Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS'ye giderken yanımızda götürülecek evrak ve malzemeler?

SystemError

Yasaklı Üye
Konular
26
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar ekpss sınavına giderken yanımızda götüreceklerimiz klavuzdamı açıklanıyor?

Ben paraplejiyim sınava giderken yanımda sırt çantasının içinde TAK sonda vs götürebiliyormuyum işleyiş nasıl oluyor acaba

Çantaya izin vereceklerini hiç sanmıyorum. Zira kulaktaki küpeyi bile çıkartıp öyle alıyorlar içeri. Çanta gòtürseniz bile onu dışarıda birine bırakmanız gerekir içeri almayacaklardır. Sınava giderken bildiğim sınav giriş belgesi ve kimlik götürecegiz. Kalem silgi peçete hepsini kendileri veriyor su hariç.

Projetor Başvuru sırasında engelinizi belirtip yanınızda götürmek zorunda olduğunuzu belirttiyseniz oraya not düşülmüştür zaten. başvuru formunuza bakın. Mesela ben tip1 diyabet olduğum için yanımda kan şekeri ölçüm aletimi ve yanımda şekerim düşerse diye yiyebileceğim paketli gıda izni aldım.onları içeri sokabiliyorum.

sınava başvuru anında bunu belirtiyorsun onu yazıyorlar onun dışında izin vermiyorlar

Yok belirtmedim ben bu kötü oldu napalım bi çaresine bakıcaz ozaman sağ olun arkadaşlar

Ösymye dilekçe ile bilgilendir raporunu da dilekçene ekle dilekçeyi belli bi ücret yatırarark ösym üzerinden yapıyorsun. Ais.osym sayfasından giriş yaptıktan sonra referans numarası alarak önce para yatırıyorsun sonra dilekçeni yazıp raporu ekleyip yibe sistem üzerinden gönderiyorsun benim bildiğim bu ayrıntı için yibe kılavuza bak

Sınav yarına normal kol saati ya da akıllı saat getirilmesi uygun mu?
Zaman öğrenmek Gerek

Zorro yok kardeş hiçbir türlü saat alınmıyor içeri. Salonda asılı duran saatten bakacaksın. Gözlerin görmüyorsa da yanına verilen okuyucu sana söylüyor saati.

Başvuru kılavuzunda yazılan harici bişi sokulmucak içeri suda almıyolar pet şişenin üstündeki etiketi çıkarıp girceniz tupwer falan bırakmıyolar

Masada kesin kalem silgi varmı

Okuyucu falan filan işaretli değil,
Saatın sınıfa götürülmesi gerek
Sınıfta duvar saat yoktur, salonda varsa

Zorro Salon derken sınıfı kastediyorum kardeşim. Yani sınava girdiğin yerde sınıfta kesinlikle asılı o saat merak etme

Bilgileriniz için teşekkür 🙋

Engelliler ne kopya çekecekde böylesine araştırma yapılıyor.
Şimdiye kadar engelli sınavda hiç yakalanan oldu mu var mı öyle haber merak ediyorum
Hababam Sınıfı mı 😀

kura ile başvuru mayıs ayı yazıyor lise terk ögretim düzeyim kura ile katılmak istiyorum

Projetor

Sırf sana bu satırları yazabilmek için siteye üye oldum,

Sakın kendi kafana göre 'bakıcaz, halledicez" diyip zar atmaya kalkma. Bu sınav ÖSYM sınavı, kurallar katıdır. Arkadaşların dediği gibi ara ÖSYM Çağrı Merkezi'ni (444 6796) anlat durumu, onlar seni yönlendirir. Ya sınav başvurusu yaptığın yere gidip düzeltme yaptırmanı isterler ya da kendileri hemen sistem üzerinden çözerler problemini.

"Nasılsa alırlar, o kadar da abartmazlar" diye gidersen hem sağlığını hem sınavını riske atarsın, muhtemelen de mağdur olup dönersin geri. Yapma.

Allah kolaylık versin şimdiden.

afterexams

Hocam sağ olun dediklerinizi yapcam
Hallederiz derken hocam illa zor durumda kalırsam arabada yada çevrede bi yerde mecburen yaparım tak

Üst Alt