kadroyu yazmadim.
Kim neye inanmak istiyorsa oyle inannmaya devam edebilir.
Ricamdir uyeligim silinsin.
Tuhaf bi yer olmaya basladi burasi.

erdalakbay

Sizle alakalı böyle bir paylaşım okumadım. Genel olarak forumda bir kaç memur olarak atanmış arkadaş daha var.

@mssql Karşındaki Kalender ŞAH 'önce okuma yazmayı öğren, yada yazılarımı iyi oku ben normal bir yorum yada yazı yazmam tüm gerekçeleri ve ayrıntılarıyla yazarım ... ....Yukarıda ki soruna bahsettiğin başlıkla bir cevap cevap " [FONT=sans-serif]Geçmiş tecrübelerde gördük ki EKPSS tercihinde kimse puanına güvenmesin 91/92/93/94 /95 puanlar dahada dikkatli olmalı ; bu puanları alan arkadaşlardan yanlış tercih den dolayı açıkta kalan da çok fazla oluyor ... puanlarına güvenip dengesiz dikkatsiz tercih yapıyorlar ondan sonra yüzlercesi açıkta kalıyor . o 95 le atanamaz ken bir diğeri 75 le atanıyor ... Şunu unutmayın sıralamanız 2 olsa hala önünüz de 1 kişi var .. 30 tercih hakkımız var değilmi , Bu tercihtede diyelim önüzdeki herkes atandı sizinde güncel sıralamanız diyelim ki 31 . sıra diyelim . Ha buna da kesinlikle emin olamayız . Tercih yaparken şunu ASLA UNUTMAYALIM Biz otuz birinci sıradayız ve 30 tercih hakkımız var ... önümüzde Hala otuz kişi var (30) bu ne demek biliyormusunuz . binlerce kadroda açılsa bu otuz kişi benim tercih ettiğim ettiğim kadroları tercih edebilir , bende açıkta kala bilirim . ben 31 . ci sırada atanamazken 30 bininci sıradaki kişide tesadüfen atana bilir . O sebepten Tercihlerinizde bolca Hizmetli yazıp bu riski daha çok dağıtın .bunun nedeni bir elin 5 parmağı kadar memur kadrosu var böyle bir durumun yaşanması çok doğal ... hepimiz için .. yazının devamını da iyi okuyun [/FONT]

Arkadaşlar Dostlar Kadroların neredeyse tamamı hizmetli kadrosu ;ben bu güne kadar engellilerin hizmetli olmasını hiç bir zaman tasrif etmedim , uygunda bulmadım . onlarca yazınla makalemle ; özel açtığım başlıklarla da , gerekçeleriyle delilleriyle dile getirdim eleştirdim . Ama görünüyor ki sessimizi gerekli yerler duymamış , duyuramamışız . olur ne yapalım dünyanın sonu değil ya ....benim memurluk da 2. yılım İki yıldır Yardımcı Hizmetlerdeyim [FONT=sans-serif]" [/FONT]

[FONT=sans-serif] Bu yorumların tamamı engellilerin menfaati için yol göstericidir ; atan mayan biri bunu anlayamaz . Bizlerde Mandıra filozofluğuna yer yok ...:([/FONT]

CEREN16

Benim puanım 76 burada puan çok önemli değil bence, ilk tercihimde istanbulu yazmamıştım istanbula benim puanımdan az farkla düşük puanlı arkadaş atandı bilginiz olsun, sonuçlar açıklanana kadar telaş yapmanın bir anlamı yok, dpb nin ÖSYM ye gönderdiği 30 kişilik kimya kadrolarını ÖSYM sadece 8 kadro açmış çokta şaşırmadım öyle çok beklentim yok, olursa olur olmasada can sağlığı. Kısacası sıralama önemli herkes için hayırlısı olsun saygılar.

