Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS'ye girmek için alacağım raporda özel bir değerlendirme olmalı mı?

künfeyekün

Yeni Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
0
iyi günler arkadaşlar benim bir sorum olacaktı ben bu sene ilk defa ekpss ye girmeyi düşünüyorum aynı zamanda da işitme cihazımı yenileyeceğim herhalde tekrardan bir rapor çıkarılması gerekiyor tahminimce ben ekpssye gireceğim diye doktora bir bilgi vermem gerekiyor mu yada ondan bir ek belge istemem gerekiyor mu

Ekpss için bilgi vermenize ya da ek belge istemenize gerek yok, raporunuzda çalışabilir ve çalışamaz alanları var ekpss için o bölümlerin doldurulması zorunlu değil ancak isterseniz siz çalışabilir alanının işaretlenmesini talep edebilirsiniz.

Çalışabilir yerine eğer fırsatınız varsa memur olarak çalışabilir yazdırınız bazı kurumlar atandıktan sonra çalışabilir raporu istiyorlar ve orada memur olarak çalışabilir yazması gerekiyor..
Halk Sağlığı kurumuna atandığımda raporum sıkıntı olmuştu bende işitme engelliyim raporumda sadece işitme gerektirmeyen işlerde çalışamaz ve istihdam işaretli olmasına rağmen benden çalışabilir raporu istediler siz ekpss üzerine yoğunlaşıcaksanız raporunuzda işitme cihazı kullanarak memur olabilir yazması daha iyi olur..

Üst Alt