Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS'ye hazırlık, özellikle Tarih dersi için nasıl çalışmalıyım?

isg

Yeni Üye
Konular
9
Reaksiyonlar
0
Kimyager mezunu olarak EKPSS 2016 ya ilk defa GENELDEN girdim 70puan yaptım.
Benim Matematik dersim kuvetli, ezberim zayıf.Genel kültür dersim zayıf, özellkle Tarih ders alt yapım sıfır.
Bu Tarih dersi Pratik yöntemle sevebileceğimiz bişekilde nasıl öğrenebiliriz.Yöntem gösterirseniz sevinirm, elinzde 2016 için PÜF önemli noktaları not çıkardıgınız özet şifre vb varsa fotokopisini vea maile notu gönderirseniz sevinirim.İlginiz için tşkkr ederim.

Dediğim şekilde pratik ve benm sordugum soruya cevap vereblecek deneyimli bana anlatarak dersi sevdrebilecek biri İSTANBUL Anadolu yakasında varsa özelden mesaj atsın...

Youtubedan videoları izleyerek çalıştım ben.Konu konu ilerleyip, sonunda da test çözmek gerekiyor, çıkmış soruları çözünce ne soracaklarını az çok kestirebiliyorsunuz.Asıl sıkıntı güncel bilgilerde ne soracaklarını kestiremediğinden hertürlü bilgiyi doldurmaya çalışıyorsun kafaya.Özetle sitede bir yerde ekpss konuları mevcut oradan bakıp konu konu ilerlemelisiniz ve çıkmış soruların hepsini çözmelisiniz.

2018 EKPSS Lisans Konu Sorusu

Merhaba arkadaşlar 2018 Ekpss Lisans Tarih dersi icerisinde Cagdas da var mı soru cikacak mi?

Matematik konu anlatimi kitabi alacak olan ve matematik bilgisi zayif olan arkadaslar benim hocam ilyas gunes matematik konu anlatimli tavsiye ederim bugun baktim tamamini inceleyemedim ama inceledegim konulari basite indirerek detayli aciklamiş

Osmanlı tarihi

64sayfalık bi çalışmam gereken yer y
Var buda 1,ayı mı alacam 2016 kpss ye giren arkadaşlar osmanli tarinden hangi konulardan soru geldi lutfen yardımcı olun daha çok hangi konulara çalılıyım

Son düzenleme:
tarih nasıl çalışmalı derseniz şunu öneririm iki gün konuyu ezberle 3.gün bol test. Bi konuyu böyle bitir 2. konuya 4 .gün çalışıcan bu şekilde bütün konuları bitirmeye çalış ondan sonra da bi tekrar yaparsın bu kadar

Sınav kapsamı nedir?

ekpss sınavında tarihde çağdaş türk tarihi kitapta(XX.yüzyıl başlarında dünya 2.dünya savaş soğuk savaş dönemi yumuşama dönemi küreselleşen dünya) olarak geçiyor bunların hiçbirisi yok mu şimdi.bu zamana kadar çağdaştan gelmemiş diye duyum almıştım

Üst Alt