[FONT=sans-serif]@[/FONT]mssqlEfendiler Buda başka bir başlıktan alıntı "EKPSS ile Hizmetli Atanan Arkadaşlar ne yapmalı : Hangi yolları İzlemeli ...Tavsiye" Altı çizili yerlerede dikkat .

[FONT=sans-serif]
Dostlar bu başlığı; Yaşadığım ve Yaşanılan gerçek olaylardan esinlenerek oluşturdum . geçmişte başka başlıklarda kullandığım makalelerden de alıntılar var ... Saygılarım la .. Bana Bir Allah razı olsun ; Allah gönlündekini versin deseniz yeter .. .. Bizim en çok birbirimizin duasına ihtiyacımız var ;Allah sizlerden rızalı olsun ; Allah cc li hepinizin yardımcısı olsun

Arkadaşlar Dostlar Kadroların neredeyse tamamı hizmetli kadrosu ve Yeni atanacak Arkadaşlar...Bu makaleyi Ekpss tercihlerinden önce sizi etkilemesin diye yayınlamadım ; fakat artık iş başa düştü . Artık Hizmetli Kadrosunda olacaksınız ve Atandığınız kurumda sizi kimse davulla zurnayla karşılamayacak ... O kurum devlet dairesi sizden önce de vardı sizden sonrada var olacak .. Unutmayın ki Devlet de daimilik şarttır ...O sebepten ki atandığınız kurumlarda kendiniz vaz geçilmez sanmayın , Vaz geçilir de .. Önce Kendi sağlınızı koruyun .. Dostlar Bunu ben yapamadım Sağlımı Koruyamadım sağlığımı daha çok bozdum : Şu an devlete atandıktan sonra ek özürüm var ...Bel fıtığı oldum her gün dahada ilerliyor ; ilerlemesine de neden olacak onlarca iş yapıyorum . İpin ucu kaçtı bir kere istesem de Tutamıyorum .; son yıllarda öyle sahipsiz kaldım ki bu hastalıktan bakıma muhtaç kalmaktan öyle korkuyorum ki vallahi ödüm kopuyor , Rabbimden dileğim Allah ele Avuca Koymadan , Amalyat tahtalarında Hastanelerde yalnız bırakmadan canı Alır inşallah ;İnanın Yalnızlık zor iş ... dualarınızı Eksik etmeyi arkadaşlar .

Dostlar unutmayın Hak verilmez Alınır ;Bu ne demek biliyor musunuz :Kimse bilmediği ve talep etmediği bir hakkını da kullanmaz

Sezen Aksu Beni unutma şarkısın da derki " herkes kendi payına düşeni yaşar " evet öyledir de

Dostlar Arkadaşlar ;Nazım Ne der" Sen yanmazsan ben yanmazsam nasıl çıkar karanlıklar aydınlığa " Nazım Hikmet..

Öncelikle Bu kompozisyonu yazıyı son satırına kadar okuyun : Burada yazanlar benim şahsi görüşlerim Kişileri ve Kurumları bağlamaz; fakat tavsiye niteliğinde .. "

[/FONT]

[h=2]@Penthesilea Bu form seni senden öncekileri çok gördü ne farklı amaçları olan kişiler vardı ;Sana ömer hayyamın şiiriyle cevap veriyorum "Suskunluğum Asaletimdendir Her Lafa Verecek Cevabım Var Lakin Bir Lafa Bakarım Lafmı Diye, Birde Söyleyene Bakarım Adammı Diye ![/h]

Kalender ŞAH

Ben sizin gibi önce hakaretle yada küçümseyerek cümlelerime başlamam. Kibir sahibi bir insan da değilim. Madem kantarın topuzunun ayarını kaçırdın öyleyse senin dilinden yazayım. Yazdığın yazılar boş beleş meseleler. Kesinlikle yönlendirici ve kendi çıkarların doğrultusunda. Oradan alıntı yapmışsın bak bende aynı yazıyı buraya koyuyorum. Bunu sen yazmadın mı?
Konu açılış tarihi de manidar 14.04-2015
Bu tarihte tercihler başlıyordu sanırım.

