Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS'de XX puan almak için kaç net yapmam gerekiyor?

arkadaşlar bende bu sene ortaöğretim ekpss ye gircem. endüstri meslek bilgisayar bölümü mezunuyum. bazı atanan arkadaşlarım var senin atanman biraz daha kolay ihtiyaç oluyor diyolar doğrumu bu sizce

67 puan

Merhaba arkadaşlar belki birazda olsa kafanızdaki sorulara cevap olur bankada çalışıyorum yanımda bir arkadaşım 2012 ömss sınavına girmiş en son olan 3. tercihlerde ataması çıktı 67 puan la memleketi erzincan da milli eğitime bağlı okullardan birinde ortaöğretim okulundan birine öğrenci işleri bölümüne ataması oldu. ama kaç net yaptığını bilemiyorum

139
1311
67.74803
18709
47334

DoğruYanlış
Genel Yetenek Testi
Genel Kültür Testi
ÖMSSP1 Puanı
Öğrenim Durumundaki Başarı Sırası
Öğrenim Durumundaki Aday Sayısı

arkadslar ben hıc matemtık yapamıyorum sozel ogrencısıyım duz lıse mezunuyum sadce sozel yapsam kazanırmıyım sozelde 45 net yapsam kac puan alırım ?

kardeşim ben geçen sınavda matematiklerin hiç birini yapmadım 65 aldım...

Merhaba 2016 Yılı 18 Mayıs Çarşamba Günü Benim Ekpss Sonuçları Açıklandı Aldığım Puan: 69.37924 Sıralama İse 17086 Acaba Bu Sonuca Atana bilir miyim?

Üst Alt