Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS'de kimler TRT'yi tercih edecek?

iletişim fakültesi reklamcılık mezunuyum. Puanım 88 küsür sıralamam 429 alandan kadro açılırsa trt yazmayı düşünüyorum. Hepimiz istediğimiz yere yerleşiriz inşallah.

Herkesin merak ettiği şeyi sorsam hemen. Olanaklar nasıl, maaş ve iş yükü. Şimdiden teşekkürler

Kalemkitap

Ankara Oran da staj yaptım.
kampüs çok güzel.
hayat kebap.
bahçesine sanatçılar falan geliyor bedava konser :)
göreve gidersen harcırah çok iyi
servisi var Ankara nın her yerine
rahat yer öyle ast üst muhabbeti falan çok yok
maaş da iletişim mezunu bir arkadaşım ekpss ile atandı 3200 galiba.

Bilgiler için sağol arkadaşım. Artık bekleyeceğiz kadro açacaklar mı? açarlarsa sıra gelecek mi? diye :)

Son düzenleme:
Kalemkitap

elektrik elektronik mühendisiyim işte 2012 ve 2014 de açmış ama bu sene pek umudum yok trt için zaten 2014 ekpss de 99 puanla almış :)

gökhan_

Mühendislerde epey abartmışlar (gerçi muhündisler abartmış o nasıl puandır) :) puanın iyiyse gidersin ya, forumlara falan pek bakmadım bu sene puanları nasıl diye. Ama eski alımlarda 90'la alınan da olmuş. Umarım olur ya zor ve güzel bir bölüm okumuşsun karşılığını alman dileğiyle.

@Kalemkitap hocam Merhaba. Bende iletişim mezunuyum. Puanım 85. Çevrenizde varmı başka iletişimci

Trt de çalışan varsa bana rica etsem mesaj atabilir mi özelden

Aranızda TRT'de çalışan var mı?

Trt de çalışan var mı aramızda

Üst Alt