Gurbet yani yaşadığın şehir dışı bir şehir normal bir birey için öyle zor ki , Bir Engelli için inanılmaz şartlarda ağır . İkinci olarak kimse sakın puanına güvenmesin ; 90 üstü puanlar kesin ve net atanmak için Atanmak için ;Zaruri bir sebepleri yoksa çokca Hizmetli kadrosu yazsın ve kesin atanmak isteyen full hizmetli yazsın ;ve gine tekrarlıyorum ilk etap da kendi şehrinizde ne kadar kadro varsa onu yazın . Eğer puanınız 93/94' altındaysa eğer atanmak istiyorsanız bir tane bile memur kadrosu yazmayın ; Nedeni Memur kadrosu 95' lerde bile riskli . onların bile önce kendi memleketleri , sonra ise kesinlikle %70 / %80 lere yakın hizmetli kadrosunu tercih etmesi uygun ve akılcı olur .
http://www.engelliler.biz/forum/eng...-puanlar-daha-da-dikkatli-ol.html#post1568100

Peki bunları ?
Ekpps 2014'de Orta öğretimde Memur sayısı çok az atanmak isteyen hizmetli yazsın

http://www.engelliler.biz/forum/eng...i-cok-az-atanmak-isteyen-hizmetli-yazsin.html

95 bile risk li ; benim puanım o dediğin puanlara yakın ; Kadrolar hep 1 'rer kişilik : Bunun yanı sıra hizmetli kadrolarında 30 'lu adet alım yapan iller kurumlar var , banko hizmetli atanmak varken Memur oluyum derken açıkta kalma riski çok ...

Sorsanız hizmetliyi önerir miyim kesinlikle hayır ;Ama sonuçta devlet kapısında banko iş , Maaş farkıda nerederedeyse fazla yok ,her iki side devlet memuru statüsünde , Hizmetlinin bir kaçta avantakı var , Ne gibi mesala ;Hizmetli de zimmet yok bu önemli durum ..
http://www.engelliler.biz/forum/eng...nmak-isteyen-hizmetli-yazsin.html#post1473244

Ama şimdi sen geri dönüp yazıları düzenleyip yazmadım da dersin. Az önce yaptığın gibi. En altta tam metni bulundurayım. Hizmetliliği kötüleyip sonra hizmetli yazmak pek iyi niyetli olmasa gerek.

Kalender ŞAH çok kafa ütülüyosun ya o kadar uzun cümleler yazıyosunki okumaya bile ihtiyaç duymuyorum hepsi saçma sapan şeyler hikaye geliyo onlar bana sen kendi bildiğini yap bence başkalarını düşünme doztum herkeste akıl var senınki kadar

Doğru yol bu evet. Hizmetli olarak çalışırken kendinden yüksek puanlıları aptal yerine koyup tüm tercihlerini hizmetli yazdırmaya yönlendirecek yazılar yazmak. Bunu Ömer Hayyam demedi ben diyorum burada bir çok alıntı ile ispatlı. Bir kaç post daha atarsan iyice gerilere düşer de insanlar senin iyi niyetli biri olduğunu sanmaya devam eder. Sen ve senin gibileri iyi bilirim. Çevresine yetersiz bir kaç goygoycuyu toplar onların kendisini övmesini bekler. Onlar övdükçe kendini olmadığı biri sanmaya başlar sonra herkesi buna inandırmaya çalışır..

