Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS'ye Önlisans Düzeyinde girenler, puanlarınız..?

Selamlar ,

Arkadaşlar Herkes puanlarını Başarı sırasını ve ilini yazarsa net fikirler edinebiliriz.

69,66412

EKPSSP2 Puanı

[FONT=Times New Roman]Öğrenim Durumundaki Başarı Sırası 3097
[/FONT]

[FONT=Times New Roman]Öğrenim Durumundaki Aday Sayısı 7941[/FONT]

İl KOCAELİ

bende kocaelı sıralamam 2361 puanım 72:(

ya ben birsey merak edıyorum bn muhasebe mevzunuyum hangı kurumları secebılırım?mesela dıyanet işleri bakanlıgını secebılır mıyım

1211
1413
69,47176
3156
7941

TESTLERDEKİ DOĞRU VE YANLIŞ CEVAP SAYILARI
DoğruYanlış
Genel Yetenek Testi
Genel Kültür Testi
EKPSSP2 Puanı
Öğrenim Durumundaki Başarı Sırası
Öğrenim Durumundaki Aday Sayısı

bana yardımcı olabılecek biri yokmu ılk defa girdım bu yuzden bılgım yok

TESTLERDEKİ DOĞRU VE YANLIŞ CEVAP SAYILARI
Doğru Yanlış
Genel Yetenek Testi 19 4
Genel Kültür Testi 17 13
EKPSSP2 Puanı 80,85919
Öğrenim Durumundaki Başarı Sırası 613
Öğrenim Durumundaki Aday Sayısı 7941

on lisans sayfasi oldugu icin belirtömemistim ...

simdi sira geldi .3000 den on lisansa kac kadro verilecek ...

79
1613
67,76720
3772
7941

bu puanla atanma şansım nedir ???

Arkadaşlar puanım 86 sıralamam 171 herkez için hakkında hayırlısı olsun...

68,14303
3602
7941

EKPSSP2 Puanı
Öğrenim Durumundaki Başarı Sırası
Öğrenim Durumundaki Aday Sayısı

önlisans HATAY

önlisans 69,897 sıralama 3029 atanma şansını söyleyin arkadaşlar

önlisans 73 almışım öğrenim aday sayısı 7941 benim başarı sıram 1997 sanırım iyi bir şey :) İnşallah hayırlı ve güzel şeyler olur..

Önlisans 96 küsür puan 13.cü konya arkaadaşlar hepinize hayırlı uğurlu olsun rabbim emek harcayanların emeğini boşa çıkarmaz hiç bir zaman sadece şükredin devletimize zeval gelmesin yeter...

75.76918 puanim 1443 siralamam, önlisans. Hakkmizda hayirlisi insalah kontenjanı artirsalar birde...

Mkoçak tebrik ederimm ataman hayırlı olsun nereleri düşünüyorsun rakip olmayalım:D

benim 58 hiç umudum ve atama konusundada şansım yok tebrik ederim güzel notlar almışssınız inş. hayırlısı ile yerleşirsiniz

81.7 538 olmusum ınsallah atanırız arkadaslar

önlisans 91 arkadaşlar 48. Mkocak tebrik ederim. emeklerimizin karşılığını aldık.

Hayırlı olsun arkadaşlar

74,87 puanım zihinselden girdim sizce şansın nedır ? Olursa kaçıncı atamada olur bilgi paylaşırmısınız

özgür çocuk;
Allah razı olsun kardeşim inşallah sizlerinde istediği yerler olur tercih kılavuzları yerler bir belli olsun ona göre söz veriyorum özelden mesaj atarım sana..

tsrahman;
Bende seni tebrik ederim kardeşim hayırlı uğurlu olsun şükredelim şükretmeyi bilmek lazım gerçekten rabbime şükürler olsun emeklerimizin karşılığını hiç bir zaman boşa çıkarmıyor...

Üst Alt