Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS'ye giren Lisans mezunları, sınavınız nasıl geçti?

türkçeye yoğunlaşamadım bi türlü cidden zordu... kendi alanımla ilgili teknik kadroları yanlızca yazmayı düşünüyorum

haziranda öğretmen ataması olursa giderim banko ama bu ekpss den gelcek puanda önemli 80 civarı gelirse burayı da düşünebilirim, istediğim ile atanma şansım daha yüksek bunla

290 kişi ögretmenler 2012 ömss puanıyla alınmadımı mühendis bey

evet 2012 puanoyla gitti :D şuan hala göreve başlamayan arkadaşlarım var kaldiki herkes istediği ile öğretmen oldu 290 kişiden kimse tutupta tercih yapmaz daha 1 ay oldu olmadı kimisinede müdür gelme demiş zaten dönem bitti diye :D

mühendis bey bu dediğiniz doğru mu benimle özelden iletişim sağlar mısınız

%99 doğrudur..göreceksiniz sıralamanız geri olsa bile çok kişi atanacak..

mühensis 33 35 neti olan lisanscı ilk atamada atanır mı

teşekkürler mühendis bize umut kapısı açıyosun resmen herkes için hayırlısı olur inşaallah...

kamu2014;

bana göre atanır sonuçlarda 6-7 mayıstaymış açıklanması ösym görevlisi söyledi öğrendik

arkadaşlar ben bir kurumda kadrolu hizmetli olarak çalışmaktayım ve bunu başvuru kağıdında sormuşlar ve bende işaretlemiştim. herhalde hiç çalışmayanlardan başlayacaklar atamaya.
(benim bu sınava girmemdeki amaç hizmetli olarak çalıştığım kuruma veya başka bir kuruma memur olarak atanmaktır.)

ekpss lisans mezunları

slm arkadaşlar sayfada 2014 lisans ekpss ye giren kaç kişiyiz

bende girdim ama burdan kesin sayı çıkmaz :) 100 kişi bile yoktur burda

lisans olarak 3 bin alımda bize 1000 kadro verilir mi sizce

lisans olarak 3 bin alımda bize 1000 kadro verilir mi sizce

arkadaşlar önce 3000 alım değilde daha fazlası için çabalamalıyız..

eğer ki alım söylenilen gibi 3000 civarında olursa bize gelecek olan kadro maksimum 750 dir fazlasını zannetmiyorumki versinler..

hasaner;

son 3.atamada 1600 gibi az alımda lisansa 800 kadro verildi bence 3 binde lisansa 1200 verilir kadro

bence 1000 i geçmez, 3 binde

Üst Alt