@mssql [SIZE=3]Orada yazan veya açtığım tek bir yorumda şu da deki arkadaşların menfati dışıdır ... önce yazılarımdaki dip notlar

"[FONT=Georgia]Arkadaşlar Dostlar Kadroların neredeyse tamamı hizmetli kadrosu ;ben bu güne kadar engellilerin hizmetli olmasını hiç bir zaman tasrif etmedim , uygunda bulmadım . onlarca yazınla makalemle ; özel açtığım başlıklarla da , gerekçeleriyle delilleriyle dile getirdim eleştirdim . Ama görünüyor ki sessimizi gerekli yerler duymamış , duyuramamışız . olur ne yapalım "

dikkat et önceki onlarca yazımda "[/FONT]
makalemle ; özel açtığım başlıklarla da , gerekçeleriyle delilleriyle dile getirdim eleştirdim" diyorum @mssql Söylesene Sence kesin atanmak isteyen ne yapmalı ; zaruri bir sebebi olmadan dedim " zaruri sebep ne derseniz "Mesala Hizmetli olan bir daha Hizmetli kadrosu tercih edemiyor , bu zaruri sebep , Bitti mi bitmedi, Memur kadrosu da olsa herkes kendi şehrindeki tüm kadroları yazsın dedim buda zaruri bir sebeptir Nedenini de yine onuda makalede açıkladım ; [FONT=Georgia]t[/FONT]ercih yaparken öncelikle kendi ilinizde ne kadar boş kadro varsa onu yazın , bu çok önemli .Gurbet yani yaşadığın şehir dışı bir şehir normal bir birey için öyle zor ki , Bir Engelli için inanılmaz şartlarda ağır ... Dikkat et Memur Kadrolarını bu durumda yazı dedim...

Bu toprağın Altıda var Ben Allahtankorkuyorum Benim duğaya ihtiyacım var benimkiler hep sosyal paylaşım anlayamadıysanız ne üzücü .. ha bu arad ben söze hakaretle başlamadım ... O bize de sana da bu formdaki kimseye yakışmaz .ha hakaret algıladı isen özür .. ;. Sonrasın da kesin atanmak isyenlere öğüdüm yorumum ; [FONT=Georgia]2 binin üzerinde hizmetli kadrosu var / Yüz taneden az Memur kadrosu var , yetmedi bu yüz tane memur kadrosunada 70 taneye yakın Tecih var Yetmedi 90 puan üstü ortalam 300 ila 400 kişi var Kimse önünde kaç kişi var bilmiyor .. [/FONT][FONT=Georgia]90 üstü puanlar kesin ve net atanmak için Atanmak için ;Zaruri bir sebepleri yoksa çokca Hizmetli kadrosu yazsın ve kesin atanmak isteyen full hizmetli yazsın ;ve gine tekrarlıyorum ilk etap da kendi şehrinizde ne kadar kadro varsa onu yazın . Eğer puanınız 93/94' altındaysa eğer atanmak istiyorsanız bir tane bile memur kadrosu yazmayın [/FONT][FONT=Georgia]Aşşağıda Matamatiksel hesabıda var ..; Söylesene Kesin atanmak isteyen nasıl atanacak , Öyle burada 92 puan aldı demekle olmuyor .
Biz geçmişte çok gördük 95 lerden 75 puanlara düşenleri ..bazılarının Milletin gözü açılınca zorlarına gider ... [/FONT]
[FONT=Georgia]Burada da Kesin Atanmak isteyen diye bir şerh var .. Kesin atanmanın başka yolumu var Miileti Enayi yerine koymayın .. Ve tüm ayrıntılarıyla açıklanmış [/FONT]
[FONT=Georgia]"[/FONT]
[FONT=Georgia]30 tercih hakkımız var değilmi , Bu tercihtede diyelim önüzdeki herkes atandı sizinde güncel sıralamanız diyelim ki 31 . sıra diyelim . Ha buna da kesinlikle emin olamayız . Tercih yaparken şunu ASLA UNUTMAYALIM Biz otuz birinci sıradayız ve 30 tercih hakkımız var ... önümüzde Hala otuz kişi var (30) bu ne demek biliyormusunuz . binlerce kadroda açılsa bu otuz kişi benim tercih ettiğim ettiğim kadroları tercih edebilir , bende açıkta kala bilirim . ben 31 . ci sırada atanamazken 30 bininci sıradaki kişide tesadüfen atana bilir . O sebepten Tercihlerinizde bolca Hizmetli yazıp bu riski daha çok dağıtın .bunun nedeni bir elin 5 parmağı kadar memur kadrosu var böyle bir durumun yaşanması çok doğal ... hepimiz için"[/FONT][FONT=Georgia]
diğer bir durum ben kesin ve net atanmak isteyen diye bir şerh ve ibare düştüm : "[/FONT]
[FONT=Georgia]İkinci olarak kimse sakın puanına güvenmesin ; 90 üstü puanlar kesin ve net atanmak için Atanmak için ;Zaruri bir sebepleri yoksa çokca Hizmetli kadrosu yazsın ve kesin atanmak isteyen full hizmetli yazsın ;ve gine tekrarlıyorum ilk etap da kendi şehrinizde ne kadar kadro varsa onu yazın . Eğer puanınız 93/94' altındaysa eğer atanmak istiyorsanız bir tane bile memur kadrosu yazmayın ; Nedeni Memur kadrosu 95' lerde bile riskli . onların bile önce kendi memleketleri , sonra ise kesinlikle %70 / %80 lere yakın hizmetli kadrosunu tercih etmesi uygun ve akılcı olur "

