Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS'ye giriş için gerekli belgeler ve süreç nedir?

Yazdım onları. Birde para verecek miyiz buraya biz.

Eski hastalıklara dahil kayıtları istediler bende yok diye getirmedim olanlarıda attı idim ondan çok uğrastım bugun var olan hastalığa bile yok dediler kağıt tanısı olmadığı için. Yinede vercem bakalım ne diyecekler 2 yer kaldı öğledem sonraya sarktı

Gittiğim hastane eskiden olan tanı kağıtlarını istedi orda muayne etmedi.. şimdi yeniden hastalığımın olduğu bölümlere gitcekmişim sonra yeniden kurula randevu alcakmışım yarın kan vercem dahiliye için.

Daha önceki EKPSS de rapor Sosyal Hizmetler e kaydedilmişse, yeni sınav için de aynı şekilde sosyal hizmetlere kaydettirmeye gerek olurmu?

Arkadaşlar az önce gördüm 24 Nisanda Ekpss varmış yeniden sınav mı olacak yoksa tekrar atama mı?

Evet benim eşimde sigortalı çalışıyor ben yeşil kartlı yim sıkıntı yok

Şimdi ben doğru mu anladım teyit etmek istiyorum. Ekpss için başvurular başladığında ben aile ve sosyal bilmem ne bakanlığına gidiyorum orada raporumu onaylatıyorum değil mi? Onaylattıktan sonra direk kendim başvurumu tamamlayabiliyor muyum internet sitesinden yoksa bir belge vs ile ösym ofislerine gitmeye gerek var mı? Bir de son olarak lisans mezunu olarak girmek için ayrı bir tercih yapacak mıyım yoksa neye göre oluyor bu iş?

Evet oluyor ama biz kiraciyim 3 çocuk de var hiç bi mal varlığımız yok

Selin_
Evet. Eğer rapor ilk defa alınırsa ya da rapor oranı değişirse onay gerekir. Raporu onayladıktan sonra ösym kayıt merkezine gidip kaydı yapıp parayı yatırıyorsunuz.

Semraakt
Bu yardım başvurusu değil sınav başvurusu.

Selam 2022 EKPSS KAÇ NET yapmam ŞART VE Ben Eczacı TEKNİKERİYİM/TEKNİSYEN BELGEM VAR 17 Yıldır Sınava girip atanma olayı nedir.?
İlk kez giricem %64 sürekli raporum ve bi tanıdık vasıtasıyla gir sınava diyorlar. Baraj vs varmı her hangi bir bölüm atama için.?
Aynı zamanda Bilgisayar işletmenliği belgem var+İlk yardım belgem Lise mezunuyum.

Üst Alt