Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS'ye girecek mühendis olanlar baksın..?

Ekran görüntüsü için buraya tıklayın

2015/1 atamasında 110 tane mühendis almışlar ilk atamada 103 tane memur almışlar bence azımsanmıyacak bir kadro 2014/1 de kaç aldılar ona bakmadım ama toplam tahmini 200 kişilik bir kadroda 86yla atananamamanız tuhaf genelde bilgisayar inşaat mühendisi almışlar sizin bölüm neydi ? bir 2. husus memurluğa gitsen dahi kurum içi yükselme sınavları var oradan mühendisliğe geçebilirsin sonuç olarak lisansa giren sayısına göre oranladığımızda mühendis oranı bence iyi sadece son atamada lisansa az kadro verilmesinden kaynaklı mühendis alımı olmadı

cardozoakif61

sorun şurda örnek vermek gerekirse sınava giren branş çok alım belli başlı mühendislikler. haliyle kadrolar boş kaldı 500 mühendis alımı olsa ne yazar çünkü o branştan adam yok. alınanlar çoğu ziraat inşaat bilgisayar ee gerisi nerde malesef açıkta kaldı..kurum yükselmesi o kadar kolay değil en az 5 yıl kurum yükselmesini beklicek varsa beklesin :) açıkta kalanlar jeoloji maden jeofizik harita vb. mühendislikler.

muhendis3232

bak o olabilir her mühendisi almamışlar bu alanların dağıtımında girenin hangi bölümden mezun odluğuna bakmadan yapmaları o boş kalan mühendislikler yerine diğer mühendisliklerden Alım olsaydı boşta kalan çok az insan olurdu ama sen boşta kalmazdın bende bu sene atandım vhki olarak kurumda her yıl yükselme sınavı oluyor tabiki belli bir süre çalışmak lazım ama o süre 5 yıl değil

merhaba arkadaşlar ben makina mühendisiyim ve ilk defa ekpss ye basvuru yapacağım nasıl yapılıyor? sınav zor mu?atama nasıl?nasıl çalışılmalı bilgilendirirseniz sevinirim.

EKPSS Lisans Mühendis arkadaslar

Mühendislik gibi sayısal bölümler bitiren arkadaşlar genel kültür kısmını nasıl hallediyorsunuz?

SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Nejmaga genellikle soru çözerek halladilebilir genel kültür
Daha önce sınava girdinizmi ?
Ne mühendisisiniz ?

dırb

İlk defa gireceğim , otomotiv mühendisiyim. Tarih coğrafya bilgim yok

SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevre Mühendisliği 3.atama

Çevre Mühendisliğinden tercih yapmak istiyorum.Branş bazında sıralamam 17 ve 4 tane kadro açılmış..Başka çevre mühendisliğinden tercih yapacak olan var mı?

Çevre ve şehircilik bakanlığı,belediye ve hava kuvvetleri komutanlığından herhangi birine atanırsam 1 kereye mahsus olan tayin hakkımı kullanabilir miyim ve tayinim kesin çıkar mı ? Tayini kaç ay sonra isteyebilirim.Şimdiden teşekkür ederim.

Üst Alt