[/FONT]
[FONT=Georgia]yazılarımı ve yorumlarımı birer bütün olarak okuyun ...En ufak ayrıntıya kadar belirtirim ve Yine Söylüyorum Ben Adem oğlu Kendi nefsinden daha acizi olmayan Kalender Şahım[/FONT]

Kalender ŞAH çok kafa ütülüyosun ya o kadar uzun cümleler yazıyosunki okumaya bile ihtiyaç duymuyorum hepsi saçma sapan şeyler hikaye geliyo onlar bana sen kendi bildiğini yap bence başkalarını düşünme doztum herkeste akıl var senınki kadar

Biz de söz alana, almayana değil ; sen oku diye değil yazılarım okuyana , yazlarım sen anla diye değil anlayana .[/SIZE]

Son düzenleme:
ankiloz

Arkadaşlar , Dostlar çok teşekkürler ; Birilerinin vatandaşın gözü açılınca Menfaatleri dışında paylaşımlar olunca zoruna gider .. Bu hep böyledir ..

[FONT=sans-serif]Kimse üzerine alınmasın , şu puanı bu puanı aldım diyenlere de pek inamayın bu form 90 aldım deyip ne 70 puanlar düşenleri gördü[/FONT]

[FONT=sans-serif]Arkadaşlar ;Ben Kalender şah olarak yazılarımı , yorumlarımı Kişilere özel yapmam, Genele hitabe ten başlıklar Açar yorumlar yazarım .Tüm engelli arkadaşlarımın menfati doğrultusunda ömss ile ilgili aksaklıkları dile getiriken ,Engelliler için emek veren insanları yapılan işlereki özveriyi ,Başarıları da göz ardı etmem ETTİRMEM Güneşi balçıkla sıvatmam .. Haklının yanında haksızın karşısında olurum ... Belirli bir siyasi görüşe yakın yakın yada uzak olmam taraf yada tarftar olmam ... burda benim ve diğer engelli Arkadaşlarımın Dilekleri istekleri çözüm olabilecek şeyleri devamlı dile getirim ... Gerekli olan durumlarda fom arcılığı ile yetkili kişilerin İsimlerini Makamlarını zikrederek onlardan Biz engellilerin isteklerimzi çözüm yolu olabilecek önerilerimizi yazılarımla makallerimle iletirim , BEN FORMDA Engelli Arkadaşlarımızı yanlış yönlendirecek bir yorum başlık açmam... Başka biri de böyle bir başlık açacak yorum yapacak olursa hemen karşısına dikilir ...yorumlarımla delil ve belgelerle onun yanlış yönlendirmesini engel olmaya çalışırım ... yorumlarımda kendimle ilgili kişisel bir kaygım olmaz . Ben atandığım halde atanmamış en gelli arkadaşlarımı yanlız bırakma onlarda atanan kadar çalışmaya haklarını aramaya devam ederim ...

