Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS'de puan hesaplama nasıl olacak? Kaç cevap kaç puan aldıracak?

arkadaşlar ben zihinselden gircem 80 almak için kaç doğru kaç net yapmamız lazım

paranoya;

38 net değil o 33.75 net :) arada 8 net fark var

ekpss puanlama sistemi

slm arkadaslar GY:15 ,GK:23 nete kaç gelir lisans mezunu için bir de bu netle atanabilir miyiz lisans mezunu olarak

meralmiz;

Önceki sınava göre düşünürsek 82 puan civarı alırsın.Bu sınav biraz daha zormuş o zaman 83 gibi bir puan alırsın.Eğer yer beğenme durumun yoksa rahat atanırsın.

tek katsayı kullanılırsa soru başına 1,66 puan yapıyor 63 puan ediyor ama soruların standart sapmasnı alıp zor soruya ayrı puan verirlerse onu bilemem bu durumda tercihlerinize bağlı ben 69 puanla 3. atamada atandım bu sınavada girmedim ama dediğim gibi benim dediğim şekilde olursa puanınız bu ama ayrı bir puanlama varsa puan artabilir

Lisans 30 netle ilk atamada atanabilir miyim?

lisans 30 netle ilk atamada atanabilir miyim

arkadaslar biriniz 83 diyo biriniz 63 arada 20 puan var ki bu sınavın 1 puanının dahi ne demek olduğunu hepimiz biliyoruz gözünüzü seveyim ben bu netler ile bir yere yerleşebilir miyim lütfen bana yardımcı olun moral bi iyi bi kötü

bu sorulara karşı gayet iyi yapmışsın....mutlaka atanacağını düşünüyorum...

Kimse net bir bilgi veremez.Boşuna burada evhamlanmayın. Açıklanınca görürsünüz.

Sen bu zor sorularda o neti yap lisansta seksenden aşağı almazsın hem merak etme bana göre lisanslarda açıkta kimse kalmayacak arkadaşım

bilemiyorum arkadasım ben de o dertten yakınıyorum da inşaallah atanırız

bendende 34 37 net arası lisansda atanma şansım nedir poff :l

lisanssssssssss öyle yada böyle yüzde doksanınız atanacak neyi dert ediyorsunuz biz önlisans kastıkça kasmışlar peki biz ne yapalım :)))

Ya peki orta öğretim ellibinin üstünde başvuru var ve artık kontenjanda az verilecek devlet kalifiyeli eleman istediği için ve aldıklarının çoğuda hizmetli olacak peki ya onlar ne yapsın

arkadaşlar lisanstan kaç başvuru var ? ve ilk alımlarda kaç lisanslı alırlar ? bu sorular cevplanırsa durumumuz kafamızda az çok belirginleşir.

3000 den yukarı almazlar lisansta toplamda 10000 aldıklarını var sayacak olursak 1000 tane kura 4000 lise 2000 önlisans 3000 de lisans olur diye düşünüyorum

Lise / genel : 60 sorudan 3 boş 8 yanlış var yani 2 de doğrumu götürüyor 47 net kalıyor geriye bu sıvadan umudum yoktu şans sınav çok iyi geçti Her sorunun farklı bir kalite puanı olduğuna göre çok az net ile bile yüksek puanlar alanlar olacaktır.. Stres yapmaya gerek yok ÖMSS berbattı 74 almıştım

henüz diplomayı almadım Ağustos ta verecekler.. İlk atamalar Ağustos öncesi olur da evrak teslimi için verilen 30 günlük sürede diploma yetişmezse vay halime..

sınavın güzel geçmesine sevinemedim bile.. endişe kötü bir şey

Nagihan07;

araştır ağustos öncesi olucaksa ilk tercihleri yapmassın 2. tercihlerde atanırsın .

Valla ben toplamda 44-45 doğru 15-16 yanlış bekliyorum yani 40 net oda 80-85 arası yapar bildiğim kadarıyla ama bakalım hayırlısı olsun eğer yaparlarsa son atamaya kadar beklicem

Ali Gs

KARDEşim bir sitede ekpss sınavı için puan hesaplama yapmışlar.Adamlar o kadar idaaliki sınavdaki puanlarla karşılaştırma bile yapabilirsiniz diyordu.

Sen 40 net diyorsun. Neye göre yaptiklarini bilmiyorum ama buraya yazıyım

40*0.83=33.2
33.2+50 =83.2 Adam böyle hesapliordu ne kadar dogru bilemem..

doğruysa Ösym ihanete uğruyor demektir :) benim çoğunluk Türkçe matematikten bu sınavda onlar daha az katsayı getirir gibi tahmin ettiğim gibi 80-85 arası bi puan :)

peki lugateyn rumuzlu arkadaşım 35-36 net yapan kaç alır

meral hanım 79-80 puan yapıyor sizin puanınızda hesaplamalara göre :)

Bu sadece bir tahmin zaten ne kadar dogrudur bilemem demiştim. ÖYSM nasil bir hesaplama yapiyor bilmiyoruz.Birde kat sayı olayı var Şimdi;

GENEL YETENEKTEN den 20 net
GENEL KÜLTÜRDEN den 10 net yapan ile

GENEL YETENEKTEN den 10 net
GENEL KÜLTÜRDEN 20 net yapan arasinda nasıl bir puan farkı olur bilemiyoruz..

arkadaşlar benim lisans 27 netim var ilk atamada atanabilirmiyim?cevaplarınız için teşekkür ederim

ah ya türkçe hakkında bir fikrim olsa ben de fikrimi söyüeyeceğim ama :(

LUGATEYN;

aynen şu standart sapma nasıl fark ettirir acaba

Selam arkadaslar . 2012 onlisans gren arkadaslar 2014 onlisans tan 30 33 arasi net gelir kac puan ortalama alirim yardim edecek varmi onmli ?

Üst Alt