Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS'de standart sapma nasıl uygulanır?

sonuç olarak ben mat yaptım diye kimse hayal kurmasın birde onun hüznünü yaşamayın bu sadece şehir efsanesi

Projetor

Seviyeli tartışamayacak zekada birinin dediğimi anlamaması çok normal.
Ben hakkaniyetli olanı söylüyorum. Katılmıyosan katılma hakaretvari konuşmak nedir...

Son düzenleme:
Kardeşim şurda güzel güzel tartışıyoruz sohbet ediyoruz. Söylediğimiz yanlış olabilir, doğru olabilir. Hepimiz şifaen konuşuyoruz.
Araya girip hakaret etmek, nasıl bir kafa yapısıdır.
Bazı insanların ciddi bir şekilde tedaviye ihtiyaçları var..
Gene de canın sağolsun belki bilmediğimiz bir derdin sıkıntın vardır ne diyim...

Son düzenleme:
Bir asırdır yapılan uygulamanın mantığını araştırmayıp okumayıp kıt kafasıyla yorum yapmak nasıl kafaysa benimkide öyle bi kafa dünyanın en basit konusudur belki şu standart sapma ilk okul 5 öğrencisine ödev versen araştırır öğrenir

Sınav sabıtı nasıl belırlkenı? Yasal kaynak neresı? Yardımcı olabılır mısınız?

Puanın önemi yok sıralama önemli malesef buda üzücü geride kalanlar adına :-(
:-( Verilecek kadro sayısı da bu derece önemli

deryabalcı

Kadro için herhangi bir belirti yok henüz hadi onu geçtim ilk atamalar aralık ayında yapılacak deniliyor çoğu yerde, eğer öyleyse bu da çok vahim bir durum. Çünkü atanır atanmaz göreve başlanmıyor, 8 ay 1 sene güvenlik soruşturması sürenler oluyormuş. Aylık 3000 maaştan hesaplansa, 8 ay sürse, 24.000 TL, uçup gidiyor...

Standart sapma katsayı?

İyi günler arkadaşlar
Sınav sonuçları açıklandı bildiğiniz gibi
Çoğu kişi istediği puanı aldı ama benim gibiler beklemediği sonuç gördü.
Netleri farklı hesaplattırdığımda 74 ve 79 çıkıyor ama gelen puan 72
Şimdi anlamadığım şudur nedir bu standart sapma ve katsayı meselesi?

Bu arada gy 9 21 gk 21 9
Puan 72.5 sıralama 18 bin

Neden herkes düşük alınca Puanda yanlışlık var diyor ?

Neden herkes düşük alınca Puanda yanlışlık var diyor ? Standart Sapma diye bir olay var sınava giren kişi sayısı arttıkça puanlarınızda düşme olur önemli olan aldığınız puan değil sıralamanızdır...

Standart sapma puani

Arkadaslar merhaba!hepimize gecmis olsun yarin sonuclar aciklaniyor.benim merak ettigim konu standart sapma puani kac olarak hesaplaniyor bilgi alabilirsem sevinirim👍😅

Üst Alt