Ben Kalender Şah'ım Ademden gelme Havva 'dan olma .. Sadece altı üstü İnsan ..
[/FONT]

Merhaba arkadaşlar, fikrinizi merak ettiğim için sormak istedim.
Lisanstan 69,10 punanım var.
Tercih ettiğim şehirler; istanbul, yalova, kocaeli, ankara, edirne, adana, zonguldak,tekirdağ, bartın, düzce, erzurum, kırşehir, kastamonu, çankırı, ağrı, ardahan.
Sizce bu puanla atanma ihtimalim var mı?

bist kaçıncı sırasadasın ; bölümün ne ; lisansda çok fazla etken var fakat ; lisans için iyi puan . bölümünü sıralamanı gönderirsen iiyi kötü tahmin ede bilirim ...

Öncelikle cevabın için teşekkür ederim.
Iktisat mezunuyum. Bütün tercihlerim memur kadrosu. Iktisat ile ilgili bir alım yoktu çünkü.
Sıralamam 3069

100 tane bile olmayan memur kadrosunun nesini tartışıyoruz arkadaşlar. Biz burada hizmetli kadrosunda olanlar hizmetli yazamazlar, yazsalar da gelmez, gelse de çalışamazlar gibi şeyleri defalarca yazmamıza rağmen bunların bile yapıldığını görüyorsak bence söylenenlerin aksini yapıyoruz zaten. Yazılanlardan çizilenlerden çok da etkilendiğimiz söylenemez yani şu tabloya bakıldığında. Daha birçok paylaşım sitesinde de baktım 85 alanlar umutlu memurluktan galiba 27 tercihi sadece memur yazanlar vardı. Ben cesaret edemedim orası ayrı ama hizmetlilerde de meb'in neden tercih edilmediği konusu kafamı kurcalıyor :)

@KKELEBEKK Kalemine sağlık ağzına sağlık ya ;birileri durumun ehemniyetinin farkında Kimse üzerine alınmasın bu sitede ÖMSS Atamalarında öyle güzel yazılar öyle bilgi sahibi insanlar vardı ki ; buradan sesimizi çok yere ilettik ve karşılığını aldık ; haliyle de bu insanlar bilgilerinin kültürlerinin sayesinde atandılar da , bu birikimleri Ömss de Ekpss de puan olarak döndü; işin kötüsü bir kaçı atandıktan sonra bir iki yorum yaptı yapmadı . ondan sonra ellerini ayaklarını siteden çektiler . gittikleri yerle kurumla ilgli en ufak bir bilgi bile vermediler , gelişen süreçlerde bilgi paylaşılmasında bulunmadılar ... Bu kişilerden sade Erdal kardeşim bize yorumlarıyla , kurum içi yaşadıklarıyla , tayin süreçleri ve sonrası ile ilgili bilgi verdi ... Kelebek Biz diyoruz ki Memurluk 93/94/95 puanlar da bile zor ;onlar bile atanmayı garantiye almaları için Hizmetli yazmalı ; duyuyoruz ki İnsanlar 85 le memur kadrosu yazmış . ve dönüp bunun nedenini de matematiksel olarak açıklamaya çalışıyoruz . oradan muhalefet alıyoruz ; yetmedi Hizmetli kadrosu ve içeriyle ilgili bilgi veriyoruz ; izlenmesi gereken yolları yazıyoruz ; oradan alakasız mesajlar alıyoruz . hitamlarla karşılaşıyoruz yok yazılarım uzunmuş da okumuyormuş da yok kafası ütülenmiş de ; bizim ki faydası ola bilecek doslara arkadaşlara ; Biz Biliriz ki boş tenekeden de çok ses gelir ..

