Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS'ye hangi kitaptan ve nasıl çalışabilirim?

alperdanabas

Yeni Üye
Konular
8
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlarım Merhabalar Hayırlı Haftalar,

Ekpss sınavına hazırlanmak istiyorum. Sanırım sınav 1,5 sene sonra ( yanlışım varsa düzeltmenizi rica ederim ) şimdiden çalışmaya başlamak istiyorum. Bana neler önerebilirsiniz? Mesela Çalışacağım kitap, yayıncılık gibi

Herkese iyi günler dilerim.

sınav 2018 Mart ya da nisan ayında.. yayın olarak Murat yayınları iyi diyorlar..

Son düzenleme:
Ihtiyaç,yargı,yediiklim ... ama esas olan çalışmaktır gerisi teferruat

hangi derslerin daha zayif ? murat egitim baya soru tutturuyo

bende murat yayınlarına çalıştım arkadaşlar yetersiz dedi başka yayınlarda aldım ama bende en yararlı murat diğerlerinde hata çoktu sadece murat çalıştım ve 85 aldım ve ilk atamada atandım

kardeş ben murat yayınları ile çalıştım lisede matematik sıfırdı benim matematik ağırlıklı çalıştım toplam 15 adet deneme çözdüm 79 aldım atandım

tebrık ederim bir cok yorum murat yayınları diyor. sadece murat yayınlarına odaklanacağım tesekkurler

dostum cok sagol :)
sınav hakkında bılgı verırmısın bana ? neler yapıcam sınava gırıs ıcın sadece rapor gereklımidır ?

Dostum ben hiç murat yayınlarına çalışmadım ama adını çok duydum sen bi ona bak. bende sana tarih kısmında yardımcı olabilirim "Tarihin karakutusu" adlı bi kitap var soru bankası bütün çıkmış sorular bu yıl ben onu bitirdim ve sınavda tarihten hiç soru kaçırmadım bide ona bak derim.

Ben kitap almadım geçmiş senelerdeki ekpss konularına göre çalıştım önlisanstan girdim 81 aldım atandım sadece 5 tane matematik sorusu çözdüm tarihim iyi olduğu için iyi puan aldım planını ona göre yap hangi konuda iyisen ona yoğunlaş derim matematik illa yapmak zorunda değilsin ama 3-5 tane yaparsan fark yaratır..

Ben yargının kitabını aldım. 2 tane de soru bankası internet üzerinden.matematik hiç çözmedim Türkçeden de kendime güvenerek çalışmadan girdim sınava hata yaptım yani. buna rağmen 78 aldım önlisanstan. Sınav zamanı 5 tane sorunun cevabını doğru bildiğim halde yanlış yaparak. Yani önemli olan çalışman. Çok rahat 80 puan alırsın tek yapacağın bu yıl elinde kitabın varsa ordan çalışıp ünite sonunda o konuyla ilgili soru çözmen. Murat yayınları temel bilgisi olmayan birisi için ideal bir kaynak

Alper merhaba;

Buradaki arkadaşların aksine ben murat yayınlarından memnun kalmadım geçen sene murat yayınlarının çözümlü soru bankası setini aldım ve aşırı hatalı soru vardı. Ben ihtiyaç akademiye gittim ihtiyaç yayınlarının kitaplarını tavsiye edebilirim. Ayrıca tarih için evveliyat veya pusula yayınlarını dene derim. Nasıl çalışacağım dersen konu anlatım kitaplarından konuyu çalış internetten konunun videosunu izle daha sonra konuyla ilgili soru çöz ve her ay kesinlikle tekrar yap. Yalnız sana tavsiyem kaynak almak için acele etme kitapları seneye al bence çünkü bilgilerde değişiklik olabiliyor. youtube da tarih için ramazan yetgin, matematik için şenol hoca coğrafya için engin aydın türkçe için aker kartalı tavsiye ederim. Vatandaşlık için dersanede vatandaşlık hocamız 24 saatte vatandaşlık diye bir kitap sattıydı ondan çalıştım yalnız şu an kitabın yayınevini bilmiyorum kitabı bulabilirsem yazarım ben sana. Şimdiden başarılar dilerim.

arkadaslar yorumlarınız ıcın cok tesekkurler önerilerinizi dikkate alıcam

ben murat yayınlarıyla hazırlandım + matematik için youtubeden teknofem ygs matematik videosu izledim şu an izmir bornova altındağ ilköğretimde görevdeyim

ben murat yayınlarıyla hazırlandım + matematik için youtubeden teknofem ygs matematik videosu izledim şu an izmir bornova altındağ ilköğretimde görevdeyim

Abi hangi okuldasın bende altındağda oturuyorum. Altındağ ilköğretim tercih edicem 2.atamada ne iş yaptırıyolar şuan

Sınav 2018 Nisan ayının son haftası. Bugünden itibaren Ramazan Yetgin hocanın videolarına başla ve defterden değil de excel tablosu yaparak çalış. İlerde bunu bölümlersin (isim, savaş, ülke, olay, gibi) aynını coğrafya için de yap. aynı zamanda excel de bir sözlük yap kendine (mesela yurt=çadır gibi) bunun etkisini çok göreceksin.

Smilemisty

şu an yazışmadayım gel bana yarın müdürle konuşturayım özelden yazayım numaramı yarın beni ara

Ben yargı yayınlarının konu anlatımından çalıştım. Test kitabımda akıllı adam yayınlarıydı başka bulamadım gittigim kırtasiyelerde yoktu ygs kitaplarından vede netten çözdüm sorularıda. Konu anlatım kitaplarında pek fark olmaz yayını pek önemli degil önce konuya bi çalış sonra netten video izle daha verimli oluyor.
Sözel çalıştım matı hiç yapmadım.43 soru yaptım 35 net var 79 puan aldım mezum olmadıgım için tercih yapamadım. İnşallah sonraki atamada atanırım.
İyi çalışmalar kolay gelsin.
alperdanabas

Üst Alt