Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS'de kimler TRT'yi tercih edecek?

kirei

Üye
Konular
10
Reaksiyonlar
0
arkadaşar trt yi seçecek kimler var. hangi koddan seçeceksiniz.

önlisans ve lisans'lar mı trt'yi seçecek. Liselilere hiç yok mu?

Ekpss trt

merhaba arkadaşlar. ekpss ile trt yazacak arkadaşlar varmı. bu yazacak arkadaşlar 4001 den mi yazacak yoksa iletişim fakültesi mezunu olarak mı

ben 4611 (elektrik elektronik müh) veya 4001 den yazmayı düşünüyorum kadro açarsa inşallah

ben de kadro açılırsa elektrik elektronik olarak yazacağım

trt ye engelli memur olarak atandım 2900 e yakın maaş alıyorum 8.5 yıl başka bir kamu kurumunda hizmetim var servis yemek kamp imkanları çok iyi trtye yeni atanan bir memur kadro karşılığı sözleşmelidir ve ayrı kanunu vardır memurlar 1 derece ilave alıp başlar 8/1 den başlar ekgösterge artışı ve yükselme imkanları vardır.

hocam bölümlerimizide yazarsak. ben iletişim mezunuyum. kadro açarsa ordan yazacam

merhaba trt düşünenler kimler puan ve bölümlerimizi yazalım

önlisans bilg tek ve prog.
sıralama: 187. ci

ben trt istiyorum ama yazabilirmiyim?

MİT' e girebiliyor muyuz.?Ayrı bir sınava tabi tutulup girebilme imkanımız var mı.?
Bilgisi olan var mı.?:confused:

ben atanalı 4 sene falan oldu..ama o dönem ikinci tercihim sanırım TRT idi.. TRT deyince sanki normal evrak işlerinden uzak bir işte çalışılır gibi geliyodu bana.. :)

ysrkdmr ;
yok ben TRT ye atanmadım..bir üniveristede memurum.memur maaşları genelde iyi.. şuanki işim orta derece rahatlık olarak

fringe ;
valla açılan kadroya göre değişiyor..benim zamanımda yazılıyordu..

Eyvallah sağolasın kardeşim yani yazılabilir bir kurum diyorsunuz

lise/ortapedik/100 aldım da acaba trt memurluk yazsam çıkarmı bana?

TRT belli illerde var diye biliyorum. Geçen yılların trt kpss puanları 88-90 arası olmuş. Bunun bu kadar yüksek olmasının sebebi nedir??? Bir de maaşı ne durumda buraya atanan düz memurun(4001)????

aklindansayitut

bir memurun maaşı ilk başladığında hemen hemen her kurumda aynıdır.kurumsal bazı ufak tefek eklentiler olabilir (kar payı vs gibi) .. Onun harici aynıdır. Burda maaş yazmayım şuan..

aranızda iletişim mezunu olupda trt yazacak varmı

arkadaşlar bilgileri tam yazsak daha yol gösterici olur hangi bölümde atanılır trt ye lise mezunları atanabilir mi ?
maaş nedir ?
ek ödemeler var mı ?

trt düz memur mühendis ve iletişimci alıyo lisans ve önlisanas

trt de engelli memurum merak edenler özelden yazsınlar bana.

Trt geçen sınavlarda yüksek puanlı almış hep, 100 alan 95 alan bize zor gelir yani boşa yazıp 1-2 tercihi kaybetmek istemem..

zaman azalıyo bakalım trt kadro açacakmı

Üst Alt