Ben öyle bir örnek veriyorum ki verdiğimiz bilgini değerine Anlayan çok da anlamayan bir mesaj bile olur olmaz bir hitam üzüyor insanı ... Biz hizmetli atanınca hizmetli takım elbise giyer mi giymez mi bilmiyorduk . inanın bu kadar basit soruya bile cevap bulamadım ; başlıklar açtığım halde
.. insanlar zannediyor ki gogul amcada Her şeye cevap var ; aslında aradığın hiç bir soruya net cevap yok .. Yaz bir bakalım hizmetli ne kadar maaş alır diye abuk subuk matematiksel cevaplar çıkar KARŞINA ANLA ANLAYA BİLİRSEN . Ben söyleyim yeni atana biri bekarsa 1850 /ila 1900 lira arası maaş alır : Eğer evliyse 200 lira daha
ya yakın ek ödeme alır - yılda bir defa 200 lira kadar el bise yardımı alır , yılda bir defa 350 lira civarı banka promosyonu alır ; çocuğu varsa çocuk başına aile yardımı alır ; eğer hastanede çlışıyorsa artı mesayi yada döner sermaye alır , sendikalıysa üç ayda bir sendika parası alır , sözleşmeli ise sözleşme tazminatı benzeri bir ek ödeme alır , işte bu kadar

:) bulsana internetti altüst et buna benzer bir yorum yada açıklama ... formun ve yazan kalemlerin kıymetini bilmek lazım

Admin benim actigim konu kaldirilmisti bir zamanlar. Bu konuda kaldirilsin carpitilmis cunku.

[FONT=sans-serif]Konu: MEB'de özürlü statüsünde hizmetli olanların çalışma koşulları ve özlük hakları?

[/FONT]

[FONT=sans-serif]

• [*=left][FONT=Tahoma]Mesaj Gönderim Zamanı: 17.03-2013, 22:5[/FONT]
    [FONT=Tahoma]#1[/FONT]
    Kalender ŞAH
    user-online.png

icon1.png
    MEB'de özürlü statüsünde hizmetli olanların çalışma koşulları ve özlük hakları?

Arkadaşlar Hizmetli çalışan varsa Kılık kıyafetten yapacağı işe kafdar genel bilgi paylaşırsa iyi olur şimdidien tşk ler..​

Ben bu başlığı Açtım da ; tek bir bilgi içeren yorum bile gelmedi .. o yüzden doslar arkadaşlar bilginin kımeini bilelim , şahsıma münazır değil . bilgi veren arkadaşları taşlamak yerine onlardan daha çok bilgi nasıl alırız ona bakalım tecrübelerinden yaralanalım
[/FONT]

@Penthesilea Bu form seni senden öncekileri çok gördü ne farklı amaçları olan kişiler vardı ;Sana ömer hayyamın şiiriyle cevap veriyorum "Suskunluğum Asaletimdendir Her Lafa Verecek Cevabım Var Lakin Bir Lafa Bakarım Lafmı Diye, Birde Söyleyene Bakarım Adammı Diye !

Ya çok gülünçsün sahiden. Siyasetçi ağızlarıyla konuşmayı nerden öğrendiysen artık. Güzel kardeşim ben senin yaptığın yorumu gördüm, okudum. Hizmetli kadrosu da tercih ettiğini belirttin, sonra bi bakıyorum o kısım silinmiş ve inkar ediyorsun. Umarım tercih etmemişsindir ve umarım o kadro yanmaz. Çok laf yalansız, çok para haramsız olmaz diye bir laf var. Bildin mi? Eyvallah.

