Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
EKPSS'ye ilk kez gireceğim. Tercihlerde nereleri yazmalıyım?
merhabalar.. organ nakilliyim ekpss ye ilk kez bu sene gireceğim, herhangi bir hazırlığım yok çalışmadım yani şu son 1 ayı nasıl değerlendirmeliyim ya da yerleşme konusunda bir ümit var mı ? deneyimlerinizden birkaç bilgi aktarırsanız sevinirim..
Hangi dersten eksiginiz varsa ona odaklanin mesela bende yeni başladım sayılır çalışmaya Türkçe,Tarih vs iyi benim su an sadece Matematik özel ders alıyorum ona çalışıyorum birde arada bir Temel Yurttaşlık çalışıyorum. 1 ay boyunca sıkı bir Matematik çalışması size en azından 15 soruda 9 10 dogru kazandırır diye düşünüyorum zaten matematikten 9 10 doğru yaparsanız gerisi vız gelir geçer kolay en azından bir 75 80 alırsınız
Arkadaşlar ben ilk defa sınava girdim. Sinav günüm dışında hiçbir şey bilmiyorum.
Bazıları Tercihler mart ayında yapıldı diyor bazıları yapılmadı diyor. Ben bişey anlamadım. Tercihler ne zaman yapıldı veya ne zaman yapılacak yardımcı olursanız çok sevinirim ya
Merve344 22 nisandaki sınava ilk defa girdiniz değil mi? Daha tercihler başlamadı sizin için. Sınavdan önce olan tercihler 2016 sınav sonucuna göre olan tercihlerdi. Tercih zamanı geldiğinde haberiniz olur şimdiki aldığınız puan ile. Forumu takip edersiniz ya da ösym yi