Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS'ye girenler Kuraya başvuramazlar mı?

DİLEKREM

Üye
Konular
48
Reaksiyonlar
0
Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavına (EKPSS) başvuruları alınmış olduğundan 7 Mart 2014 tarihi itibarıyla bir ortaöğretim kurumundan (*) diploma almaya hak kazanan adaylar ile 2014-EKPSS’ye ortaöğretim, önlisans ve lisans düzeyinde başvuran adaylar kuraya başvuramazlar. Başvuru koşullarından herhangi birine durumunun uymadığı tespit edilen adaylar, kuraya alınmış olsalar bile kura sonucu ile elde ettikleri hiçbir haktan yararlandırılmazlar.

2014 EKPSS YE sınava gırıpte tekrar kura için basvuru yapan olurmu bunun oyle bısey olmaması hakkında bı yazı bulamıyorum yukarıda da belırtıldıgı gıbı ....basvuru kosullarından herhengı bırıne uyulmadıgı tespıt edılen....

kurayada basvuru yaparlarsa sonuc ne olabılır

İlk okul ve orta okul mezunu ise Kuraya Başvurabilir.. Lise - ön lisans - Lisans mezunu KURAYA BAŞVURAMAZ.. EKPSS ye girenin zaten kaydı var OSYM de - Kura başvurusu da OSYM ye yapıldığından gözden kaçması bile mümkün bir olay değil

Üst Alt