@Kalender ŞAH

Ben sizin gibi önce hakaretle yada küçümseyerek cümlelerime başlamam. Kibir sahibi bir insan da değilim. Madem kantarın topuzunun ayarını kaçırdın öyleyse senin dilinden yazayım. Yazdığın yazılar boş beleş meseleler. Kesinlikle yönlendirici ve kendi çıkarların doğrultusunda. Oradan alıntı yapmışsın bak bende aynı yazıyı buraya koyuyorum. Bunu sen yazmadın mı?
Konu açılış tarihi de manidar 14.04-2015
Bu tarihte tercihler başlıyordu sanırım.

http://www.engelliler.biz/forum/eng...-puanlar-daha-da-dikkatli-ol.html#post1568100

Peki bunları ?
Ekpps 2014'de Orta öğretimde Memur sayısı çok az atanmak isteyen hizmetli yazsın

http://www.engelliler.biz/forum/eng...i-cok-az-atanmak-isteyen-hizmetli-yazsin.html

95 bile risk li ; benim puanım o dediğin puanlara yakın ; Kadrolar hep 1 'rer kişilik : Bunun yanı sıra hizmetli kadrolarında 30 'lu adet alım yapan iller kurumlar var , banko hizmetli atanmak varken Memur oluyum derken açıkta kalma riski çok ...

Sorsanız hizmetliyi önerir miyim kesinlikle hayır ;Ama sonuçta devlet kapısında banko iş , Maaş farkıda nerederedeyse fazla yok ,her iki side devlet memuru statüsünde , Hizmetlinin bir kaçta avantakı var , Ne gibi mesala ;Hizmetli de zimmet yok bu önemli durum ..
http://www.engelliler.biz/forum/eng...nmak-isteyen-hizmetli-yazsin.html#post1473244

Ama şimdi sen geri dönüp yazıları düzenleyip yazmadım da dersin. Az önce yaptığın gibi. En altta tam metni bulundurayım. Hizmetliliği kötüleyip sonra hizmetli yazmak pek iyi niyetli olmasa gerek.

Abi boş ver, bu tarz insanlar her zaman göz boyamanın bir yolunu bulur. Kendine ters düşen birine de tanımadan karakterine dil uzatır.

Dedim ya, okudum hizmetli tercihi olduğunu ama yorumu güncellemiş. Lafta edebiyat okuduğunu söylüyor ama "gine" falan yazıyor. Bir dolu falsosu var ama güzel konuşuyor. Yani siyasete atılsa çok göz boyar, oy toplar. Sen yorma parmaklarını hiç.

Bkz:

İşin özeti şu ;Kurrağanın çekileceği tarih ve yer belli olmadan , buda ösym nin sitesinde yayınlamadan ve kurra çekilmeden EKPSS sonucu Açıklanmaz .. ÖSYM Bir an önce kurrağanın çekileceği yeri ve tarihi bildirmeli ...

@Kalender ŞAH

Kurrağa değil dostum. Kura

TEOG sınavları olduğundan büyük ihtimal ÖSYM açıklama yapamadı. Ama arakdaşın dediği gibi kuranın çekiliş tarihleri çıkması gerekli ki diğer sonuçlarda açıklansın....Önümüzde ki hafta baktınız açıklanmadı. Birileri bi yerlerde yine İŞİNİ İYİ YAPMIYOR demektir.

@KaraDayı57 Kura da değil arkadaş onun aslı kur:a :)yani şapkalı (a) harfi var arapça bir harf iki noktada yeni türk dili kılavuzunda iki nokta şapkalı(a ) yerine geçiyor . akşam biraz rahatsızdım fark edemedim . :) bu durum Aklımızda bulunsun sınavda yazım kuralları bölümünde , son zamanda çıkan popüler bir soru tarzı . ben edebiyat okudum ; ama bilgi sonsuz gece nasıl ettiysem karıştırdım :)

Kolpalıklar diz boyu. Kurra mı Kalender? :D

Ben Kalender Şah olarak bir garip ademoğlu falan yaz da millet seni laf konuşuyorsun sansın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt